CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

"Caprice Pakcik Bawang Yang Sebenarnya" - Zarina Anjoulie

9-7-2018 02:44 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 20192| Komen: 80|Original author: Oleh: Azza

Description: Zarina Anjoulie memang lantang orangnya. Apa sahaja yang dirasakan tidak kena akan disuarakan menerusi di laman Instagramnya. Terbaru, Zarina mengkritik erti jihad yang sentiasa dilaung-laungkan oleh ...


Zarina Anjoulie memang lantang orangnya. Apa sahaja yang dirasakan tidak kena akan disuarakan menerusi di laman Instagramnya. Terbaru, Zarina mengkritik erti jihad yang sentiasa dilaung-laungkan oleh seorang artis rap, lengkap dengan 'tagline' artis tersebut iaitu Bang Bang!.

Bagi Zarina, Caprice yang dimaksudkan sebenarnya adalah pakcik bawang yang sebenarnya kerana tiada apa jihad pun yang dilaungkan selain daripada tahu mengkritik orang sahaja.


Foto : Instagram


Ternyata post tersebut mendapat respon yang sama daripada netizen. Mereka merasakan Caprice berlagak suci sahaja sedangkan diri sendiri pun tidaklah sesempurna mana.


Malahan, Caprice yang diangkat sebagai artis yang memperjuangkan kempen anti-buli adalah pembuli siber yang sebenarnya.


Bagi segelintir netizen yang menyampah, mereka memuji kelantangan Zarina atau Anju yang berani mengkritik Caprice.




Ada juga yang bercerita mengenai sikap Caprice yang memilih 'bulu' jika mahu berurusan.



Jihad yang dilaung-laungkan itu juga tidak mencerminkan dirinya yang sebenar. Ini kerana Caprice sendiri yang berbahasa kesat ketika mengkritik isu Haqiem Rusli menjadikan netizen tertanya-tanya apakah jihad yang sebenarnya?


Jadi, kita nantikan pula jawapan balas daripada Caprice pula. Bang bang! - CARI 

13

Bagus
8

Marah
13

Terkejut
23

Sedih
10

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (80 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pearl.silver 9-7-2018 02:49 PM
Laki ni kan pantang di sentuh jihad dia
Esok2 dia list kan semua aktiviti dan apps dia
Pastu dia tanya apa sumbangan korang yg mengata dia?
Quote Orix 9-7-2018 02:51 PM
Caprice = pondan
Quote Themilo 9-7-2018 02:53 PM
dedua attention seeker, cuma anjou nampak classy sikit la sebab tak sepanjang masa nak merempan macam capnasik nih. Capnasik, asalkan ada isu semua dia nak bahankan.
Quote Badigol 9-7-2018 02:54 PM
tak sabar nk tgk caprice meroyan lepas kena tegur dgn zarina..padan la,over sgt kt ig..semua org dia nk bash,mcm dia je yg betul.xkuase hakak dgn caprice bangbang ni!
Quote barfi 9-7-2018 02:57 PM
Bibir atas zarina ni dah macam selipar jepun.. spongy & tebal. Geli nokkss. Terlebih inject ek??
Quote aechae 9-7-2018 02:59 PM
Padan lah dgn muka...semua bnda dia nk ulas nyibuk..yg bodo netizen yg sket2 refer to him suh bg komen...jadah fefeeling mufti industri seni ke apa?
Quote bukan_ustazah 9-7-2018 04:18 PM
pearl.silver replied at 9-7-2018 02:49 PM
Laki ni kan pantang di sentuh jihad dia
Esok2 dia list kan semua aktiviti dan apps dia
Pastu dia t ...

Baca bio instagram dia pun dah boleh buat you cringe. Semua dia nak tulis dan bagi tahu semua okeeyy
Quote bukan_ustazah 9-7-2018 04:20 PM
aechae replied at 9-7-2018 02:59 PM
Padan lah dgn muka...semua bnda dia nk ulas nyibuk..yg bodo netizen yg sket2 refer to him suh bg kom ...

Yang refer dia dan tanya dia semua budak sekolah. Mostly adult semua rasa nak carut, umur dah 32 perangai bbnu lagi
Quote cmf_premierleag 9-7-2018 05:00 PM
si caprut ni kalo bergambo je mesti mendongak bagai
Quote Nham22 9-7-2018 05:03 PM
Die de ulas x pasal 12 footballer yg terperangkap dlm gua...? Kot lah nak jd wartawan or informer yg berpengalaman memberi komen
Quote cha-cha 9-7-2018 05:03 PM
Pening tengok video anju. Tunggang langgang je kehulu kehilir dia berjalan ambik video
Quote ALDRIN 9-7-2018 05:13 PM
Aku setujuk dgn Anju......
Mamat tu jihad apa? Or claim je jihad2....sorry aku x bole relate kan
Quote beeeee 9-7-2018 05:13 PM
jangan sampai abam cappy bang bang mention apps mengaji dia hahah
Quote goss79 9-7-2018 05:22 PM
2-2 pun sama je lebih kurang perangai. attn seeker
Quote munchkin 9-7-2018 05:28 PM
Hahaha. ....
Quote cikgojesss 9-7-2018 05:31 PM
selayaknya kempis kena cerca dengan anjoli.. bapok je yang hadap record video fefeeling bg speech sambil pose kat meja study.. jihad tahi kucen
Quote lovelytouch 9-7-2018 05:44 PM
Anju ke anjing ke who r yuss dua2 ekor? Kuasssa!
Quote pakis_hutan 9-7-2018 05:48 PM
Nham22 replied at 9-7-2018 05:03 PM
Die de ulas x pasal 12 footballer yg terperangkap dlm gua...? Kot lah nak jd wartawan or informer yg ...

Takde.. bukan level mamat tu. haha
Quote pakis_hutan 9-7-2018 05:49 PM
Si caprice ni kena someone yg mcm anju untuk hentak dia 1 kali. Baru dia kembali ke dunia nyata.

Lihat semua komen(80)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-2-2024 08:59 PM GMT+8 , Processed in 0.062604 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top