CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

'Kekasih' Anak Najib Nak Ambil Tindakan Undang-undang

9-7-2018 10:30 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 19699| Komen: 117

Description: Selepas tular mengenai dirinya yang dilihat keluar bersama Datuk Mohd Nazifuddin Najib, pelakon Taiwan Celia Chang menerima komen berbaur ugutan di laman sosialnya.
Selepas tular mengenai dirinya yang dilihat keluar bersama Datuk Mohd Nazifuddin Najib, pelakon Taiwan Celia Chang menerima komen berbaur ugutan di laman sosialnya.


Foto: FB Celia Chang

Bimbang dengan keselamatan dirinya, Celia mempertimbangkan untuk mengambil tindakan undang-undang, lapor Apple Daily seperti dipetik mStar Online.

Menurut portal berkenaan, Celia menerima banyak komen negatif berunsur penghinaan, ugutan dan membuli di media sosialnya hingga ada yang menggelarnya 'Ayam Vietnam' yang bermaksud pelacur.

Malah, dia turut menerima komen daripada rakyat Malaysia yang meminta supaya menjauhkan diri daripada anak lelaki mantan Perdana Menteri itu.


Celia bagaimanapun enggan mengulas lanjut apabila ditanya sama ada dia akan meneruskan hubungan dengan Nazifuddin.

"Saya tidak tahu," katanya.

Terdahulu, Apple Daily melaporkan pasangan itu dirakam berjalan sambil berpimpin tangan di Xinyi, Taiwan.


Video: The Star

Malah, mereka dilihat makan di sebuah restoran dan mengambil khidmat urut di sebuah kawasan membeli-belah mewah sebelum bersantai di sebuah pub dan kemudian menuju ke hotel Grand Hyatt Taipei.



Aktres terbabit, bagaimanapun menafikan dia tidur bersama Nazifuddin dan menjelaskan dia mengambil teksi untuk pulang ke rumah.


Foto: Apple Daily

Menerusi kenyataan dikeluarkan wakil agensi pengurusan Celia, aktres itu tidak menerima sebarang wang atau hadiah daripada anak Najib. - CARI
14

Bagus
6

Marah
13

Terkejut
10

Sedih
6

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (58 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote totokreturn 9-7-2018 10:36 AM
Gi taiwan sebat puki cina... Balik malaysia berlagak alim sebat melayu plak.... Bapak burit, anak cari kelentit.... Umno... Umno... Dulu, kini dan selamanya...
Quote gaara_X 9-7-2018 10:46 AM
ahaks!!...nak gelak pun ado nie...
Quote alinone78 9-7-2018 10:48 AM
totokreturn replied at 9-7-2018 10:36 AM
Gi taiwan sebat puki cina... Balik malaysia berlagak alim sebat melayu plak.... Bapak burit, anak ca ...

alamak. dia ada gelpren melayu juga ke. habeh la baling pisau parang lepas ni. jangan ada kes potong tuuut sudah
Quote prettyuglybabe 9-7-2018 10:48 AM
klu bukan sebab rm, ada tak pompuan nak kejar dia ni?
Quote duri_durians 9-7-2018 10:48 AM
kalau lelaki ni miskin dia nak ke?

serius... boroi...
Quote Themilo 9-7-2018 10:52 AM
Wah.. kat tanah melayu, dia la pendekar menegakkan Islam. Kat oversea, anak dia la togok red wine.
Quote kucingitam 9-7-2018 10:58 AM
balik msia perang besar la dgn gepren...
Quote Maideen. 9-7-2018 11:04 AM
Dugaan pasangan  bercinta yang perlu di lalui oleh insan insan yang lemah.....
Quote seri_mawr 9-7-2018 11:06 AM
anak DSN ni...klu x berduit...akk rasa..awek tahap2 biasa jek la nak ke dia...

x hensemmmm...
Quote monsterwife 9-7-2018 11:07 AM
Pernah jumpa dia kat citta mall dgn minah mana ntah.sexy
Quote Lorra2411 9-7-2018 11:07 AM
untunglah pergi dinner memahal, ujung ujung minum sirap je
Quote dhiakandar 9-7-2018 11:09 AM
Themilo replied at 9-7-2018 10:52 AM
Wah.. kat tanah melayu, dia la pendekar menegakkan Islam. Kat oversea, anak dia la togok red wine.

sila bersangka baik. tu bukan red wine itu ribena untuk kanak2 riang selepas bapak keluar lepas ikat jamin
Quote haryatie 9-7-2018 11:25 AM
apa la perasaan gf, bf berjimba dgn makwe lain kan...
Quote katowjo 9-7-2018 11:34 AM
hahah..demi mulayu..bahsa melayu,ag kena bahasa melayu,speaker parlomen kena bahasa melayu,sekolah kena bahsa melayu..agenda melayu,etc2..

hidup melayu...jho low tu pun dah 'masuk" melayu
Quote mirandanicky1 9-7-2018 11:35 AM
Takpe terang terangan kaki minum air kencing setan pun masih ada lg yg sayang di malaysia ni. Apa nk kesah..minumlah lagi ya.
Quote katowjo 9-7-2018 11:35 AM
haryatie replied at 9-7-2018 11:25 AM
apa la perasaan gf, bf berjimba dgn makwe lain kan...

GF takde perasaan..kalau ade tak de nye sanggup tengok muka buruk jantan cam tu masa main..
Quote Nham22 9-7-2018 11:35 AM
Lelaki ni mmg Tuhan tetapkan nafsu die 1 ja... mmg ke arah itu... kalau kaya banyak duit..ade rupa..pangkat..harta... bende tulah depa carik... sebab sedap...
Quote ifanonline 9-7-2018 11:38 AM
sape2 ada gambar bogel celia sila pos di sini
Quote ira_229 9-7-2018 11:38 AM
girlfriend melayu kenapa mcm dah ada anak 5...no wonder lah dia carik awek taiwan...

Lihat semua komen(117)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 11:33 PM GMT+8 , Processed in 0.077335 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top