CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Kau Diam...Aku Tumbuk Muka Ko Kang! - Isteri Marah Suami Sebab Suruh Teran Bayi Keluar

4-7-2018 12:22 PM| Diterbitkan: Cari-Zidni| Dilihat: 5479| Komen: 9|Original author: Oleh: Whitney

Description: Ramai wanita yang mengalami kesakitan yang teramat ketika hendak melahirkan anak. Untunglah jika suami ada sisi ketika itu bagi menenangkan keadaan isteri yang sedang bertarung nyawa mengeluarkan bayi ...


Ramai wanita yang mengalami kesakitan yang teramat ketika hendak melahirkan anak. Untunglah jika suami ada sisi ketika itu bagi menenangkan keadaan isteri yang sedang bertarung nyawa mengeluarkan bayi. Bagaimanapun, kadang kala ada isteri yang tidak sedar atau tidak dapat mengawal kelakuan dan percakapan yang dikeluarkan ketika sedang sakit.

Seorang pengguna twitter ini berkongsi di twitternya tentang komen seorang wanita yang memarahi suaminya ketika sedang berusaha melahirkan anak. Ia sangat kelakar walaupun ayat yang dikeluarkan terhadap suaminya begitu kasar.



Ramai netizen yang terhibur dan turut tergelak. Netizen pun faham yang ada sesetengah wanita yang sedang menahan sakit hendak bersalin, tidak dapat mengawal kemarahan mereka. Bersabar sajalah siapa yang kena marah tu kan?


Ada juga netizen yang turut berkongsi kisah lucu kakaknya semasa bersalin. Sebenarnya, macam-macam ragam wanita yang sedang menahan sakit hendak bersalin.



Netizen yang sedang hamil atau yang menunggu masa untuk bersalin sudah mula rasa seram dan takut untuk bersalin. Maklumlah, sakit bersalin memang luar biasa sakitnya.


Bagi wanita yang bakal bersalin, banyakkan berzikir agar kalian berasa lebih tenang. Saat indah menerima kehadiran bayi dapat melenyapkan segala kesakitan yang dialami. Kalian ada pengalaman lucu juga? Jom kongsi di ruangan komen. - CARI

5

Bagus
2

Marah
7

Terkejut
10

Sedih
10

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (38 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote minahsenget 4-7-2018 12:36 PM
Tu pun ada yg gigih rekod n upload kat socmed.klu akak mmg dgn camera tu akak sepak.
Quote krustykrab 4-7-2018 12:46 PM
aduiii kasaq nya la bahasa bini tu...tau la tgh meneran....kan ke memalukan suami dpn org...kalau aku la kan jadi laki dia, tak koser dah la nak teman ko dlm tu


terpikir gak, tgh bersedapan nak buat bb tu, cemana la acik ni punya bahasa ek
Quote palmolive 4-7-2018 01:04 PM
sempat mengimbau kembali utk ditulis ke media sosial..
banyak betul masa lapang beliau
Quote harryn 4-7-2018 02:05 PM
hahhaa lawak2. teringat kenangan di labor room suatu masa dahulu....kuikuikui
Quote barfi 4-7-2018 05:36 PM
Hahaha suami aku pun tgh aku sakit contraction masa tu tgh bukaan nak ke 8cm kot.. dia usap2 tangan aku dia cakap aduh aduhh astaghfirullah. Aku cakap you tolong diam boleh.. huhu kejam gila tapi mmg tgh sakit melampau. Rasa macam takmo dengar apa2.. suami usap pun sepak je tangan suami tu hehe
Quote lesprincesse 4-7-2018 06:08 PM
Lol tapi memang banyak dengar kisah2 lucu husband kena marah nhan wifey masa nak beranak.... even ada sorang yg i kenal ni, sepanjang2 i kenal dia memang tak penah dengar dia raise voice sikit pun kat laki dia tapi masa nak beranak laki dia cerita kena marah kaw2 punya ...
Quote imransulaiman 4-7-2018 08:12 PM
Takde cerita menarik nak kongsi.. Cuma ada sorang ni update dalam grup sembang santai bagitau isteri dia tengah sarat nak bersalin..ada construction sign katanya...

Oh my English! {:cryrun
Quote lancome 4-7-2018 08:49 PM
Banyak pengalaman kalau keje kat lroom.  kdng2x mcm mcm jumpa jenis perangai manusia during in labour...
Quote bakawali_04 5-7-2018 10:52 AM
barfi replied at 4-7-2018 05:36 PM
Hahaha suami aku pun tgh aku sakit contraction masa tu tgh bukaan nak ke 8cm kot.. dia usap2 tangan  ...

sebenarnya bkn sengaja
sebab sakit dia x terkawal la
mcm ai dulu pun sama
sampai ai ckp, awak diam boleh x??
saya yang sakit nie bkn awak
so buat para suami
mohon maaf yer
sakit bila contraction tu mmg x tahan
lagi2 kalau induced
macam separuh nyawa dah xde
lepas beranak mintalah maaf ye

Lihat semua komen(9)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-6-2024 12:14 AM GMT+8 , Processed in 0.075715 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top