CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Nak Sorok Hubungan Dengan Pengkid, Zara Zya Pura-Pura Cintai Hafreez Adam?

4-6-2018 11:40 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 30688| Komen: 95|Original author: Oleh: Saiful

Description: Bila tengok pasangan yang sedang angau bercinta, Zara Zya dan Hafreez Adam ni memang manis betul!
Bila tengok pasangan yang sedang angau bercinta, Zara Zya dan Hafreez Adam ni memang manis betul!

Namun di sebalik kebahgaiaan mereka, ada kata-kata yang tidak enak bila ada pihak yang mendakwa sebenarnya Zara Zya cuma berpura-pura sahaja mencintai Hafreez.


Katanya, aktres tersebut cuba mengaburi mata peminat dari bercakap tentang gosip kononnya dia mempunyai hubungan intim dengan pengurus sendiri yang merupakan seorang wanita.

Pengurus Zara (Depan sekali), Foto: mStar Online
"Segelintir kita ni kalau nampak orang tu berdua, tak kisah jantina apa tetap akan cakap mesti ada sesuatu antara mereka.


"Nak-nak zaman sekarang ini golongan pasangan sejenis lebih terbuka. Jadi, mereka yang melihat suka membuat spekulasi sendiri.

"Saya berani jawab, saya memang berkawan dengan pengurus saya sebab kami pun bekerja bersama dan takde istilah kami ada hubungan," katanya kepada mStar Online.

Tambahnya lagi mungkin orang membuat spekulasi bukan-bukan memandangkan dia tidak mempunyai kekasih sebelum ini.


"Mungkin sebelum ini orang kata saya bercinta dengan pengurus sendiri sebab saya tak ada kekasih.

"Saya seorang yang suka bekerja sampai tak ada had masa. Kalau cuti pun hanya sebab demam. Bulan Ramadan ni pun saya tak ada cuti, tak sempat berbuka dengan keluarga.

"Macam mana nak ada hubungan cinta. Sebelum ini ada saja orang nak kenal tapi tak lama. Sama ada saya atau dia sibuk dan kemudian mendiamkan diri."


Mungkin ada yang cemburu dengan mereka berdua sampai sanggup menabur fitnah? -CARI
13

Bagus
3

Marah
8

Terkejut
15

Sedih
7

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (56 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote no_el 4-6-2018 11:45 AM
Ini la thread yg d nanti
So sape pgurus dia ni
Ada gambo tak
Encem sgt ke pengkidnya

Sbb tgk love story zara n hafeez ni cam x feel je
Tak sama mcm tgk amar amira or fattzura.
Kita boleh nmpak cinta tu
Gitewwwww
Quote anilzasor3323 4-6-2018 11:47 AM
Quote anilzasor3323 4-6-2018 11:49 AM
Edited by anilzasor3323 at 4-6-2018 11:50 AM
no_el replied at 4-6-2018 11:45 AM
Ini la thread yg d nanti
So sape pgurus dia ni
Ada gambo tak


Quote dutch_lady 4-6-2018 12:06 PM
Quote mieymiey 4-6-2018 12:08 PM
Hauknya mamat ni. Macamana boleh jadi hero?
Quote BoongaKertas 4-6-2018 12:09 PM

ok dah tgk

sebiji lelaki yach tp muka still ada lembut tu
Quote mimi77 4-6-2018 12:16 PM
dh dia gtau bercinta hampa kata dia pura2 pulak
Quote Badigol 4-6-2018 12:16 PM
semoga sampai ke pelaminan...bagus diorg ni tak sorok hubungan..tak cover2 pun mcm artis lain time bercinta.
Quote AyaqMeloSuam 4-6-2018 12:19 PM
Mohon speku pic?
Quote scha1008 4-6-2018 12:20 PM
no_el replied at 4-6-2018 11:45 AM
Ini la thread yg d nanti
So sape pgurus dia ni
Ada gambo tak

Kannn...x rase pon feel bercinta...nampak mcm dibuat2...i suspek diorg ni coverina jek...u know what i mean? Xnk ckp lelebih bulan puasa ni...huhuhu
Quote anilzasor3323 4-6-2018 12:39 PM
xde bf org kate..ade bf pun kene kate..
cian ko zz..

o/t: dia ni ngn bff dia si jihan tu kemain melawo sgt skg
Quote besarkecik 4-6-2018 12:49 PM
Jantan tu macam gayah je
Quote babycc 4-6-2018 12:49 PM
Ada satu gambar zara zya ngan mamat ni kat if zara zya.. caption " kalau nak cari teman hidup.. pastikan die hidup" .. elok pulak celah kelengkang mamat ni tersembul benda alah tu
Quote prettyuglybabe 4-6-2018 01:02 PM
busuknya muka laki tu.. tak berkenan betul nengoknya..
Quote Burong_Hantuk 4-6-2018 02:32 PM
buroknya gaya si pengurus pengkid tuh
Quote wickedwisdom 4-6-2018 02:35 PM
hero pon nan hado hah, heheheheh
Quote barfi 4-6-2018 03:04 PM
Burong_Hantuk replied at 4-6-2018 02:32 PM
buroknya gaya si pengurus pengkid tuh

Tau takpe. Geli la tengok pengkid2 jantan tak siap ni. Tetiap bulan ko kena pakai pad jugakk. 1 lagi pengkid yg asyik mengekor uqasha tu aku geli gak. Selalu rekod video uqasha tido la apa la. Mesti dia ada feel dengan uqasha kan
Quote minahmanja 4-6-2018 03:07 PM
zarazya+hafreez ni aku tgk mcm berlakon jek.. senyum tu pun tk mcm org tgh happy asyik masyuk dilamun chentaa..
Quote barfi 4-6-2018 03:08 PM
Pengkid jilliyana pun aku geli gak. Cane la boleh pernah in relationship dengan ainah de wal tu. OT sikit. Tertengok video Ainah dewal di IG explorer aku, video yg dia rekod dalam flight masa dia jadi FA tu. Mmg kuakui muka dia, lenggok bercakap tu mmg menggoda la walau muka takde la jelita. Tapi keseluruhan eksotik & menarik..

Lihat semua komen(95)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

17-4-2024 04:32 AM GMT+8 , Processed in 0.228560 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top