CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

3 Restoran Di Bangsar Untuk Chill Dan Lepak Dengan Kawan-Kawan

17-4-2018 11:42 AM| Diterbitkan: Cari-Nora| Dilihat: 7042| Komen: 9|Original author: Oleh: Diba S.

Description: Bangsar sememangnya terkenal dengan pelbagai tempat makan dan kehidupan malam yang mengujakan.
Bangsar sememangnya terkenal dengan pelbagai tempat makan dan kehidupan malam yang mengujakan. Kadangkala kalau banyak tempat makan pun susah juga nak buat pilihan. 


Jadi kali ini kami memudahkan anda dengan tiga tempat yang wajib anda singgah jika berada di Bangsar!

Nasi Briyani Ayam Madu @ Restoran Mahbub

Foto:Facebook
Barisan beratur yang panjang pada waktu makan tengah hari membuktikan restoran ini sungguh popular. Namun jika anda pertama kali datang ke Mahbub, anda wajib memesan Nasi Briyani Ayam Madu. 

Sudah tentu anda tidak mahu ketinggalan menikmati ayam manis penuh berperisa dan lembut dihidangkan dengan nasi briyani yang semerbak baunya.


Alamat: No.15-, 17, Lorong Tempinis Kiri 1, Lucky Garden, Bangsar 
Waktu Operasi: 7pagi – 2pagi (setiap hari)
No telefon: +603 2095 5382

Japanese Yodel Burger @ The Daily Grind 

Foto:Facebook
Ada banyak burger yang sedap-sedap dihidangkan di sini. Paling istimewa ialah Yodel Burger. 

Patti daging beserta keju biru Jepun dan cendawan rangup disalut tempura digunakan dalam pembuatan burger ini. 

Alamat: Bangsar Village, 1 Jalan Telawi 1, Bangsar Baru
Waktu operasi: 11pagi- 11 malam (setiap hari)
No telefon: +603 2287 6708

Wantan Mee @ Restoran Berjaya 

Foto:Facebook
Restoran ini terkenal dengan lauk pauk untuk Nasi Padang yang dihidangkan. Namun ramai juga yang sanggup datang seawall 7 pagi untuk menikmati sepinggan mi wantan untuk makan pagi. 

Alamat: 44, Jalan Telawi, Bangsar Baru
Waktu operasi: 7 pagi – 5 petang (setiap hari)
No telefon: +6016 292 5578

Jom rancang perjumpaan bersama sahabat lama di Bangsar! -CARI
20

Bagus
5

Marah
22

Terkejut
10

Sedih
12

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (80 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote panistefanin 19-4-2018 05:03 PM
Hello! Very interesting topic, thank you raised it

routing number 31000503
Quote kitiykat 15-7-2018 08:13 AM
Terbaik boleh tambah list place to try nih
Quote abudhabizz 15-7-2018 03:20 PM
Wondermama and chawan?
Quote Foxey 17-7-2018 04:57 PM
lama dah tak lepak bangsar nih... antara tempat makan i salu p dulu adalah restoren mahbub ni, syed (seberang dia jer), pizza hut kat area tu, pastu salu lepak BSV and BSC.  Dulu ada Madam Kwan gak kat situ, lama dah tutup.
Quote Amalinarazi 18-7-2018 09:06 AM
Wow menarikk !
Quote cik_sssara 21-8-2018 12:04 PM
Masa study dulu selalu tapau mee goreng basah uncle yang dekat gerai-gerai kecil depan farmasi kat corner shoplot lucky garden tu. Dahla murah, portion banyak, sedap. Ada lagi ke tak, tak tahu lah. Kalau lepak/study group pulak biasa kat mcdonalds jalan maarof tu je sampai pagi.  
Quote kikihana 22-8-2018 05:39 PM
wantan mee restoran berjaya tu mmg sedap! recommended sangat.
Quote frozenfroggie 23-8-2018 01:00 PM
Lapaq pulak tengok..

Lihat semua komen(9)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-2-2024 07:20 AM GMT+8 , Processed in 0.043272 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top