CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Ibu Rimas Dengar Tangisan, Bayi Maut Dicampak Dalam Tong Sampah

26-2-2018 02:12 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3322| Komen: 15

Description: Seorang ibu muda bertindak di luar batasan dengan membuang bayinya ke dalam tong sampah gara-gara tidak tahan mendengar tangisannya yang berterusan.
Seorang ibu muda bertindak di luar batasan dengan membuang bayinya ke dalam tong sampah gara-gara tidak tahan mendengar tangisannya yang berterusan.


Menurut laporan ANI, kejadian yang berlaku di Timur Delhi itu menyaksikan si ibu membuang anaknya ke dalam tong sampah tanpa rasa bersalah langsung.

Dikenali sebagai Neha, perbuatannya itu mengakibatkan bayinya cedera di kepala dan mengalami keretakan tulang.

Gambar Hiasan
Seorang penduduk di Vinodpur Timur mendakwa "Wanita itu mengaku membuang bayinya kerana terlalu marah dan kepenatan menjaga anak perempuannya yang tidak henti menangis."

Bayi tersebut meninggal dunia di Hospital GTB, New Delhi.


Sebelumnya, kes difailkan sebagai kes culik. 

Ketika operasi mencari bayi berkenaan, Neha dijadikan sebagai suspek utama selepas saksi melihatnya membuang 'sesuatu' ke dalam tong sampah. -CARI

27

Bagus
35

Marah
31

Terkejut
33

Sedih
35

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (186 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Minami2013 26-2-2018 02:18 PM
Meroyan ke.. nauzubillah..
Quote orgsepang 26-2-2018 04:23 PM
Meroyan dan terlalu penat. Simpati pada kedua2 ibu dan anak
Quote vanillaninja 26-2-2018 04:25 PM
Meroyan kot. Kesiannya baby tu, RIP.
Quote clarizsa 26-2-2018 05:13 PM
Meroyan ler tu
Sian baby
Sian juga emak baby
Hmmm
Quote dinopower2 26-2-2018 05:21 PM
vanillaninja replied at 26-2-2018 04:25 PM
Meroyan kot. Kesiannya baby tu, RIP.

klau meroyan tu... mcm gile ke mcm mana.... ke laki pun tak ambik peduli
Quote Modngengade 26-2-2018 05:24 PM
leluhur estet ke dekk...nanti drama tamil la kat mahkamah yer
Quote Aerhys 26-2-2018 05:33 PM
Orang yg ada simptom postpartum depression atau meroyan ni tak boleh dibiarkan seorang buat semua kerja jaga anak. Perlu ada sokongan dan bantuan dari keluarga terdekat terutama suami. Suami yg buat dia mengandung suami jugalah kena tolong hadap jaga bayi bukan duduk rumah goyang kaki sahaja tanam benih. Agaknya wanita ni dah stress serabut sangat sampai tak boleh berfikiran rasional dibuangnya bayi dalam tong sampah and be done with it. Kasihan bayi tak bersalah
Quote ninja boy 26-2-2018 06:55 PM
sepatutnya separuh populasi india harus pupus
Quote whitePoison 26-2-2018 10:15 PM
meroyan ni..penat stress..mane la pergi suami dia
Quote swimswim 27-2-2018 12:52 AM
Kesiannnnnnnn
Quote Marsyal Yau 27-2-2018 01:47 AM
kes gila meroyan ni.
Quote honeylynn 27-2-2018 10:39 AM
masa bersalin anak first, dalam masa pantang tu aku pernah rasa nak campak baby aku kat dinding..tekup dengan bantal..tiap2 malam rasa camtu...

so bila perasaan tu datang aku duduk & pandang anak aku lama2..aku ingat balik betapa aku susah tiap2 hari rindu kat anak aku & ulang alik hari2 ke hospital sebab pas bersalin anak aku stay nicu seminggu sedangkan aku dah balik rumah..

cuma tu jela yg buat aku relaks pastu...
Quote chinta89 27-2-2018 04:07 PM
simpati.. normal manusia x bertindak mcm tu. maybe masalah 'meroyan' dan sepatutnya dia dijaga dgn baik oleh pasangan serta ahli keluarga.
Quote haryatie 27-2-2018 04:10 PM
gila meroyan kut...
kesiannn
Quote Diann 27-2-2018 11:41 PM
please la kaum suami/sanak saudara sekeliling, kalau isteri bersalin jangan tinggalkan dia keseorangan, tambah-tambah lagi bila baby tu kuat nangis.

dah la sakit lepas bersalin tak hilang lagi, susu takde, anak menangis. bertambah stress si ibu. suami kena mainkan peranan, sesama jaga anak. biar si ibu dapat rehat secukupnya dan emosi tidak terganggu.

Lihat semua komen(15)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 06:45 AM GMT+8 , Processed in 0.281996 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top