CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Dah Tak Tahu Halal Haram,"- Imej 'Bertatu' Hazama Dihentam

25-9-2017 02:42 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 23940| Komen: 141|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Buat itu salah, ini salah dan kali ini yang menjadi mangsa kecaman adalah Hazama.
Buat itu salah, ini salah dan kali ini yang menjadi mangsa kecaman adalah Hazama.

Penyanyi ini dikecam oleh netizen gara-gara penampilan barunya yang dikatakan melampau kerana menampilkan imej bertatu.


"Kreatif sangat sampai kelaut soal halal haram," adalah antara komen netizen yang tidak senang dengannya.

Foto: IG Hazama
Sebenarnya penampilan Hazama yang ala-ala Bob Marley itu cuma untuk penghasilan video muzik terbarunya untuk lagu Aku Bukan Dewa. 


Tambahan pula mungkin penyanyi ini cuma mahu membuat kelainan dan tampil berbeza dari biasa.

Foto: IG Hazama
Tapi biasalah, ramai yang beranggapan Hazama seolah-olah mengenepikan soal agama semata-mata untuk meraih perhatian dan populariti.

Siap ada yang tanya adakah tatu yang digayakan itu merupakan tatu sebenar atau sebaliknya.

Walau bagaimanapun, ramai juga yang memuji Hazama dan tak sabar-sabar menunggu video muzik lagu tersebut keluar nanti. -CARI
14

Bagus
19

Marah
17

Terkejut
25

Sedih
20

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (114 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Siput_Sawah 25-9-2017 02:44 PM
hmmm...............next!!!
Quote qistiena 25-9-2017 02:45 PM
ok....next
Quote paz 25-9-2017 02:46 PM
Nampak sesuai, tapi yer lah tatto haram. Bukan betul punya kan tu? Netizen ni pun.
Quote mat_arof 25-9-2017 02:48 PM
dah sah sah itu tatu pakai buang...

yang bodoh piang sangat tuduh yang bukan2 ...


Quote shernazz 25-9-2017 02:48 PM
netizen pung keyboard warrior
cuba ckp depan depan kat hazama
terpelanting gigi sat lagi
Quote emelia1509 25-9-2017 02:49 PM
ok la tu..untuk video muzik dia kan..
Quote lil_sparky 25-9-2017 02:50 PM
Sebijik mcm beach boy yg lyn omputih
Quote Electromagnet 25-9-2017 02:52 PM
Errrkkk. Mybe untuk mv je kot tapi mmg Huduh la bro
Quote Aduradura 25-9-2017 02:52 PM
Motip pilih image bertatoo...shirtless dah laaa..ke sbb tak sado, so cover dgn tatoo nmpk wild gtewww
Quote Electromagnet 25-9-2017 02:52 PM
Errrkkk. Mybe untuk mv je kot tapi mmg Huduh la bro
Quote Girl-N-Roses 25-9-2017 02:53 PM
bukan tatto kekal pun...netizen ni lah
Quote mat_arof 25-9-2017 02:53 PM
zaman sekrang ni teknologi canggih...

CGI semua ada...

nak edit gambar pelakon berbogel pun boleh...

nanti mulalah tuduh dah tak de agama ...

sebab dah sah sah teknik CGI..


netizen banyak yang bodoh bangang
Quote @pplegreen 25-9-2017 02:57 PM
itu tatto pakai buang la pakai 2 or 3 ari dah hilang, iols pon penah buat tatto masa g langkawi aritu.
Quote wana89 25-9-2017 02:59 PM
mat_arof replied at 25-9-2017 02:48 PM
dah sah sah itu tatu pakai buang...

yang bodoh piang sangat tuduh yang bukan2 ...

Tatu wana tahu ada pakai buang.. tak permanent. Xtahu heol pakai yang mana
Quote honeylynn 25-9-2017 02:59 PM
kepam & busuk je tgk....
Quote bini_fl 25-9-2017 02:59 PM
body mcm tu pun gigih nak shirtless..eew sgt
Quote mizruncing 25-9-2017 03:00 PM
da mcm bob marley plak
Quote mieymiey 25-9-2017 03:02 PM
Ntah-ntah dia mandi, gosok dengan sabun terus hilang.
Netizen ni pun.
Quote matchstick 25-9-2017 03:09 PM
Nmpk busuk kepam top to toe..tajuk lagu aku bukan dewa ke aku bukan gelandangan

Lihat semua komen(141)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

11-12-2023 05:17 AM GMT+8 , Processed in 0.050756 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top