CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Nita Malaysian Idol Selamat Bertunang, Rancang Kahwin Tahun Ini Juga

16-8-2017 11:34 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 14380| Komen: 82|Original author: Oleh: Adib Za

Description: Masih belum terlambat untuk mengucapkan ribuan tahniah buat penyanyi Nita Hamzah yang selamat melangsungkan ikatan pertunangan dengan lelaki pilihannya, Mohd Fareez Shamsul Baharu, 29 hujung minggu la ...
Masih belum terlambat untuk mengucapkan ribuan tahniah buat penyanyi Nita Hamzah yang selamat melangsungkan ikatan pertunangan dengan lelaki pilihannya, Mohd Fareez Shamsul Baharu, 29 hujung minggu lalu. 


Memetik laporan Astro Gempak, dia yang sinonim dengan panggilan Nita Malaysian Idol melahirkan rasa syukur kerana majlis pertunangan tersebut berjalan lancar. 

"Alhamdulillah, semuanya telah selesai. Saya pun dah disarungkan cincin. Terima kasih kepada semua yang terlibat. 

"Hanya doa yang baik-baik sahaja saya harapkan daripada semua," ujarnya menerusi sebuah video di Facebook miliknya. 


Nita sebelum ini ada menyatakan dia dan tunangnya mahu melangsungkan perkahwinan secepat mungkin. 


"Kalau boleh memang tahun ini juga kami mahu berkahwin. Cuma dalam waktu sekarang hanya rancangan dahulu.

"Apapun saya berharap semua pihak mendoakan kebahagiaan kami," katanya lagi. - CARI 

Foto: Astro Gempak


30

Bagus
18

Marah
23

Terkejut
13

Sedih
14

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (114 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote little_sis 15-8-2017 12:40 PM
semoga dipermudahkan segala urusan..
Quote Allthatnana 15-8-2017 12:41 PM
Wow..smoga baik2 saja la semuanya..
Quote chinta89 15-8-2017 12:49 PM
mudah2an selamat semua.
Quote Amina_Mirza 15-8-2017 12:50 PM
Tahniah Nita. Teringat dulu dia couple dengan zahid af
Quote intan_smsb 15-8-2017 12:52 PM
ooo 8 tahun beza
Quote sign.here 15-8-2017 12:53 PM
Tahniah utk nita
Quote jointhecurse 15-8-2017 01:02 PM
hensem jgk tunang dia
Quote sitisitu25 15-8-2017 01:06 PM
29thn tu da matured jugak..lg bpe bln da 30thn..lain la kalau br2 nk hidup 19-20 ke..
Quote Lavender_Violet 15-8-2017 01:15 PM
Nita ni tak pernah lawa...
Quote spenderterselit 15-8-2017 01:17 PM
Hensem gak la tunang sheols tapi ya ampun nmpk ketara jrk usia dlm gmbr bdua tu.nmpk sgt nita kakak2 n budak laki tu adik2.Org pmpuan cpt nmpk tua kan.pulak tu kn ke nita ni merokok.kulit sheols glp meols pnh tgok 1 gmbr kaki sheols berkerak sgt plus berurat2.mgkin sbb salu pkai heels
Quote neo_5050 15-8-2017 01:23 PM
Nita ni diver. I pernah jumpa dia kat pulau tioman dengan sorang lelaki yang nampak soooo busyuk dulu . I speku tu boipren nita. Tunang sekarang bertiang-tiang lebih wangi dari dat guy. Muka pun jauh lebih siap. Congrats nita... semoga berjodohan.

Quote mizz_fatyn 15-8-2017 01:44 PM
semoga dipermudahkan segala urusan. congrats nita
Quote ratuiphone 15-8-2017 01:54 PM
Amina_Mirza replied at 15-8-2017 12:50 PM
Tahniah Nita. Teringat dulu dia couple dengan zahid af

zahid dah kawin ke...lupa plak
Quote tombolpintu 15-8-2017 01:56 PM
selamat berbahagiaaaa.....
Quote senahsanasini 15-8-2017 01:57 PM
tahniah...
Quote doubleA 15-8-2017 01:58 PM
Kakak-adik sangat tapi dah jodoh apa salahnya. Tahniah!
Quote annehuda 15-8-2017 01:59 PM
salam bro

next time nk buat thread tak perlu letak capslock ye. thanks
Quote jointhecurse 15-8-2017 02:00 PM
Edited by jointhecurse at 15-8-2017 02:03 PM
annehuda replied at 15-8-2017 01:59 PM
salam bro

next time nk buat thread tak perlu letak capslock ye. thanks

orait ... i copy direct dr article myartis.. so xedit pa2
Quote BebeQ 15-8-2017 02:02 PM
Beliau ke yang pernah bercinta dengan Zahid AF tu?

Lihat semua komen(82)


ADVERTISEMENT


Artikel Terpanas Minggu ini

ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 04:11 PM GMT+8 , Processed in 0.258821 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top