CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Pakaikan Korset Pada Anak Kecilnya, Kim Kardashian Dikutuk Netizen

18-7-2017 05:42 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 10948| Komen: 44|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Sebelum ini kecoh dengan berita tentang Kim Kardashian yang didakwa seorang penagih gara-gara serbuk putih yang kelihatan seperti dadah di mejanya.
Sebelum ini kecoh dengan berita tentang Kim Kardashian yang didakwa seorang penagih gara-gara serbuk putih yang kelihatan seperti dadah di mejanya.

Menurut The Sun, kali ini selebriti terkenal Hollywood itu dikecam lagi kerana memakaikan korset pada anak perempuannya, North West yang baru berusia empat tahun.

Netizen mempertikaikan tindakan Kim yang cuba menggayakan anak kecilnya itu seperti seorang wanita dewasa.

Foto: The Sun
Dalam gambar yang tersebar luas di Twitter, netizen mengkritik gaun berwarna oren yang digayakan North kerana dia dilihat turut memakai korsert di bahagian luar baju tersebut.

Walau bagaimanapun, sebagai seorang ibu sudah pasti Kim tidak berdiam diri dan tampil memberikan penjelasan tentang isu ini.


Melalui twitternya, Kim memuat naik gambar sebenar baju yang dipakai North. Menurutnya, apa yang dipakai bukanlah korset yang biasanya dipakai wanita bagi menampilkan bentuk badan menarik.

Sebaliknya ia hanyalah hiasan fesyen untuk baju kanak-kanak itu. "Baju ini dibeli dengan fesyen sebegini. Itu bukan korset tapi hanya kain sebagai hiasan sahaja," katanya.

Inilah akibatnya suka buat tuduhan melulu. Lain kali selidik dulu, ini tidak suka hati sahaja menghentam orang lain. -CARI 
19

Bagus
18

Marah
17

Terkejut
18

Sedih
11

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (102 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote idakamaruddin 18-7-2017 06:48 PM
buruk sgt
Quote Ayda89 18-7-2017 06:50 PM
Buruknya dia dressup anak dia
Quote umbut 18-7-2017 08:16 PM
Buruknya fesyen..
Quote Zasss777 19-7-2017 12:20 AM
Confirm harga ribu ribu walaupun buruk!
Quote merrissa 19-7-2017 12:52 AM
kesiannya jadi retis...sumer kene bagi explaination
Quote RatuDunia94 19-7-2017 12:53 AM
Buruk baju tu..  Tp of coz pakai sekali je pastu buang.. Mcm posh beckham x pernah pakai baju yg sama dua kali..
Quote redapple10 19-7-2017 08:48 AM
Start em young..
Quote Zaien 19-7-2017 09:04 AM
Buruknya.... X sesuai imej utk budak
Quote hunny_bunny 19-7-2017 10:08 AM
by the way..anak dia cantik.
Quote chinta89 19-7-2017 10:40 AM
pelik ak ngn org yg suke tilik kesalahan org lain.

ikut suke hati dia la, anak dia.. yg sibuk apesal?
Quote -electrifying- 19-7-2017 10:53 AM
teruknya taste sheol
Quote nisako 19-7-2017 11:41 AM
buruk je baju tu...............
Quote paz 19-7-2017 01:56 PM
o macam ni rupa anak KK
Quote Madel 19-7-2017 02:28 PM
Mak gigih cucuk sana sini..operate sana sini..ujung2 anak tetap berwajah desa.com..
Quote munahjolie 19-7-2017 02:57 PM
Madel replied at 19-7-2017 02:28 PM
Mak gigih cucuk sana sini..operate sana sini..ujung2 anak tetap berwajah desa.com..

Yolah bapaknya tu huduh legam memang la anak berwajah desa. Kalau anak sama Kris Humphries mesti elok
Quote mijaselalu 19-7-2017 03:36 PM
berapalah agaknya harga baju nie...
Quote mieymiey 19-7-2017 04:26 PM
Kim K tengah pregnant ker?
Quote vanillaninja 19-7-2017 04:29 PM
Comelnya kasut si North ni.
Quote Star_el 19-7-2017 04:34 PM
hahaha kat msia pun ada makpak dressup anak kecik cam org besar kan

Lihat semua komen(44)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 01:50 PM GMT+8 , Processed in 0.298500 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top