CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Gara-Gara Perselisihan Faham, Lelaki Mabuk Dipukul Teruk Dengan Kayu

21-6-2017 12:39 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 2536| Komen: 7

Description: Berikutan perselisihan faham dengan rakan selain faktor mabuk, seorang lelaki berbangsa India yang berusia 31 tahun dipukul dengan kayu dalam pergaduhan sehingga mengalami pendarahan di otak.
Berikutan perselisihan faham dengan rakan selain faktor mabuk, seorang lelaki berbangsa India yang berusia 31 tahun dipukul dengan kayu dalam pergaduhan sehingga mengalami pendarahan di otak di lorong Teja 8, Taman Bandar Baru, Pokok Sena sekitar jam 11.30 malam Isnin lalu.



sumber : https://lh3.googleusercontent.com/

Menurut Ketua Polis Daerah Kota Setar, Asisten Komisioner Mohd Rozi Jidin, kejadian itu bermula ketika mangsa S Naresh sedang melepak sambil meminum arak bersama beberapa rakannya di tempat kejadian.

Pada masa itu pula, kebetulan rakan mereka yang juga merupakan pengadu berusia 25 tahun dan bekerja sebagai penyelia restoran pulang dari kerja dan melalui jalan itu. 

"Entah kenapa tiba-tiba berlaku perselisihan faham antara mangsa dan rakannya yang berusia 32 tahun, A Sinnathamby, mereka saling memaki hamun."


"Dikatakan mangsa bertindak mengaibkan nama bapa pengadu menyebabkan berlaku pergaduhan antara mereka sehingga membabitkan pihak lain," kata Mohd Rozi.

Dilaporkan mangsa masih kritikal kini ditempatkan di zon merah Hospital Sultanah Bahiyah (HSB), manakala Sinnathamby antara tiga individu ditahan selain dua lagi lelaki berusia 31 dan 49 tahun bagi membantu siasatan.

Kes itu disiasat mengikut Seksyen 148 Kanun Keseksaan kerana merusuh.- CARI


18

Bagus
12

Marah
21

Terkejut
34

Sedih
21

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (126 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Ayda89 21-6-2017 12:46 PM
Scary tengok orang mabuk, takut jer dorang takleh control buat bukan2 orang lain jadi mangsa
Quote DayangKirana 21-6-2017 03:41 PM
macam budak2 hingusan, main hina2 nama bapak..  
Quote Skuau 21-6-2017 04:07 PM
'Mengaibkan nama bapa'??? Syukur... x berlaku seumpamanya kpd dj berkenaan.
Quote Pink_Purple 21-6-2017 08:34 PM
main ejek nama bapak, mcm budak2
Quote cmf_BeachBoys 24-9-2017 12:36 PM
Keling mabok yang mengganggu ketenteraman orang lain patut dihantar balik ke India
Quote kumbang7 24-9-2017 12:52 PM
Mati sajalah...membazir je dok rawat kat hospital
Quote sehirkedi 24-9-2017 02:56 PM
Ghaseer kann...dah mabuk dok melalut kacau orang. Semoga patah riuk. Lain kali minum je lah kat umah bro oii! Nyusahkan je!

Lihat semua komen(7)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-7-2024 05:08 PM GMT+8 , Processed in 0.052338 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top