CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Ibu Awet Muda Bersama Anak, Sering Dianggap Pasangan Kekasih

15-5-2017 01:58 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 10628| Komen: 93

Description: Berikutan kelihatan awet muda, Liu Yelin yang sudah berusia 49 tahun, setiap kali bersiar-siar bersama anaknya yang berusia 22 tahun, mereka sering dianggap merupakan pasangan kekasih
"Dia bukan teman lelaki saya, dia adalah anak saya!"

Menurut laporan Shanghai Morning Post, berikutan kelihatan awet muda, Liu Yelin yang sudah berusia 49 tahun, setiap kali bersiar-siar bersama anaknya yang berusia 22 tahun, mereka sering dianggap merupakan pasangan kekasih 


Tegas wanita ini yang berasal dari Hainan, rahsia mengekalkan dirinya kelihatan muda adalah menjalankan aktiviti bersukan, setiap hari dia akan berenang di tasik dan melakukan latihan graviti, malah akan sengaja berenang di air berais untuk menguji daya ketahanan dirinya. 

Latihan selama 30 tahun ini membolehkan dia memiliki bentuk badan yang langsing dan sihat, termasuk dia tidak perlu lagi memakai bahan pendandan kecantikan untuk membolehkan dirnya kelihatan lebih cantik. 

Dia yang juga merupakan netizen popular di media sosial, memaklumkan dirinya pernah banyak kali dijemput jadi tetamu jemputan di pelbagai rancangan televisyen, dia yakin dirinya akan dapat kekal awet muda sehingga umurnya 80 tahun. 


Dia jua berharap kisahnya dapat memberi aspirasi dan motivasi supaya lebih ramai orang mengambil insiatif bersukan dan mengekalkan keyakinan diri seterusnya mencapai impian kecantikan diri.-CARI

sumber : http://www.boredpanda.com
sumber: http://www.boredpanda.com
sumber: http://www.boredpanda.com

18

Bagus
17

Marah
19

Terkejut
7

Sedih
17

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (83 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chinta89 15-5-2017 02:18 PM
perhhhhhh.. mcm pasangan gf-bf
Quote butet1112 15-5-2017 02:19 PM
perghhh mmg mantop bodynya.. apaknya mana, nak tengok gak rupanya huhu
Quote greantea 15-5-2017 02:22 PM
dah tua2 gigih menyeksi, menonggek
Quote Modngengade 15-5-2017 02:24 PM
nmpk sgt plastik diseluruh pelosok  badan sheoul
Quote zawara 15-5-2017 02:36 PM
CARI-LTS replied at 15-5-2017 01:58 PM
"Dia bukan teman lelaki saya, dia adalah anak saya!"



camni 49tahun    uyoooo
Quote kabukiman 15-5-2017 02:39 PM
Humangaiiiii.... Tambah dgn kegel eksesais.... Anak Dara pon kalahhh
Quote beautifulliar 15-5-2017 02:43 PM
Ank nye hensemmm..

Klo pkai spek la...tanpa spek tserlah sgt dna jinjang

Tp si mak hemboi mantop nye perut pun flat huntong la
Quote holothurian 15-5-2017 03:20 PM
..tak tergoda ke anak itu..~
Quote zackry14 15-5-2017 03:21 PM
Quote tumpanglalu74 15-5-2017 03:22 PM
chinta89 replied at 15-5-2017 02:18 PM
perhhhhhh.. mcm pasangan gf-bf

Kalo belom menoron sesame sendiri..
Quote Lorra2411 15-5-2017 03:22 PM
dah kau pun bergesel dgn anak sendiri. mana org tak salah fahamnya. choi.
Quote mokcikKSKB 15-5-2017 03:24 PM
CARI-LTS replied at 15-5-2017 01:58 PM
"Dia bukan teman lelaki saya, dia adalah anak saya!"


Dh kalau asik posing mcm nak beromen harus org ingat kapel romenan. Jgn incest sudeyyy
Quote Potpouri 15-5-2017 03:24 PM
Jelesnya body mantopp
Quote skinsandstars 15-5-2017 03:30 PM
Dok tergesel2, memang lah orang ingat couple. Cuba jgn bergesel.
Quote tumpanglalu74 15-5-2017 03:39 PM
greantea replied at 15-5-2017 02:22 PM
dah tua2 gigih menyeksi, menonggek

[youtube]P58tjQJpflE[/youtube]
Quote bangcak 15-5-2017 03:41 PM
zawara replied at 15-5-2017 02:36 PM
camni 49tahun    uyoooo

mmg normal 49 rupa gitu.
yg lari allignmen nih biasanya antara
umur 30-45

selepas pada range tu, ramai yg mula
'pasang badan' dan majoriti yg pasang badan
nih geng2 makjan.

[youtube]0afdrOYVf4Q[/youtube]
Quote mieymiey 15-5-2017 03:44 PM
Gigihnya pose macamtu semata-mata nak suruh orang salah faham dorang tu bf gf
Quote estrelle 15-5-2017 03:50 PM
Alaa kat sini pon ada.lagi mantop asetnya.che ta dan anaknya Mr bean.
Quote RatuDunia94 15-5-2017 03:52 PM
Kenapa iols pikir benda lain??

Lihat semua komen(93)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 02:16 PM GMT+8 , Processed in 0.068532 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top