CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Berang Dibelikan Cermin Mata Murah, Anak Pukul Ibu Bertalu-Talu

13-5-2017 11:55 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 7055| Komen: 46

Description: Gara-gara tidak berpuas hati dibelikan sepasang cermin mata murah, seorang anak sanggup memukul ibunya di hadapan orang ramai.
Gara-gara tidak berpuas hati dibelikan sepasang cermin mata murah, seorang anak sanggup memukul ibunya di hadapan orang ramai.

Kejadian berlaku di sebuah kedai cermin mata di Yongjia, Wenzhou, China dipercayai berpunca dari remaja lelaki tersebut kecewa cermin mata itu tidak menepati citarasanya.



Menurut laporan Daily Mail, remaja lelaki tersebut dilihat sedang melihat telefon bimbitnya tetapi setelah ibunya memberi wang kepadanya, dia terus memukul wanita itu secara kasar.

Walau bagaimanapun, pekerja yang berada di dalam kedai tersebut segera bergegas menghalangnya dari terus memukul si ibu.

Video rakaman tersebut terus menjadi tular selepas dimuat naik di media sosial dan rata-rata netizen meluahkan rasa tidak puas hati selain menyifatkan remaja berkenaan sebagai anak derhaka. -CARI

24

Bagus
22

Marah
24

Terkejut
31

Sedih
15

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (132 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Buritan 13-5-2017 10:59 AM
Biasalaa prc.. only comunist can teach chinese
Quote tumpanglalu74 13-5-2017 11:04 AM
Edited by tumpanglalu74 at 13-5-2017 11:05 AM

[youtube]xQxOFTpZzww[/youtube]
Published on May 12, 2017

A video of son beats his mother at an optical store goes viral in China. The rumor says he beats his mother because of the cheap glasses. However, his teacher said he was just upset by his mother interrupting the game.

Quote CrowneGlory 13-5-2017 11:20 AM
Kesian la mak ..anak x menjadi...happy mother's day...len kali didik anak tu elok2
Quote spiderman80 13-5-2017 11:32 AM
Buritan replied at 13-5-2017 10:59 AM
Biasalaa prc.. only comunist can teach chinese

Cuma terhad kepada Cina tanah besar.
Cina-Cina luar tanah besar boleh hidup aman sentosa tanpa kawalan komunis.
Quote ronapink 13-5-2017 11:37 AM
anak menjadi tuan kepada..


bukan salah ibu mengandung tetapi salah asuhan,

kecik2 tidak dilentur, dah besar jadi rebung, terlambat dah
Quote wana89 13-5-2017 11:46 AM
kesian mak ko nak..
at least bersyukur la dengan ihsan dia
jaga ko, bagi makan pakai ko..ko dapat hidup lagi walau ko boleh kata, ko xmintak pun untuk hid nak..
betullah ada orang cakap,  
sheol xnak anak sebab lihat sekelililang persekitaran sheol yg anak (budak2 muda) tak appreciatie parent kalo mak ayah tu dada duit
Quote harkktuih 13-5-2017 12:00 PM
Alah toksah tgk ummah prc laa, kat tanah malaya ni ada jahh mak bapak sanggup kena pukul dek anak sbb x bg duit beli dadah:zz
Quote aleesyasofia 13-5-2017 12:08 PM
xkenang budi pnya anak.. psal game jer pon sggp pkul mak gitu..
Quote tumpanglalu74 13-5-2017 12:10 PM
CrowneGlory replied at 13-5-2017 11:20 AM
Kesian la mak ..anak x menjadi...happy mother's day...len kali didik anak tu elok2

[youtube]59MO1X8dLLQ[/youtube]
Quote kakiselit 13-5-2017 12:13 PM
Poyo.....ini bukan perbuatan terroris SELAGI TAK melibatkan bangsa Melayu dan agama Islam kan...
u.p: poyo, maideen, oren, ikick, pulauturtle dll
Quote Wacute 13-5-2017 12:17 PM
Kesian mak ko nakkk... happy mother's day
Quote imransulaiman 13-5-2017 12:30 PM
Cheap glasses ke ganggu main game ke, yang engkau pukul tu emak engkau setan!
Quote trakea 13-5-2017 12:32 PM
Kurang ajar tul
Quote matchstick 13-5-2017 01:12 PM
anak dia tu normal ke..ke autistik mcm anak pelakon zarina zainudin tu. kalu mcm tu x heran lah pukul mak
Quote ainonymous 13-5-2017 01:25 PM

uishhh scary nya tgk mata & dgr suara dia
Quote beautifulliar 13-5-2017 02:42 PM
Ni edisi ank terlampau dimanjakan or ank mmg terencat
Quote BedahBedul 13-5-2017 05:12 PM
Kalu budak tu sihat, mmg sgt2 biadap buat maknya mcm tu.. kalu tau dh besar nk buat camtu, patut masa kecik bagi anjing makan je
Quote batmana 13-5-2017 05:34 PM
bkn mak kot
Quote ronapink 13-5-2017 05:46 PM
mak dia sanggup pukul mcm tu,

aanak nanti, bini?

Lihat semua komen(46)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 06:43 PM GMT+8 , Processed in 0.356636 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top