CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Datuk Siti Lakar Sejarah Lagi, Duet Dengan Whitney Houston

28-10-2016 06:53 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 15374| Komen: 139|Original author: Oleh: Maly Rosli

Description: Wah! Nampaknya penyanyi tersohor tanah air, Datuk Siti Nurhaliza Tarudin bakal melakar sejarah sekali lagi dalam hidupnya apabila dia akan 'berduet' dengan idolanya, mendiang Whitney Houston.

Wah! Nampaknya penyanyi tersohor tanah air, Datuk Siti Nurhaliza Tarudin bakal melakar sejarah sekali lagi dalam hidupnya apabila dia akan 'berduet' dengan idolanya, mendiang Whitney Houston.



Sumber foto: NST Online

Menurut Siti, rakaman lagu Memories 'bersama-sama' legenda pop yang meninggal dunia pada 2012 itu akan dilakukan secara digital.

“Mengenai video klip lagu Memories, pihak Yonder Music memaklumkan masih terdapat beberapa perkara perlu diselesaikan membabitkan hak penyiaran gambar,” katanya kepada Harian Metro.

Proses rakaman itu akan bermula pada bulan depan, manakala pelancaran album pop baharu itu dijangka akan dijalankan awal tahun depan.



Sumber foto: Carian Google

Beberapa lagu termasuk dari komposer Malaysia dan Indonesia turut dimuatkan dalam album itu.

Bagaimana? Adakah anda teruja menantikan pelancaran album baru itu? - CARI
11

Bagus
15

Marah
18

Terkejut
25

Sedih
20

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (109 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sukacactus 28-10-2016 07:02 PM
Hahaha...duet la sgt...kira mcm smule aje la
Quote danieladam 28-10-2016 07:07 PM
Lmbt nya nk tggu album tok ti :
Quote enchikfitz 28-10-2016 07:08 PM
CARI-MAL replied at 28-10-2016 06:53 PM
Wah! Nampaknya penyanyi tersohor tanah air, Datuk Siti Nurhaliza Tarudin bakal melakar sejarah sek ...

Plrase jgn ambik aubrey lagi. Lagu heshe makin bosan.  
Quote abangbeca 28-10-2016 07:11 PM
Sian. duet ngan yg dah mati... Kurang2 yuna duet ngan yg idop lagi..
Quote ladyxez 28-10-2016 07:21 PM
Edited by ladyxez at 28-10-2016 07:22 PM

tak nk kalah dgn
yuna.   
kipas mati mak iti kan tk blh nmpk  yuna atau shila lebih ....
Quote fishcracker 28-10-2016 07:31 PM
duet la dgn celine dion,mak itiiiii...sheol masih hidup,lakinye je dah takde
Quote CrowneGlory 28-10-2016 07:32 PM
Kalau whitney hidup nak x dia duet?
Quote shanshero 28-10-2016 07:33 PM
knpe tak duet dengan arwah p ramlee atau saloma ke
Quote hanisbunny 28-10-2016 07:36 PM
harap diction an pronunciation sheols btul la kali ni..klu xbtul...maunye si whitney tu bgn dr alam barzakh tampar muke tokti..mohon kali ni xde isu lg tertukar dimple dgn nipple
Quote Orix 28-10-2016 07:37 PM
Ngantuknye :zz
Quote krustykrab 28-10-2016 07:39 PM
Duet dgn org mati
Quote atekome 28-10-2016 07:41 PM
Nape whitney?? Npe tk ngn madonna britney mariah carey or ramlah ram
Quote tanganbercakap 28-10-2016 08:01 PM
Bukan ke dulu ade kru buat ala2 gini duet dengan p ramlee..jadi isu jugak kan rasenye
Quote melinda_kerr 28-10-2016 08:03 PM
tanganbercakap replied at 28-10-2016 08:01 PM
Bukan ke dulu ade kru buat ala2 gini duet dengan p ramlee..jadi isu jugak kan rasenye

ha ah... ada. kru dan pramlee.
Quote tanganbercakap 28-10-2016 08:11 PM
melinda_kerr replied at 28-10-2016 08:03 PM
ha ah... ada. kru dan pramlee.

Macam kejap je keluar vc dia sebab kecoh mase tu kate tak elok duet orang mati..dalam vc kru nyanyi depan skrin beso ade video p.ramlee..lagu getaran jiwa ke lagu lain tak ingat
Rossa pun ade jugak buat macam ni
Quote hyie 28-10-2016 08:14 PM
lagu ni sheols dah perform secara eksklusif masa konsert Siti & Friends kat Stadium Negara hari tu...kelas sangat siap buat video klip on the spot hokeh Vokal situ pun of coz la meletup uolsss...harus siti dah chop dulu vokal terbaik AIM tahun depan*flip tudung Ariani*

of coz iols tazabar nak tunggu album terbaru tokti uolsss fonen kertashijau bolehla standby untuk menhencap yach!
Quote Lot 28-10-2016 08:15 PM
X de lah lakar sejarah mana pn
duet ngan org dah x de
kalo mcm tu sesapa pn blh buat
Quote oak.balustrade 28-10-2016 09:04 PM
Erkkk x takut kena badi mayat ke?
Gigih mak iti hari2 selfie mcm bbnu. Nampak floles kemahin. Tapi yg gmbr dia kat i orglain x begitu pula....

Mana yg harus iols percayai yea?
Quote famri7 28-10-2016 09:26 PM
Ujung2 duet degan suaraorag mati jah kau nulijah.

Lihat semua komen(139)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 12:49 PM GMT+8 , Processed in 0.061637 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top