CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Warga Emas Mencantas Parkir Kosong Dengan Cara Kotor

7-10-2016 07:00 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 7167| Komen: 14

Description: Di Australia, terdapat juga orang bertindak mencantas parkir kosong dengan meletakkan dua kerusi sambil duduk di atasnya semata-mata untuk membolehkan mereka parkir kereta di situ secara mudah.

sumber foto: http://uf.cari.com.my/


19hb September lalu, seorang ibu sanggup menyuruh anaknya duduk di petak tempat letak kereta semata-mata untuk mencantas parkir kosong supaya memudahkan keretanya letak kereta. 

Kejadian tersebut berlaku di negara kita yang bertempat di Kuchai Lama.

sumber foto: http://www.dailymail.co.uk/

Tanpa disangka-sangka, di Australia juga terdapat sepasang warga emas bertindak mencantas parkir kosong dengan meletakkan dua kerusi sambil duduk di atasnya semata-mata untuk membolehkan mereka parkir kereta di situ secara mudah.


Situasi tersebut dirakam oleh orang awam yang kebetulan melalui kawasan itu, dan memuat naik gambar itu untuk berkongsi di laman media sosial sehingga menimbul perbincangan hangat juga di kalangan netizen. 

Menurut individu yang merakam gambar itu, pada masa itu merupakan hari percutian, amat sukar untuk mendapatkan tempat parkir di kawasan itu, orang ramai terpaksa mengambil tempoh masa yang panjang biarpun menunggu. 

Ketika itu, individu tersebut ternampak pasangan suami isteri berkenaan mengambil tindakan yang cukup memeranjatkannya semata-mata untuk mendapat tempat parkir.

Paparan gambar itu menimbulkan perbincangan hangat di kalangan netizen, rata-rata berpendapat, "tanpa disangka-sangkakan boleh menggunakan cara sebegitu rupa untuk mendapatkan tempat letak kereta." - CARI 
12

Bagus
7

Marah
15

Terkejut
14

Sedih
18

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (79 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote missinpiece 7-10-2016 07:52 PM
Huhu. Ada eloknya bentang tikar keluarkan bekal nasi
Quote che_kembang 8-10-2016 09:05 AM
bengang.. x tau nk ckp apa..geleng kepala je la
Quote Joannalee 8-10-2016 12:08 PM
Omg... Budk kecik disuruh duduk gitu. Buat org x nampk budak tu mcmane? Nak senang tanpa fike risk
Quote Joannalee 8-10-2016 12:08 PM
Omg... Budk kecik disuruh duduk gitu. Buat org x nampk budak tu mcmane? Nak senang tanpa fike risk
Quote Joannalee 8-10-2016 12:08 PM
Omg... Budk kecik disuruh duduk gitu. Buat org x nampk budak tu mcmane? Nak senang tanpa fike risk
Quote ronapink 8-10-2016 07:38 PM
macam macam
Quote whadda 8-10-2016 11:02 PM
Duduk camtu je.. buatnye org tak nampak trus drive masuk parking laju.. naye je
Quote Artemesiaa 9-10-2016 04:18 PM
Macam siaran ulangan je
Quote delisha09 9-10-2016 07:07 PM

skrg ni byk siaran ulangan kat mana2 pn
Quote @pplegreen 10-10-2016 03:25 PM
kesiannyer la hai sanggup gunakan anak cam gitu.
tp kalau bab shopping mmg ramai jer ummah yg sanggup suh anak beratur iols tgk
Quote -electrifying- 10-10-2016 04:02 PM
asal boleh je
Quote zafira 11-10-2016 11:43 AM
dah ada thread ni dah dulu...
Quote foxxmix 11-10-2016 11:55 PM
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Quote wlpwlp 8-12-2016 09:08 PM
pandora canada, tommy hilfiger outlet, utah jazz jerseys, ray ban outlet, toms shoes, new balance, hermes outlet, adidas, air max, converse, oakley sunglasses cheap, orlando magic jerseys, cheap eyeglasses, barbour jacket outlet, true religion jeans outlet, cheap nfl jerseys, vans, nike mercurial, nfl colts jerseys, chi jerseys, michael kors handbags, converse shoes, cheap barbour jackets, toms outlet, vibram five fingers, hollister kids, dal jerseys, swarovski, adidas, lacoste, nfl saints jerseys, coach factory, converse outlet, michael kors canada, ray bans, barbour outlet, burberry outlet store, asics, oakley vault, nuggets jersey, long champ, phoenix suns jersey, nike.com, polo ralph lauren, vans shoes, nfl falcons jerseys, north face, ralph lauren, ralph lauren polos, eyeglasses frames, new balance canada, nike, beats headphones, nike canada, michael kors handbags, abercrombie and fitch, softball bats, coach purses factory, nfl titans jerseys, toms outlet, michael kors bags, swarovski online, kate spade outlet, ugg boots, jordan, nike outlet, polo outlet store, north face, ralph lauren, salvatore ferragamo, cleveland cavaliers, north face backpacks, tory burch, softball bats, nfl giants jerseys, burberry outlet, portland trail blazers jerseys, michael kors outlet, nike outlet, oklahoma city thunder, michael kors bags, cheap michael kors, toms outlet, ray ban, nike, swarovski canada, ugg boots, abercrombie kids, abercrombie, instyler ionic styler, nike, cheap oakley, ralph lauren outlet, kate spade outlet, swarovski jewelry, prada outlet, insanity calendar, uggs black friday, oakley sunglasses, burberry handbags, shoes outlet, nfl vikings jerseys, hollister co, mlb jerseys, nike shoes outlet, sacramento kings jerseys, carmelo anthony jersey, basketball shoes, cheap jerseys, hollister, womens clothing, nfl jerseys, nfl bengals jerseys, oakley outlet online, jordans for sale, nike free run, nike roche run, nfl 49ers jerseys, red bottom shoes, nfl patriots jerseys, oakley sunglasses, [/url], [url=http://www.burberryoutletonline.cc/]burberry sale, adidas mens, ray bans, nba jerseys, bcbg max, wedding dress, air max, moncler jackets outlet, burberry outlet, michael kors handbags, air jordan retro, christian louboutin shoes, designer handbags, tory burch sale, uggs outlet, fendi belts, replica handbags, polo ralph lauren outlet, canada gooses outlet, michael kors handbags, nike air max, rolex watches, detroit pistons jerseys, new balance outlet, chi flat iron, the north face outlet, burberry sale, new orleans pelicans jerseys, air force, abercrombie, oakley sunglasses, air huarache, coach outlet store online, ugg australia, prada shoes, hugo boss outlet, michael kors outlet online sale, michael kors black friday, bcbg max azria, air max 90, ray ban sunglasses outlet, ray ban outlet, prada outlet, nfl seahawks jerseys, louboutin shoes, ralph lauren online shop, nfl packers jerseys, hair straightener, asics gel, nike huarache, burberry, nfl jerseys, nfl azcardinals jerseys, prada, nike free, mcm backpack, oakley, adidas, tommy hilfiger outlet stores, cheap michael kors, levis outlet store, guess, replica watches, mcm bags, supra shoes, oakley sunglasses cheap, thomas sabo, michael kors taschen, true religion jeans men, ugg australia, michael kors, puma shoes, cheap oakley sunglasses, ralph lauren factory store, michael kors, bottega bags, mbt shoes sale, toronto raptors jerseys, oakley sunglasses cheap, pandora charms, polo ralph lauren outlet online, coach outlet online, michael kors purses, longchamp taschen, mlb jerseys, toms shoes outlet, ralph lauren polo, iphone cases, jimmy choo, nfl buccaneers jerseys, coach factory, pandora bracelet, adidas schuhe, louboutin shoes, air jordans, oakley outlet online, coach outlet, ray ban sunglasses, ralph lauren outlet, michael kors outlet, juicy couture clothings, coach factory, louboutin shoes, giuseppe shoes, north face jackets, coach outlet store, pandora charms, tn requin pas cher, nfl chiefs jerseys, toms shoes outlet, nfl ravens jerseys, www.tommyhilfiger.nl, ed hardy, kate spade, ugg, timberland outlet, atl jerseys, boston celtics jerseys, woolrich clearance, nfl texans jerseys, air jordan shoes, air max schoenen, nike shoes, christian louboutin, free run, valentino shoes, north face jackets, babyliss, ray ban, timberland femme, oakley outlet online, watches, mcm backpack, longchamp, air jordans, warriors jersey, lunette ray ban pas cher, chris paul jersey, ray ban sunglasses, burberry handbags, milwaukee bucks jerseys, moncler jackets, hollister clothing store, dsquared2, nike roshe, uggs, air max, ray ban pas cher, beats by dr dre, ugg australia, versace shoes outlet, ralph lauren outlet online, swarovski crystal, ugg boots clearance, adidas, oakley pas cher, true religion jeans women, air max 1, ralph lauren uk, relojes, coach factory outlet, nike air max, mizuno running, hilfiger online shop, longchamp black friday, nhl jerseys, hou jerseys, roshe runs, nfl steelers jerseys, nike air max 2014, huarache, hollister online shop deutschland, ferragamo shoes, roshe run, roshe run, north face, heat jerseys, designer handbags, michael kors, ray ban wayfarer, true religion outlet, northface, cheap oakley sunglasses, air max shoes, michael kors, converse sneakers, uggs boots, ugg australia, nfl bears jerseys, coach bags outlet, true religion, coach outlet online canada, longchamp, toms outlet, lal jersey, nike free run, marc jacobs, nhl jerseys, replica watches, retro jordans, mlb jerseys, nike air max, p90x3, kate spade outlet online, oakley, ray ban prezzi, brooklyn nets jerseys, puma online shop, replica watches, salomon, the north face outlet, chi hair, givenchy outlet online, christian louboutin, nfl cowboys jerseys, barbour factory, scarpe hogan, burberry outlet, nfl raiders jerseys, prada handbags, ray ban, nfl bills jerseys, cheap true religion, oakley vault, roshe runs, adidas, washington wizards jerseys, mcm handbags, new balance shoes, burberry outlet, timberland shoes, tory burch sale, nike, barbour jackets, ralph lauren, rolex watches for sale, coach outlet online, indiana pacers jerseys, michael kors outlet online, celine outlet online, swarovski jewelry, rayban, nike mercurial, polo ralph lauren, ralph lauren, longchamp handbags, ralph lauren, sas jersey, coach factory outlet online, abercrombie fitch, montre femme, uhren shop, minnesota timberwolves jerseys, nike air, tory burch handbags, nfl dolphins jerseys, hermes birkin, burberry outlet online, nfl jaguars jerseys, coach black friday, timberland shoes, chh jerseys, hermes bags, coach outlet store, calvin klein underwear, abercrombie and fitch, nfl eagles jerseys, nike factory, ray ban zonnebril, nike shoes, uggs on sale, mlb jerseys, philipp plein, tommy hilfiger online, adidas shoes, nike.com, pandora jewellery australia, tommy hilfiger outlet stores, philadelphia 76ers, celine bags, cheap michael kors, air max, ray ban outlet online, omega watches, dre beats, michael kors outlet online sale, mcm backpack outlet, ray ban outlet, mont blanc, air yeezy shoes, oakley sunglasses, nfl browns jerseys, rolex, nfl lions jerseys, beats by dre, toms.com, nike free run 5.0, nfl panthers jerseys, oakley, uggs, ferragamo, gooses jackets, nfl chargers jerseys, longchamp outlet, hogan, michael kors handbags, juicy couture, cheap nba shoes, ralph lauren outlet online, marc jacobs outlet, michael kors outlet online, coach outlet, nfl broncos jerseys, pandora, iphone 4s cases, reebok, uggs outlet, michael kors outlet, ray ban wayfarer, giuseppe zanotti, rolex watches, ray-ban sunglasses, uggs, tommy hilfiger, burberry online shop, nfl rams jerseys, michael kors bags, soccer shoes, jimmy choo, michaelkors.com, michael kors, nfl jets jerseys, vans, nfl redskins jerseys, bottega veneta, uggs canada, longchamp handbags, memphis grizzlies jerseys, air max 2015, the north face, thomas sabo uk, new balance, abercrombie and fitch, purses and handbags, burberry outlet online, burberry outlet online, armani outlet, ralph lauren polos, michael kors outlet

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-2-2024 09:26 AM GMT+8 , Processed in 0.057935 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top