CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Tak Ketawa Selama 40 Tahun Demi Wajah Cantik

15-4-2016 12:29 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 10924| Komen: 38

Description: Bagi mengelakkan garis-garis kedutan pada wajahnya, Tess Christian yang berusia 50 tahun tidak bergelak ketawa langsung sejak 40 tahun lalu.

Oleh : TS LOO




Bagi mengelakkan garis-garis kedutan pada wajahnya, Tess Christian yang berusia 50 tahun tidak bergelak ketawa langsung sejak 40 tahun lalu.


Hanya bibirnya sahaja yang digerakkan sedikit bagi menunjukkan yang dia sebenarnya senang dengan suasana itu.


Ini termasuk ketika rakan-rakannya bergelak ketawa tatkala berkumpul bersama, dia langsung tidak mempamerkan ekspresi wajah gembira.





Wajah saya tak berkedut kerana saya berlatih mengawal otot wajah saya. Ramai yang bertanya adakah saya menyuntik botox?"


“Hakikatnya tidak dan saya berpuas hati kerana usaha untuk tidak senyum dan ketawa sejak remaja berbaloi,” katanya.


Teknik Tess ini sebenarnya turut diamalkan oleh beberapa selebriti termasuklah Kim Kardashian yang mengaku tidak mahu tersenyum lebar atau ketawa bagi mengelakkan kedut.


Tapi, ramai tertanya-tanya juga, apa gunanya cantik tanpa senyuman? - CARI Infonet




sumber info : odditycentral.com/
24

Bagus
15

Marah
18

Terkejut
11

Sedih
16

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (101 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote spankee_fili 15-4-2016 12:32 PM
owh???sempat lagi nak jaga muka ni...
Quote bunnyhoney 15-4-2016 12:41 PM
Edited by bunnyhoney at 15-4-2016 12:42 PM

Hahahaha..aku selalu tersenyum lebar.... yg lama kenal atau baru kenal semua cakap aku muka cam 18 tahun n got the prettiest smile....ni kolik n bos2. customer n supplier yg cakap hokay.. rugilah xnak senyum..apa guna muka xde kedut tapi xpnh senyum...tgk anak dia berseri2 je muka..pegi bank org panggil aku adik..
Quote shanshero 15-4-2016 12:46 PM
Mata dia jatoh .pipi pun jatoh sebab tak ketawa
besar
Quote missfake 15-4-2016 12:59 PM
kedut je nampak...tak lawa la
Quote sabar_sabariah 15-4-2016 01:00 PM
aku tengok kertu jua mukanya
Quote manjalara_01 15-4-2016 01:23 PM
Edited by manjalara_01 at 15-4-2016 01:27 PM

die ni mesti x pernah tgk the ellen show..
manja gelak sampai nangis tgk prank kat star bucks ni...[youtube]vD_6uld50Fs[/youtube]



Quote whadda 15-4-2016 01:28 PM
tak ketawa pon nmpak tua je muka... dahi pon luas umpama rambut keguguran...
Quote Artemesiaa 15-4-2016 01:46 PM
Rugi je control ketawa bagai tak banyak beza pun dengan geng normal senyum ketawa ria
Quote CrowneGlory 15-4-2016 02:16 PM
obviously dia x surrounded by org yg lawak atau suis humor dia dh tercabut....apapun rupa maintain kertu naknya eye bag...so ruginya la buat kerja sia2
Quote uori 15-4-2016 02:28 PM
gigih nau  

eh tergelak pulakk
muka kedut karang
Quote cpixie 15-4-2016 03:13 PM
macam mana dia boleh tahan ketawa. ai kalau lawan tahan ketawa dengan kawan. berair2 mata, sakit gigi ketap mulut nak tahan gelak
Quote @pplegreen 15-4-2016 03:27 PM
muka tu tak de la nampak cam 20 still nampak cam da 40 gak
Quote pejol 15-4-2016 03:28 PM
nonsense nye tabiat nie...takkan la sepanjang masa nak serius...

*bf/husben org camni mesti boring je kan,camne la nak tau pompuan aku nie satisfied ke tak selepas bermukah ngan aku..lepas game pon muka serius jek..huhu
Quote barfi 15-4-2016 03:55 PM
Buang masa je.. sok sok meninggal jugak.

Baik enjoy je ketawa tu..
Quote mayaBB 15-4-2016 04:51 PM
sedih la die ni.. tak cantik punn..
Quote missDollie 15-4-2016 05:00 PM
Keras je muka.. Rugi jer tak ketawa besar2..
Quote iloveyou 15-4-2016 05:27 PM
cm nampak tua jgakkk
Quote iloveyou 15-4-2016 05:27 PM
alang2 baik gelak je skali hahahha
Quote red_cattleya 15-4-2016 05:37 PM
ketawa tu nikmat hidup..rugi rugi

Lihat semua komen(38)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 03:22 AM GMT+8 , Processed in 0.054465 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top