CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

'Sexiest Doctor Alive' Akhirnya Mengaku Bercinta Dengan Miss Universe 2015

23-3-2016 02:09 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 13581| Komen: 29

Description: Semuanya masih baru tapi saya sangat teruja...


Oleh Fyruz Hanna

Dr Mikhail Varshavski mengesahkan yang dia kini sedang berpacaran dengan Pia Alonzo Wurtzbach.

Pia yang muncul juara dalam siri kontroversi Miss Universe 2015 tahun lepas bakal membuatkan ramai makan hati dengannya.

Khabar angin mengenai hubungan mereka sebenarnya telah didengari sejak bulan lepas.


Menurut doktor kacukan Rusia itu " saya kini berpacaran dengan Pia. Semuanya masih baru tapi saya sangat teruja dan ingin melihat hubungan kami lebih jauh"

Dr Mikhail juga begitu romantik kerana apabila ditanya oleh wartawan dia mengaku Pia adalah keutamaannya:

"Tidak. Saya tidak ada seseorang yang spesifik. Tapi dia adalah keutamaan. Dia seseorang yang saya paling utamakan", tambah doktor tampan terbabit.

Walaupun hubungan mereka masih baru, ramai yang tak sabar untuk melihat anak pasangan ini yang bakal menambah lagi manusia tampan dan cantik didunia.

Dr Mikhail merupakan pelajar tahun dua yang mempunyai folowers seramai 1.6 juta dan baru-baru ini bekerjasama dengan Abrams Artists Agency. -CARI Infonet.
15

Bagus
4

Marah
7

Terkejut
15

Sedih
1

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (48 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chinta89 23-3-2016 02:12 PM
rasanya thread psl doktor ngn m.universe ni dah ade smalam..
Quote Iramaku 23-3-2016 02:51 PM
untunglah..
Quote supernaturalee 23-3-2016 04:01 PM
hujung2 br keluar lemari




Quote manehnya 23-3-2016 04:28 PM
sama cantik sama padan
Quote Esmiria 23-3-2016 06:00 PM
x sngka dia stret
Quote menjad 23-3-2016 08:19 PM
huntong lah badan...
Quote sharlenetexas 24-3-2016 02:19 AM
muka lonjong mcm gay je
Quote star_anisse 24-3-2016 11:10 AM
beraya la pinoy... hehehe
Quote RatuDunia94 19-4-2016 02:18 AM
gaydar iols pantas berdesing bila tgok dr mike ni.. sian pia kena guna2 kan oleh doktor ni utk tumpang glamour!
Quote LabuLabi69 19-4-2016 09:55 AM
sexy sungguh abam doc tu
Quote Dwdrum 20-4-2016 12:48 AM
Dekat UC berkeley banyak lagi more good looking than him. The only is these people not doctor mostly work at lab and introvert
Quote nashrudean 20-4-2016 01:51 PM
rasanya ramai lg umah kokosen yg hensem kot.tgv TV berlambak je muka2 camni.Dr ni mcm muka hero Hawaii 5 O
Quote mizz_fatyn 22-4-2016 10:23 AM
sepadan hurkeh!
Quote ogata 22-4-2016 03:55 PM
benciiiiiii.................i hate pinoy!
Quote KimoraHakim 25-4-2016 12:53 PM
handsome sgt!
Quote hanakikan 25-4-2016 05:38 PM
ok la sama padan sama cantik. si pia tu memang cantik pun. tak mcm miss universe phillipine yg lepas2
Quote ipes2 26-4-2016 03:18 AM
eh, actually, i byk sgt kawan doctors yg very good looking, dan sebagai lelalki i boleh bg pendapat that they are good looking. (tapi yg poyo pon ramai la jugak)
Quote Super-M 26-4-2016 08:48 PM
Tengok senyuman doktor ni pengsan bangun,pengsan bangun.
Quote gula_tebu 12-5-2016 09:46 AM
ipes2 replied at 26-4-2016 03:18 AM
eh, actually, i byk sgt kawan doctors yg very good looking, dan sebagai lelalki i boleh bg pendapat  ...

kalau orang tua-tua mesti akan keluar ayat..

"dah la pandai, segak pulak tu. untung la sapa jadi orang rumah depa noh.."


Lihat semua komen(29)


ADVERTISEMENT


Artikel Terpanas Minggu ini

ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 05:22 PM GMT+8 , Processed in 0.073795 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top