CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

“Jelas, Ia ’Soft Porn’. Suara Manja, Gaya Menggoda” – ‘Influencer’ Muslimah Terima Teguran Ustazah Asma’ Harun, Tampil Mohon Maaf

24-6-2024 09:47 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5823| Komen: 46

Description: Baru-baru ini, tular trend di TikTok dipanggil ‘dekat dengan Fatin’ di mana ramai membuat parodi daripada video pempengaruh muslimah, Fatin Nabila yang mengajak penonton dekat dengan skrin.


Baru-baru ini, tular trend di TikTok dipanggil ‘dekat dengan Fatin’ di mana ramai membuat parodi daripada video pempengaruh muslimah, Fatin Nabila yang mengajak penonton dekat dengan skrin.

Ia mendapat perhatian pendakwah bebas, Ustazah Asma’ Harun yang menegur tindakan pempengaruh terbabit tentang etika berdakwah.


"Suara yang lembut manja pun dilarang, ini pula dengan gaya menggoda dan wajah didekatkan dengan skrin."

Tidak melatah, Fatin Nabila turut tampil membuat permohonan maaf dan berterima kasih atas teguran diberikan kepadanya tidak kiralah yang positif mahu pun negatif.


Fatin turut menjelaskan bahawa tujuan asalnya memuat naik konten terbabit hanyalah kerana ingin memberikan nasihat kepada orang ramai namun dia sedar cara digunakan tidak sesuai dan boleh menimbulkan fitnah.


"Dengan rendah diri Fatin memohon maaf kesilapan yang saya buat. Banyak sangat benda yang Fatin belajar daripada apa yang berlaku terutamanya saya akan memperbaiki dari segi suara, ekspresi muka."

SUMBER : TikTok/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lkick2113 24-6-2024 09:52 PM
Thread cam Ni je editor mampu bukak, humban thread Ni Kat kongsi tular.
Quote adelea 24-6-2024 10:01 PM
Pengisian dia ni boleh laaaa
Wannabe kan
Ingat aku hati hitam tak suka dia
Quote damsel_fiji 24-6-2024 10:18 PM
sampahnya level thread ko ni wartawan CI hanat..punya la byk berita semasa kt dalam negara ni..ni jah ko mampu??? dasar caprut
Quote suri33 24-6-2024 11:18 PM
Haha aku pun tak gemar tapi ramai kawan share. Geli dgr cara ckp lembut dibuat2 adoiilaa.
Quote makiting 24-6-2024 11:23 PM
Tak minat dia ni
Mcm acah2 beria aje

Sekian
Quote Bungatulip1171 24-6-2024 11:39 PM
X kenal dia
Quote MisXoXo 24-6-2024 11:44 PM
Dulu ok..tp lelama makin dilunakkan..menyampah sbb over
Quote tepisket.. 24-6-2024 11:46 PM
Dia pakai contact lens kaler2 ke mmg anak mata dia ada warna.. haha kompius mak
Quote LoveSungmin 24-6-2024 11:46 PM
i dah blocked dia rupanya.. patut tak faham isu apa yang viral
Quote matbad 25-6-2024 12:45 AM
Hahaha sama la xdan dia bkk mulut dah scroll laju2 sbb dia bkn sapa2 pn..nak content ja pn
Quote sapeka 25-6-2024 01:17 AM
Geli la cara bercakap
Quote babynina30 25-6-2024 02:18 AM
Now boleh pon buat suara biasa
Yih sgt
Quote Acik2kepam 25-6-2024 07:53 AM
Edited by Acik2kepam at 25-6-2024 07:54 AM

Jangan risau laa lelaki2 takda pun yg stim ngn minah tu
Dorang nganjing lagi ada la tu yg duk wat parodi tu.

Lelaki cuma suka pompuan hot, seksi dan manjaaaaaaah
Korang2 yg berbungkusss ni buat la suara lunak ke apa tp ingat lelaki pandang rupa dulu okeyyy
Yeaaaa dorang acah2 je puji pompuan tutup aurat bagai tp yg dorang gile bayang tetap yg hot & spicy
Quote imransulaiman 25-6-2024 08:49 AM
Dia kata takde niat lain selain nak sampaikan tazkirah.. Hmmmmmm entahlah...aku tak boleh nak husnuzon.
Quote tobobon 25-6-2024 08:50 AM
bukan sheols jugak ker yg buat kontroversi pegi umrah ..depan kaabah promote produk apa ntah....
Quote ChildrenOfBodom 25-6-2024 09:32 AM
video hat buat2 nangis sambil dengar surah ar rahman tu nampak sangat buat2..kunun2 menghayati sampai tersentuh..fake ass bitch.
Quote bottombikini 25-6-2024 10:23 AM
tak aku nak tau gak kenapa korang layan bedio dia, ke dia buat live?
dia ni sape? motivator ke ape

kalo kat TT aku geli tgk yg buat bedio dazzle me tu


Quote Mimo.mimo 25-6-2024 10:26 AM
tobobon replied at 25-6-2024 08:50 AM
bukan sheols jugak ker yg buat kontroversi pegi umrah ..depan kaabah promote produk apa ntah....

Betul la dia ni.
Quote Mimo.mimo 25-6-2024 10:27 AM
Rupanya bukan meols je yang taksuka dia. Dia ni sikit hari lagi jadi macam ecah jannah tu.

Lihat semua komen(46)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 01:37 AM GMT+8 , Processed in 0.046645 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top