CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Peminat Minta Bangkit Semula, Hafiz Suip Kata Dia Dah Tak Relevan

21-6-2024 12:00 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 13453| Komen: 54

Description: Lama rasanya tak dengar cerita mengenai Hafiz Suip. Baru-baru ini hangat diperkatakan mengenai rumah tangganya penyanyi itu menyahaktifkan akaun Instagram miliknya sekaligus menjadi bualan ramai.

Lama rasanya tak dengar cerita mengenai Hafiz Suip. Baru-baru ini hangat diperkatakan mengenai rumah tangganya penyanyi itu menyahaktifkan akaun Instagram miliknya sekaligus menjadi bualan ramai.

Bagaimanapun, Hafiz meminta orang ramai tidak membuat spekulasi tanpa tahu tentang cerita sebenar serta tida masuk campur dalam isu rumah tangganya.


Sementara itu, menerusi satu perkongsian di TikTok ada peminat mahu melihat Hafiz kembali bangkit serta aktif menyanyi seperti sebelum ini. Komen peminat itu mendapat reaksi daripada Hafiz yang  mengatakan dia sudah tidak relevan lagi.

Bagaimanapun, rata-rata peminatnya memberitahu apa yang diperkatakan itu tidak benar kerana mereka sukakan suara Hafiz dan meminta untuk kembali menyanyi.



Terdahulu, Hafiz berkata dia terhibur apabila terbaca satu komen mendakwa dia bercerai kerana dikatakan mengabaikan tanggungjawab.

SUMBER: mStar Online/Rotikaya

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CoffeeOverdose 21-6-2024 01:30 PM
Dia dh tk minat jd artis biarlah dia dgn keputusan dia. Adalah sbb knp dia tk nk nyanyi lagi.
Quote pocongkiutss 21-6-2024 02:00 PM
Kanser ke
Quote shark_eow7 21-6-2024 02:47 PM
eh kurusnya dia. tak mcm awan nano dulu rambut kerinting tuuu signature awan nano...
Quote naina 21-6-2024 02:51 PM
Edited by naina at 21-6-2024 02:53 PM

Biarlah dia pilih jalan dia
Suara dia tak sedap pun
Lagu dia semua aku xminat
Semoga dia peroleh pekerjaan yang lebih diredhai dan berkat
Quote sukanyanyi 21-6-2024 03:48 PM
CoffeeOverdose replied at 21-6-2024 01:30 PM
Dia dh tk minat jd artis biarlah dia dgn keputusan dia. Adalah sbb knp dia tk nk nyanyi lagi.

tp tak faham.. memula dia yg konon taknak jd retis dah sbb join tabligh, sampai erni pon tak dapat masuk sfmm lagu duet ngn dia ni sbb dia tarik diri.. sejak tu nama heols pun merudum.. lepas tu dia nak comeback sampai despret tarik perhatian utk mv menggunakan gimik rambut ijau, n now bg ayat dia dah tak relevan, ramai retis baru, etc etc.. bagi meols, dia mcm dah ludah jilat semula...
Quote zehra2 21-6-2024 04:05 PM
sedih tgk dia nyanyi bwh rumah tu... suara dia mmg masih sedap. apalah agak nya yg buat apis kecewa ya..

suka je lagu2 dia
Quote Lulu_717 21-6-2024 04:10 PM
Dia ada depression ke? Tgk mcm dh give up..
Quote Noraniza_Iblis 21-6-2024 04:18 PM
iols komen kacip kt video tiktok sal heols... habis berduyun2 komen kene serang....haha
Quote memseri 21-6-2024 04:23 PM
Duhnakkk apis, kenak ktk jd camtok?
Quote silampumeja 21-6-2024 04:40 PM
zehra2 replied at 21-6-2024 08:05 AM
sedih tgk dia nyanyi bwh rumah tu... suara dia mmg masih sedap. apalah agak nya yg buat apis kecewa  ...

I sorang je ke nampak kaki dia goyang goyang lain macam..
Quote Tiggybiru 21-6-2024 04:50 PM
Aku minat suara dia ni. Lontaran suara dia jelas bila nyanyi.. semoga baik2 saja hafiz awan nano
Quote Sazreena 21-6-2024 05:13 PM
Slip disc en kalau tak silap...
Quote I.K.A888990 21-6-2024 05:17 PM
dah kalau dia tak nak tu dah lah
tak yah la paksa2
apooooooo
move on je la
Quote edoraixora 21-6-2024 05:35 PM
sedih pulok tengok dia nyanyi bawah tangga tu
dengan keadaan macam org sakit ke depression ke kacip ke entahlah
suara dia sedap jer...lemak merdu
Quote Kahla 21-6-2024 05:44 PM
Dia cover lagu Creep tu pun suara dia sedap gila, sayang betul lah hafiz ni.
Quote dua_chzy 21-6-2024 06:41 PM
Apsal korang nak Hafiz meretis? Bukan dunia retis ni penuh maksiat penuh lagha?

Akka kenot brain yang kata eee sedeh2 (bukan forom ni) konon tengok Hafiz nyanyi bawah kolong rumah. Ya hampon babi. That was his life before AF, dah kenapa kau nak sedih tengok dia nyanyi di tempat yang konon tak gah macam pentas AJL? Apa salah dia nyanyi menyumbang lagu sebagai tetamu jemputan (aiol assume tu rumah kawan or sedara dia)? Bodoh punya komen2 semua iyach. Like hina betul nyanyi di kampung bawah kolong rumah orang camtuh.
Quote sashasam 21-6-2024 07:56 PM
iols saspek bau2 curang dr pihak dicintai dak apis smpi kekeringan kontang dibuatnya
Quote rayna_raynes 21-6-2024 09:15 PM
sukanyanyi replied at 21-6-2024 03:48 PM
tp tak faham.. memula dia yg konon taknak jd retis dah sbb join tabligh, sampai erni pon tak dapat ...

Mana ada dia tak nak jadi artis, dia just cakap nak berehat je masa tu

Quote annadonna 21-6-2024 09:21 PM
Sekejap aje dia ni. Nanti nanti dah okay dia comeback la tu. Suara bawah kolong tu masih power. Tunggu ajelah dia keluar dari zon depresi dia akan okay.

Lihat semua komen(54)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 09:50 PM GMT+8 , Processed in 0.054696 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top