CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Jangan percaya sesiapa…Hidup ni penuh dengan plot twist” - Ruhainies

19-6-2024 09:22 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 12194| Komen: 41

Description: Baru-baru ini menerusi perkongsian di Instagram, pelakon sensasi, Ruhainies dilihat ada memuat naik promosi drama terbarunya Aliff Aziz berjudul Terjerat.

Baru-baru ini menerusi perkongsian di Instagram, pelakon sensasi, Ruhainies dilihat ada memuat naik promosi drama terbarunya Aliff Aziz berjudul Terjerat.

Menurut Ruhainies, drama tersebut yang bakal ditayangkan pada 26 Jun di platform iqiyi serta menyifatkan ianya naskhah berat yang penuh dengan emosi.

Kata Ruhainies lagi, penceritaan membawa maksud yang sangat dalam dan ianya seakan menggambarkan apa yang telah berlaku baru-baru ini.


“Sebuah naskhah berat dan penuh emosi yang bakal ditayangkan tidak lama lagi. Sebuah penceritaan yang pada saya membawa maksud yang sangat dalam dan tidak pasti suratan atau kebetulan, storyline nya seakan menggambarkan apa yang telah berlaku baru baru ini,” tulisnya.

Sementara itu, Ruhainies atau nama sebenarnya Nur Ruhainies Farehah turut menyimpulkan bahawa jangan terlalu percayakan sesiapa dan jangan terlalu cepat menilai.

“Kesimpulannya, jangan terlalu percayakan sesiapa. Dan jangan terlalu cepat menilai. Hidup ni penuh dengan “plot twist”. Bukan semua yang dipaparkan adalah benar. Hanya Allah yang mengetahui,” katanya.

Sumber : Rotikaya

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CoffeeOverdose 19-6-2024 09:27 AM
alahai...asyik keluar ttg dia jer. gigih ye.. Next please.. bosan tgk muka awam dia ni..
Quote Ytee 19-6-2024 10:06 AM
haih ok ye la.. faham2
Quote noor2 19-6-2024 10:12 AM
Apa masalah dia ni x abis2 sentap...
Quote m2506 19-6-2024 11:01 AM
xteringin nk tgk drama dia
Quote toynme 19-6-2024 11:10 AM
cuma nak tau sape je bela dia ni...
Quote adeqbun 19-6-2024 11:17 AM
ko nak kate tgkapan aritu plot twist ke.,.nak ckp JAWI tu ke yg create kan senario utk ko?cer jwb..
Quote nolya 19-6-2024 11:46 AM
Edited by nolya at 19-6-2024 11:52 AM

Sesungguhnyalah hidup ini memang banyak plot twist dan banyak hal2 yg tidak terduga. Ummah never know what has Allah stores in for U n only Allah knows the best. Itulah sebabnya sebelum berbuat sesuatu harus berfikir dn menilai buruk baiknya, dosa pahalanya d kemudian pasrah kpd Ilahi semoga diberikan the best dlm hidup seseorang ummah: dijauhi semua celaka dn musibah yg berakibah. Andainya sudah berjaga2 ttpi masih berlaku juga, maka itulah yg dikatakan qada' qadr Allah Ta'ala. Qada-qadr Allah yg tak dpt dielakkan, namun ummah boleh selalu berdoa ke hadratNya agar dijauhi segala mala petaka. InsyaAllah, jika ummah selalu beringat2, akan diberi syafaat.

Boleh je nak kaitakan peristiwa yg Ruhanies lalui sbg satu jalan menuju ke jannah bersama2 AA. Mungkin itu plot twistnya, sape tau kan.
Quote goldcarrot 19-6-2024 12:05 PM
Ahhh tk sudah2 lah ko. Sama je semua watak dlm cita dorg ni.. semua nya low class. Tk reti nk diam. tkda exclusivity lgsg. Zizik!
Quote Sesuatu… 19-6-2024 12:17 PM
Lets boycott this tanda boycott pelakor x pernah rasa malu nan seorg ini. Aku x gemar si bella tp tmbh x gemar org x penah rasa salah & malu plus tikam blkg ni. Pakej agama rider konon p mekah lepas kes meletop pakai niqab bagai balik dr sana tp peluk2 non-mahram…
Quote seulgirose 19-6-2024 12:24 PM
Engkau pun tak leh caya lah ruhainies oi [em:3:]
Quote bulalof 19-6-2024 12:24 PM
zaman akhir dunia ni, bila buat salah, maksiat pun, berani lagi berbunyi2.

hrp sempatlah bertaubat atas dosa besar yg kamu buat tu. kamu rasa itu semua main2 & takde pembalasan agaknya.
Quote makihamis 19-6-2024 12:28 PM
siapa lah nak tengok cite deme ni. halah halahh
Quote Melanie91 19-6-2024 01:11 PM
Plot twist tu bukan dia ke yg buat?
Quote rayna_raynes 19-6-2024 01:20 PM
Betul apa dia cakap, tapi percaya pada dia tidak sekali
Quote DukunSentet 19-6-2024 01:28 PM
Kenapa eh yang terang2an buat salah taknak kalah membekap diri masing2..siap keluar plot twist lak..tak penat ke membongak tak habis2..nak justify bahawasanya apa yang berlaku bukan salah korang..salah JAWI..salah Bella..

Quote Rogue98 19-6-2024 01:43 PM
Tahniah lah sebab sama2 terlibat rosakkan rumahtangga orang dan anak2 tak dapat rasa nikmat keluarga yg sempurna.
Nak perbetulkan keadaan kau kenalah kahwin dgn Alip supaya tak sia2 lah pengorbanan ex wife n kids diaorang.
Tapi kau sebok promote drama B grade kau dgn Alip jer....hidup lah dalam realiti makcik oiii...bukan dgn fantasy kau. Kau nak cakap Bella tu terlibat dgn Along ke....phuikkk....
Quote laksmanabentan 19-6-2024 01:54 PM
hahahahaaa... ada ker orang nak tengok dia nih???
hahahaha...
Quote yipun_78 19-6-2024 02:03 PM
Aku klau SS wassap tu viral adalah excuse kat dia Ni tp makin terserlah pulak peel narsistik dia, Moga jauhkan dia dr hidup Kita semua...aamiin!!!
Quote Olumis 19-6-2024 02:57 PM
Ko siapa nak nasihatkan orang. Dahla ditangkap khalwat, dibela bapa gula lagi. Alahai.

Lihat semua komen(41)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 09:51 PM GMT+8 , Processed in 0.053290 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top