CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Warga emas diugut gambar bogel disebar oleh wanita Indonesia, rugi lebih RM40,000

13-6-2024 03:29 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2749| Komen: 16

Description: JEMPOL: Seorang lelaki warga emas kerugian RM44,500 apabila diperas seorang wanita warga asing yang mengugut akan menyebarkan video bogelnya.
Gambar Hiasan


JEMPOL: Seorang lelaki warga emas kerugian RM44,500 apabila diperas seorang wanita warga asing yang mengugut akan menyebarkan video bogelnya.

Ketua Polis Daerah Jempol, Supt Hoo Chang Hook berkata, mangsa berusia 61 tahun itu terpaksa membayar sejumlah wang kepada suspek yang dikenalinya di Facebook sebagai Ayuni Seri bagi mengelakkan videonya tersebar.

"Suspek dipercayai warga Indonesia membuat panggilan video dalam keadaan tidak berpakaian pada 3 Jun, 4.30 petang, mangsa diminta membuka pakaian dan melayan (panggilan) video itu lebih kurang seminit.

"Susulan itu, pengadu menerima (panggilan) video lucah terbabit dan suspek mengugut menyebar gambar pengadu di media sosial dengan ugutan sejumlah wang," katanya dalam kenyataan.

Hoo berkata, pengadu yang juga pesara kerajaan membuat pengiriman wang sebanyak enam kali ke empat akaun berlainan berjumlah RM44,500 pada 5 Jun hingga 7 Jun.


Beliau berkata, mangsa terus diminta memasukkan wang sebanyak RM58,500 semalam untuk menyelesaikan masalah tersebut namun disebabkan kehabisan wang, mangsa membuat laporan polis dan kes disiasat mengikut Seksyen 384 Kanun Keseksaan. - BERNAMA

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kemaruk 13-6-2024 03:34 PM
Di zaman chatgpt nih takyah risau la gambar bogel disebarkan

Cakap je gambar tu edit guna AI, kan senang
Quote cicicumel 13-6-2024 03:39 PM
Catfish.. berlambak.yg perempuan tu ntah2 jantan jongos.guna video cewek mana tah menyamar
Quote renko 13-6-2024 04:10 PM
takut tersebar ke sapa
family ke
Quote ifanonline 13-6-2024 04:13 PM
inilah bahana nya banyak urusan harian di buat secara digital dan online

akan tiba masanya apabila segenap aspek kehidupan adalah online, kumpulan dajjal akan mengawal kehidupan manusia seluruhnya
Quote kakikuDibibirmu 13-6-2024 04:21 PM
Batu yang bercakap ada Yahudi bersembunyi dekat sini tu ialah sejenis smartphone yang boleh bercakap macam ChatGPT-4o
Quote Tiggybiru 13-6-2024 06:40 PM
Pening kepala la pakcik aku baca cerita ni
Bahahah
Quote green~tea 13-6-2024 09:11 PM
cicicumel replied at 13-6-2024 03:39 PM
Catfish.. berlambak.yg perempuan tu ntah2 jantan jongos.guna video cewek mana tah menyamar

Entah2 negro berlemangkan rentung bersembunyi di sebalik cewek yindon
Quote cucuq 13-6-2024 11:00 PM
hahaha..berlambak laki msia, singapura, brunei bangladesh, pakistan dan lain-lain negara asia duk komen kt page perempuan seksi indonesia..xtau lah akaun betul ke tak tpi gambo minah yang sama jerr..org melayu, cina india msia berlambak komen tgok profile gambo dgn fmily..u re beautiful lah, oh my dear lah or komen bergambo..so x pham laki ni gambo mcm tu je boleh ea nk try n error..tu sbb dorang gelakkan je org msia ni sbb senang kene tipu
Quote syamzana 13-6-2024 11:27 PM
warga emas ni pun biar je la pic bogel tersebar dari hilang duit tu. lapor polis settle.
warga emas jantan plak tu tu takde sape pedulik bogel tertonggeng skalipun
dah pencen tak sangkut berkaitan pekerjaan
Quote elzy 14-6-2024 08:15 AM
Mudahnya membuat duit..
Quote BoongaKertas 14-6-2024 08:33 AM
Allahu, habis duit pencen pakcik tu demi 1 min
Quote dua_chzy 14-6-2024 09:00 AM
cicicumel replied at 13-6-2024 07:39 AM
Catfish.. berlambak.yg perempuan tu ntah2 jantan jongos.guna video cewek mana tah menyamar

Sekarang jantan jongos dah boleh filter video jadik pompuan. Tak perlu guna video sapa2.
Quote AnBulisia 14-6-2024 09:19 AM
terus je buat report polis
Quote renko 14-6-2024 11:28 AM
lenkali melancap vc takyah nampak muka wahai si tua kutuk yang bodoh
melancap la kotey kecut kau puas2 sana
bodoh punya rentua bangsat
padan muka hilang duit pencen sebab benda bangsat cmni
Quote AbukRokok 14-6-2024 12:13 PM
xkuasa nk tgk atok punya body
Quote Bawang123 14-6-2024 09:12 PM
Bedio bog*l warga emas? Sapa nak tengok kalau tersebar pung! *Muntah hijau*

Lihat semua komen(16)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 06:01 AM GMT+8 , Processed in 0.047912 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top