CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Pelajar Berhubungan Intim Dengan Pensyarah Kerana Dijanjikan ‘Carry Mark’ Tinggi, Akhirnya ‘Fail’ – “Dia Gagalkan Aku…”

11-6-2024 11:25 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 9686| Komen: 49

Description: Sudahlah maruah tergadai, peperiksaan yang dijanjikan lulus dengan cemerlang oleh pensyarah juga tidak diperolehi. Itulah yang berlaku kepada seorang pelajar perempuan yang menceritakan tentang penyes ...

Sudahlah maruah tergadai, peperiksaan yang dijanjikan lulus dengan cemerlang oleh pensyarah juga tidak diperolehi. Itulah yang berlaku kepada seorang pelajar perempuan yang menceritakan tentang penyesalannya.

Menerusi media sosial. pelajar universiti terbabit  mendedahkan pernah mempunyai hubungan sulit dengan pensyarah terbabit.

Ceritanya, dia dijanjikan ‘carry mark’ yang tinggi dan lulus satu subjek pada semester lepas sekiranya dia melakukan hubungan intim bersama pensyarah berkenaan.

Namun, selepas dia menggadaikan harga diri dan meniduri pensyarah terbabit markah yang diberikan kepadanya tidak seperti dijanjikan.

"Dia suami orang, ada tiga anak. Dia janji nak bagi carry mark tinggi dan bagi A untuk Calculus. End up dia gagalkan aku."

Janji tinggal janji, pelajar tersebut bukan sahaja ditipu malah turut tergadai maruah hanya kerana mahu jalan mudah lulus peperiksaan.


Luahan tersebut mendapat pelbagai komen dan respon warganet yang menyelar pelajar tersebut kerana tergamak jual harga diri untuk keputusan cemerlang.

"Dia dah jahan*mkan body kau, dalam masa sama dia jahan*mkan juga CGPA kau. Kesian kau, jadi barang lempias nafsu."

Seorang lagi individu memberi respon dan berkata kertas peperiksaan yang gagal boleh sahaja diduduki semula namun maruah yang tergadai tidak dapat dikembalikan semula.

Ada pula yang berpendapat pensyarah itu sengaja tidak meluluskan peperiksaannya kerana mahu berjumpanya lagi untuk melempias nafsunya.

"Dia bagi gagal supaya nanti kau repeat paper (kelas) dengan dia. Boleh dia ugut kau untuk s*ks lagi. Nampak tak permainan dia."

SUMBER : mStar/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mojarean_X 11-6-2024 11:36 AM
Edited by mojarean_X at 11-6-2024 11:40 AM

Dekkk....alang dh jd whore tu. Ko g je ketuk pintu rumah pensyarah tu jumpa bini dia ckp nk bermadu kami dh terlanjur. Nk sedap cerita ckp ada anak yg bakal dilahirkan.
Kalo bini dia x bg, ko ugut je nk laporkan pd pihak universiti supaya jantan tu dibuang dan ada bad record selamanya
#penyondol101
Quote jebatmaspunyer 11-6-2024 11:37 AM
Kejam betul pensyarah tu. Calculus jer dik. Kalau byk buat latihan dptlah tinggi. benda boleh usaha. Kalau pensyarah aim ko utk dptkan khidmat intim & sengaja gagalkan ko, boleh ubah pensyarah atau bg paper ko utk pensyarah lain semak then buat laporan sbb calculus subjek y jawapannya sama, bukan essay ke apa y org boleh bg pendapat subjektif. Meaning pensyarah tu x boleh bagi alasan kalau jwpn tu betul.

Time kat U better ada ramai kawan tp make sure y elok lah, jgn bersendiri nnti byk buat keputusan yang salah.
Quote jebatmaspunyer 11-6-2024 11:40 AM
mojarean_X replied at 11-6-2024 11:36 AM
Dekkk....alang dh jd whore tu. Ko g je ketuk pintu rumah pensyarah tu jumpa bini dia ckp nk bermadu  ...

Ni pun iolls sokong. Pensyarah tu x ada belas kasihan kat ko, patut kena jadi kejam jugak. Bongkarkan kegiatan dia kat bini dia.
Quote Firenzza 11-6-2024 11:42 AM
Lepas bersedapan ko x simpan sket sperma dia dlm botol mineral ka? Ada jg bukti utk ko ugut lecturer tu suh jd bini no 2, klau tak botol tu ko ckp nk hantar pejabat TNC & cc kt pulis ckp ko kena rogol, skrg ko menangis air matakassim selamat la jwbnya.....
Quote plywood 11-6-2024 11:47 AM
ni hasanah ker apa.

apa sebab pensyarah tu tak tolong dia. pensyarah ni bodoh ker apa. ko dah skandal knp tak tolong skandal. apa halangan? zero. ..

aku ingat, pensyarah tak sebodoh spt ni, dah buat sex bagi jerlah markah yang jika bukan the best pun at least dalam kelompok tulah... kalau tak bagi, tambah masalah kpd diri sendiri, tak ada masalah cari masalah..
Quote Itzy 11-6-2024 12:40 PM
Apabila dua2 dah takde iman, elok la masing2 jahanamkan diri masing2. Kifarah tu ada, zina ni hutang, esok2 anak cucu bini dia pula orang rogol.
Quote lightheaded67 11-6-2024 12:40 PM
budak ni malas blaja ke bendul ke ape. ya tuhan
Quote damsel_fiji 11-6-2024 12:45 PM
wartawan pondan mstar laknat suka sgt citer takde faedah camni
Quote zuuu 11-6-2024 12:52 PM
Firenzza replied at 11-6-2024 11:42 AM
Lepas bersedapan ko x simpan sket sperma dia dlm botol mineral ka? Ada jg bukti utk ko ugut lecturer ...

Rasanya budak tu x bfikir sejauh tu,dia ingat dh tidur ngan pensyarah tu selesai masalah dia xyah fikir nk study bagai
Quote Perwira2022 11-6-2024 12:56 PM
Mari kita berpandangan positif.

Sekurang2nya hubungan yg berlaku adalah hubungan tabi'e antara dua jantina berbeza. Ini normal dan menurut fitrah yg sewajarnya.

Bukan hubungan luar tabi'e sesama jantina.

Quote zuuu 11-6-2024 01:01 PM
plywood replied at 11-6-2024 11:47 AM
ni hasanah ker apa.

apa sebab pensyarah tu tak tolong dia. pensyarah ni bodoh ker apa. ko dah skan ...

Ada je kes pensyarah camni,kawan aq dh terkena tapi dia bukan sebab nk lulus subject...bcinta ngan pensyarah tu siap dia janji nk kahwin ngan kawan aq tu,of course kawan aq tu pon ada salahnya,dh tahu jantan tu dh kawin ada anak bagai,tapi tulah waktu dia dia pon tngah lost,struggle ngan study,adik beradik jauh,mak ayah bgaduh masalah kewangan...salah dia sebab fikir nk escape ngan bgantung pada lelaki,jumpa pulak jantan setan,konon time sem break tu dia suh kawan aq tu stay kat hostel,dia nk kenalkan ngan anak isteri dia,malam tu kononnya nk bawak g umah dia last2 dia bawak ke tempat lain...tapi xdelah sampai kena rogol tapi trauma la,ntah bape subject fail n kena repeat last2 dia drop...tapi lepas kejadian tu mmg dia insaf la terus break ngan jantan tu
Quote Ahriman 11-6-2024 01:07 PM
mojarean_X replied at 11-6-2024 11:36 AM
Dekkk....alang dh jd whore tu. Ko g je ketuk pintu rumah pensyarah tu jumpa bini dia ckp nk bermadu  ...

Menyeluk pekasam biar sampai ke bahu.
Quote sufi^_^ 11-6-2024 01:16 PM
Macam hasanah je.

Di zaman viral ni ada ke pensyarah sebodoh itu?

Budak ni hot stuff sangat ke sampai pensyarah membodohkan diri semata nak mengesek dengan dia?
Quote Decaffeinated 11-6-2024 01:21 PM
Pensyarah tu jahat separuh. Lenjan student lembam tu selagi ada peluang tapi tak sanggup menipu result sebab tau dia sebenarnya tak layak lulus.

Aku pun kecam separuh je lah.

Budak pompuan tu aku kecam penuh selain membirah masih gigih mahu menipu.
Quote naina 11-6-2024 02:10 PM
Betol tu..ko g jahanamkan plak life pensyarah ko alang2 maruah ko dh tercalar. Dari ko duduk sedih for nothing naik ko g rumah dia terus terang kat bini dia. Biar sampai stress. Pastu ko report kat jabatan. Kalau ko tak buat. Dia akan hancurkan student lain plak. At least sampai kat ko je dia stop ko leh selamatkan yg lain
Quote jas7512 11-6-2024 02:12 PM
Ntah..igt senang ke nak bg lulus klu jwp students mcm puaka..lgpun exam ada answer scheme klu x ikut nanti masa audit kena..nak byk mkh waktu bust assigmment tapi itu pun ada rubric dan akan diaudit..mana blh bg mkh sesuka hati klu uni i..uni lain i x pasti
Quote syamzana 11-6-2024 02:29 PM
bodoh sgt ke math ko dekkk sampai sebegitu skali laluan yg dipilih??? ke sbb mmg berkenan kat lectr tu perihal subjek tu dah alang2 kan minta la A girtuhh.
iols kalau bdk sek nak jugak hencap cikgu celaka mengroomingkan bdk2...mslhnya ni dah ipt umur cukup, akal fikiran sihat dan bijak (sbb masuk ipt) utk buat pilihan.
so, padan lar muka tu
Quote SalenaGomez 11-6-2024 02:33 PM
jas7512 replied at 11-6-2024 02:12 PM
Ntah..igt senang ke nak bg lulus klu jwp students mcm puaka..lgpun exam ada answer scheme klu x ikut ...

Ni betullah. Dah teruk sgt jawab celah mana lecturer tu nak bg A. Patutnya minta je terus kertas exam dan jawapan before exam. X pandai betul lah ni
Quote KamikuP 11-6-2024 03:27 PM
bUDAK POMPUAN TU TAK PANDAI GUNA TOYOL MASA EXAM.. APOOO

Lihat semua komen(49)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-6-2024 02:06 AM GMT+8 , Processed in 0.050100 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top