CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Ramai Yakin Ibu Bapa Bukan Pelaku, Video Lama Zayn Rayyan Gembira Merentas Desa Sambil Dipimpin Raih Perhatian

11-6-2024 11:11 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8378| Komen: 14

Description: Beberapa hari lalu, keluarga ibu bapa kepada arwah kanak-kanak autistik, Zayn Rayyan melaungkan rasa marah di perkarangan mahkamah kerana anak-anak mereka dituduh membunuh darah daging sendiri.

Beberapa hari lalu, keluarga ibu bapa kepada arwah kanak-kanak autistik, Zayn Rayyan melaungkan rasa marah di perkarangan mahkamah kerana anak-anak mereka dituduh membunuh darah daging sendiri.

Mereka menyifatkan hal yang berlaku ini fitnah semata-mata dan ibu bapa Zayn telah dianiaya.

Terbaru, melalui laman TikTok, tular video memaparkan arwah Zayn menyertai sukan merentas desa yang diadakan oleh pihak sekolah.

Zayn turut kelihatan amat gembira apabila menyertai merentas desa itu dan hal yang lagi menarik perhatian adalah bapanya turut lari bersama disisi arwah sambil memegang tangannya.

Disebabkan itu, kebanyakkan netizen yang meninggalkan komen yakin bahawa ibu bapanya bukanlah dalang disebalik kematian anak autistik itu.


Sekadar info, pada 6 Disember 2023, adik Zayn Rayyan ditemui meninggal dunia di anak sungai, berhampiran kawasan Apartment Idaman, Damansara Damai, Selangor, kira-kira jam 10 malam.

Sumber :TikTok/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote j3m4h 11-6-2024 11:29 AM
Yakinnye kamu….tak sengaja@kesian@sedih@kambing itam tu tolak tepi la…setakat bg gambo berbicara sume xleh pakai…hanya jauhari kenal manikam..grammy award je la nokssss…
Quote Mary_jane 11-6-2024 12:16 PM
Netz ni over betul. Siasat pun based on apa yang ada kat medsos. Mere speculation. Polis dah tentu2 ada physical evidence. Patut ramai orang makin gila sekarang.
Quote sufi^_^ 11-6-2024 12:31 PM
Halah halahh halahhhh acik2 fesbukkkk
Quote Skuau 11-6-2024 12:41 PM
"Kita x main 'rasanya'...kita kumpul bukti dan fakta"-detektif vasques
Quote Manusiabesa 11-6-2024 12:43 PM
Xdak nya bukan.
Sah la dia.
Smpai tahap berbaju oren kena lakonkan semula.
Poddaah
Quote Decaffeinated 11-6-2024 12:49 PM
Sejak bila acik2 netizen ni cerdik? Letak sebiji gambar terus cair. Letak sebiji lagi terbakar jadi abu. Esok2 tukar lagi, sebegitu jadi lalang sampai ajm.

Quote TeropongThaico 11-6-2024 01:15 PM
Entah le tak berani nak ckp byk tp mcm2 blh jd. Depan org mmg le jaga tingkah laku. Kadang2 bila penat keletihan angin tak baik blh jd lain pula
Quote ketambangkang 11-6-2024 01:40 PM
kira clean jugak la pembunuh ni buat keje..masa awal2 polis cari sekeliling kwsn flat tu x jumpe, tup2 ade plak jasad budak tu kat air tu..masa bile la dia dtg letak jasad bdk tu tanpa sesiapa nampak
Quote noor2 11-6-2024 01:41 PM
Jd Ebit lew tu pun baik sgtla kan..tgk dia bantu org...

Hakikatnya

Euwww
Quote BoongaKertas 11-6-2024 01:47 PM
hensem eh arwah zayn ni. kalau dia bukan autism, helok membesar jd lelaki idaman malaya arwah ni
Quote matchstick 11-6-2024 01:48 PM
Nurtijen dkt tiktok sebak manjang tgk video parent adik Zayn ni. Nyampah aku
Quote hokeypokey 11-6-2024 04:02 PM
hensem arwah zayn
Quote sharlenetexas 11-6-2024 04:04 PM
I have no idea.
Siapa sahaja boleh jadi pelaku.


Quote mizruncing 11-6-2024 04:18 PM
tak sabar nak tau kebenarannyaa

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-6-2024 03:18 AM GMT+8 , Processed in 0.346931 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top