CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Orang Tak Tahu Bila Saya Menangis..” – Hidup Sebagai Ibu Tunggal Tak Mudah, Rita Rudaini Kongsi Dugaan Yang Dialami

10-6-2024 05:23 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 2981| Komen: 5

Description: Banyak perkara yang harus pelakon Rita Rudaini hadapi sebagai seorang ibu tunggal dan tak mudah untuknya lagi-lagi ketika berasa terlalu penat dengan kerja.

Banyak perkara yang harus pelakon Rita Rudaini hadapi sebagai seorang ibu tunggal dan tak mudah untuknya lagi-lagi ketika berasa terlalu penat dengan kerja.

Menerusi sebuah temu bual, pelakon ini berkata ada masanya dia berasa lemah kerana terlalu letih. Hal itu secara tidak langsung membuatkan dirinya mengimbau kembali kesusahan yang pernah dialami sebelum ini.

"Orang nampak saya kuat tapi saya manusia biasa. Ada masa saya lemah. Bila saya penat bekerja saya akan mengimbas kembali kesusahan saya. Masa itulah saya rasa terlalu letih dan saya akan menangis tapi senyap-senyap.
 


"Orang tak tahu bila saya menangis, anak-anak pun tak tahu."

Tambah bekas isteri kepada pemain bola sepak, Aidil Zafuan ini, menangis adalah satu-satunya cara untuk dirinya melepaskan perasaan sedih yang dirasakan ketika itu.


"Itu cara lepaskan. Kadang-kadang saya kena menangis juga."
 
"Saya ini susah menangis, tapi perlu juga untuk saya lepaskan. Kalau tidak saya suka simpan. Kadang-kadang sampai satu masa benda-benda kecil pun saya boleh marah, sebab saya simpan."

SUMBER : TikTok/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 10-6-2024 05:28 PM
tak habis2 cerita sama
Quote kakasotong2 10-6-2024 05:29 PM
Reporter sangkak mana lah yg rajin sangat interview retis sendu kuat merentan ni
Quote hokeypokey 10-6-2024 06:29 PM
kami nk cerita lain
Quote Tunakimchi 10-6-2024 10:20 PM
Acik rita kali ni luahan jiwa kacau pulak.
Quote beni_nikaido 11-6-2024 09:03 AM
ape lagi ni......?
semua orang dah tau dah pahit jerih hang
ramai pun yg backup dan mendoakan hang
sudah2 la repeat macam lagu radio. asik repeat lagu yang samaaaaaa je

Lihat semua komen(5)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-6-2024 03:00 AM GMT+8 , Processed in 0.043162 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top