CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Seriously! Are you a Vampire? ” - Netizen terpukau tengok wajah Maria Farida sentiasa kekal muda

17-5-2024 06:37 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 10650| Komen: 104

Description: Sudah lama juga tidak mendengar khabar berita pelakon jelita Maria Farida yang juga merupakan sepupu kepada pelakon Badrul Muhayat.


Sudah lama juga tidak mendengar khabar berita pelakon jelita Maria Farida yang juga merupakan sepupu kepada pelakon Badrul Muhayat. 

Terbaru, perkongsian Datin Sri Maria Farida Atienza , 55, sempena hari lahir anak lelakinya, Mizan Ashley mencuri perhatian netizen di media sosial.

Memetik Murai.my, menerusi satu hantaran di Instagram, Maria dilihat memuatnaik kompilasi foto dirinya bersama Mizan sejak bayi sehinggalah anak lelakinya berusia 27 tahun sempena hari lahir anak lelakinya yang ke-27 baru-baru ini.


“My little boy, my friend, my son forever. Happy 27th birthday to my sonshine! Mizan Ashley.”-kapsyen Maria di Instagram

Di sebalik ramai yang memberikan ucapan hari lahir buat Mizan, ramai yang terpukau melihat wajah Maria Farida yang tidak berubah dimamah usia serta sentiasa kelihatan muda.

“Aku tak tengok perubahan anak dia. Yang aku nampak mak dia still maintain. Dari dulu sampai sekarang.”

“Mama terminum air fountain of youth ke? Tak berubah langsung.”

“Serius maintain lawa. Dulu nampak anak, sekarang nampak macam boyfriend.”

“Maknya yang tak tua-tua.”

“Seriously! Are you a Vampire? This ain’s aging gracefully, this is you look younger as time goes by!!! Super gorgeous”

“Saya tak tengok anak, saya tengok mak dia.”

“Kenapa mak dia sama je rupa.”

“Maknya makan apa cantik dari dulu sampai sekarang.”

“Anak makin besar, mak makin cun!.”

“Mak dia sama je 27 tahun dulu.”

“MasyaAllah, Mommy makin muda anak makin berusia. Alhamdulillah tetap cantik dan jelita.”

Walaupun sudah memasuki usia 50an namun wajahnya masih jelita mengalahkan sesetengah anak dara. Apakah agaknya rahsia awet muda yang diamalkan oleh Maria?

Sumber : Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote I.K.A888990 17-5-2024 06:59 PM
seiring dgn usia la muka dia ni
tang badan mmg maintain habis
Quote noor2 17-5-2024 07:09 PM
Pandai sungguh dia jaga body...
Quote noor2 17-5-2024 07:09 PM
X perlu bariatric pun ...
Quote DeLuna85 17-5-2024 08:06 PM
Memang cantik ya. Pandai betul jaga badan.
Quote cawanmilosuam 17-5-2024 08:08 PM
cntik sungguh nenek ni, body pun meletop
Quote cawanmilosuam 17-5-2024 08:08 PM
cntik sungguh nenek ni, body pun meletop
Quote 8Queen8 17-5-2024 08:12 PM
Badan seperti anak dara. Rajin bersenam atau genetic.
Kakak I kurus dari muda sampai anak 5. I pula lepas beranak lemak pun beranak sama. Sedih.
Quote lucky_peace 17-5-2024 08:13 PM
Laki dia first tu sape eh? Tiberr nak nyibuk lak hahah
Quote divalaura 17-5-2024 08:16 PM
cantik yang bukan biasa2 betul MF ni..
Quote sukanyanyi 17-5-2024 08:23 PM
Ok dah tgk reel. Confirm vampire.
Quote noor2 17-5-2024 08:27 PM
Muka dia pun x berubah...cantiknyaaaaa
Quote bellaa 17-5-2024 08:38 PM
letupss! semoga iols kertu nanti pon mcm maria farida
Quote Incanto 17-5-2024 08:40 PM
lucky_peace replied at 17-5-2024 08:13 PM
Laki dia first tu sape eh? Tiberr nak nyibuk lak hahah

cousin PS Tiara
Quote jihyomelly 17-5-2024 08:43 PM
cantik sesuai usia..badan mantap..dia x kisah pun org tahu umur dia mcm nekta dulu umur tersekat di skala 40an thn ni baru jadi 50an
Quote bellaamsar 17-5-2024 08:54 PM
Lawa betul acik maria ni. Body pun letopss
Quote syamzana 17-5-2024 08:58 PM
lawanya acik maria...
iols nak jugak cantik mcm ni diusia senja

Quote cempakaa 17-5-2024 09:01 PM
Semoga kita semua cantik macam MF tua nanti amin
Quote Afifi82 17-5-2024 09:01 PM
Cun lg Acik Maria.
Quote Ahgerbitch 17-5-2024 09:02 PM
Bagus betul gen dia ni,,,kerala awet muda,,,so jealous,,,huhu

Lihat semua komen(104)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-7-2024 11:38 PM GMT+8 , Processed in 0.099585 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top