CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Yuna hanya layan pereka fesyen pro-Palestin

12-5-2024 08:10 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 18589| Komen: 12

Description: Penyanyi Yuna menegaskan dia hanya akan bekerjasama dengan pereka fesyen yang menunjukkan solidariti terhadap Palestin.

Penyanyi Yuna menegaskan dia hanya akan bekerjasama dengan pereka fesyen yang menunjukkan solidariti terhadap Palestin.

Menurut Yuna atau nama penuhnya Yunalis Mat Zarai, 37, pendekatan itu diambil bagi menunjukkan pendiriannya yang tidak menyokong kekejam zionis.

“Seperti ramai tahu, saya telah memutuskan hanya melakukan penggambaran fesyen dengan memakai busana pereka tempatan atau mana-mana individu yang bercakap mengenai Palestin ketika ini,” katanya dalam Instagram.

Perkara itu diluahkan ketika fesyen yang digayakannya untuk sebuah majalah menjadi buah mulut ramai beberapa hari lalu.

Semua disebabkan gaya turban yang digayakannya mempunyai juraian bulu namun mencetuskan salah faham dalam kalangan netizen sehingga mendakwa dia ‘menayang’ rambut.

Menjengah ke ruangan komen rata-rata netizen menyokong pendirian Yuna yang menolak bekerjasama dengan pereka fesyen menyokong zionis.


“Salah seorang artis Malaysia yang berani bercakap tentang Palestin.

“Terima kasih kerana lantang bersuara. Teruskan sebar kesedaran,” komen netizen. 

Sumber – KOSMO! ONLINE

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote apedehal 12-5-2024 01:27 AM
Bravo yuna
Quote purplelilac 12-5-2024 06:28 AM
Good! X mcm si DT beria post pasal Palestine tp duk up pasal brand2 yg support Zionist. Kat X dah ada org seru nama DT pasal ni, terus member private account X
Quote fadz84 12-5-2024 08:22 AM
purplelilac replied at 12-5-2024 06:28 AM
Good! X mcm si DT beria post pasal Palestine tp duk up pasal brand2 yg support Zionist. Kat X dah ad ...

Yg ada list tu ke? Nama Schawal pun terselit kalau tgk situ..
Quote miracle_forever 12-5-2024 08:35 AM
semakin merapu style yuna ni… bukak je la head cover tu.
Quote imransulaiman 12-5-2024 10:51 AM
purplelilac: Good! X mcm si DT beria post p ...

Kenapa aku tak boleh hadam short forms ni ye? Hehehe

Macam LU LUM MUSM 143 pun aku cuma tau 143 je.. Hahahaha
Quote akies 12-5-2024 10:53 AM
Sikit lg tu.. alang2 tu buka je terus
Quote purplelilac 12-5-2024 11:04 AM
fadz84 replied at 12-5-2024 08:22 AM
Yg ada list tu ke? Nama Schawal pun terselit kalau tgk situ..


Ye yg tu la, u tgk first2 sekali yg tulis tu ckp “ Hi @DT this is for you. I was inspired by you when I wrote this”
Quote dio5774 13-5-2024 07:24 AM
Yuna duk US lagi ke
Quote kimimo 13-5-2024 08:50 AM
meollss syak rambut yuna ni jarang/tak lawo sebab tu masih menutupi sedikit kepala sheollss gittew
Quote kakakgarang 13-5-2024 09:31 AM
kimimo replied at 13-5-2024 08:50 AM
meollss syak rambut yuna ni jarang/tak lawo sebab tu masih menutupi sedikit kepala sheollss gittew

maybe hahahahaahaha
Quote dekmieDandy 13-5-2024 03:50 PM
37 dah umur dia yer, still setia stream lagu sheolls, album baru pun sedap je dengar

Quote pakwetizzaqyah 13-5-2024 09:49 PM
tak pernah cantik

Lihat semua komen(12)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

30-5-2024 01:34 AM GMT+8 , Processed in 0.042337 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top