CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Tak Boleh Rakam Video Atau Gambar Masa Majlis” – Penyanyi Rap Wanita Rupanya Dah Lama Bersuamikan Komposer?

10-5-2024 03:08 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 12967| Komen: 43

Description: Penyanyi Bunga Isme sebelum ini dilaporkan sering saja mengelak daripada mengulas mengenai status terkininya.


Penyanyi Bunga Isme sebelum ini dilaporkan sering saja mengelak daripada mengulas mengenai status terkininya.

Terbaru, muncul dakwaan yang mengatakan penyanyi rap itu sudah pun bergelar isteri kepada komposer dan penulis lirik, Amzar Sabri pada 14 Oktober tahun lalu.


Memetik sumber, majlis pernikahan Bunga dan Amzar telah diadakan secara tertutup di sebuah villa di Kuang, Selangor.

Malah, Bunga dan pasangan turut memberi ‘syarat’ kepada tetamu untuk tidak merakam sebarang gambar atau video sepanjang majlis berlangsung mahupun memuat naik sebarang hantaran mengenai pernikahan mereka di laman sosial.


Namun tidak dipastikan mengapakah keduanya merahsiakan perkahwinan mereka kepada umum.

Amzar juga ada memuat naik gambar mesra berbaju raya sedondon biru di Instagram di samping Bunga selain kapsyen foto yang seolah-olah memberi bayangan status terkini dirinya yang sudah menjadi suami orang.

SUMBER : Kosmo Online/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 10-5-2024 03:17 PM
kawin ngan laki orang ke nokkk??? ke dah ada isi? hehehehehe.... orang hebahkan sebab takut kena fitnah.. dia lagi sorok2.. jap lagi dah kantoi berpeluk2 cium2 PDA kat public, marah pulak...
Quote edoraixora 10-5-2024 03:28 PM
acah2 diva beria nak rahsia
kawen laki org kah
Quote epalgebuu 10-5-2024 03:40 PM
dia ni masa belom famous tudung tutup dada.. dah femes terus lilit tengkuk..

aku tak paham apesal retis ni suka pakai tudung lilit tengkok nampak tek terjojol gitu.. tak tercekik ke..



Quote supernaturalee 10-5-2024 03:42 PM
epalgebuu replied at 10-5-2024 03:40 PM
dia ni masa belom famous tudung tutup dada.. dah femes terus lilit tengkuk..

aku tak paham apesal r ...

tercekik di leher
tersembul di dada





Di dadaku di mimpiku
Di diriku hanya ada kamu
Gayamu caramu
Buat tak lena tidurku
Rambutmu kumismu
Membakar gelora cintaku





yihhhhhhhhhhhhhhhhh




Quote sukacactus 10-5-2024 03:42 PM
Ada org kesah ke diorang ni dah nikah ke x
Let alone dah lama nikah katanya
Quote I.K.A888990 10-5-2024 03:44 PM
jap tapi kenapa nak sorok
kang org fitnah marah pulak
Quote lasagna 10-5-2024 03:45 PM
oooo meaning masa concert coldplay nov 2023 tu dia dah kawen lah ek?
aaacentuhhh citenyaaaaa...
Quote hyie 10-5-2024 03:48 PM
laki ni memang bf dia lah...iols tau pon lepas tengok muzik-muzik beberapa tahun lepas. Laki tu ada kembar. Tapi laki dia nampak poyo sikit, persis alif satar di zaman bujang. Namun, helok je rupa.
Quote KamikuP 10-5-2024 03:51 PM
Meolss tak kisah lantak le.. cuolls kisah ke noks? ekekek
Quote MissYouSayang 10-5-2024 04:25 PM
Dia x nak acik forum kira kalkulator ek
Quote pocongkiutss 10-5-2024 04:31 PM
Ko dah kenapa..takkan takut edisi calculator atau edisi laki org

Nak kata famous..sendulah juga
Quote Mary_jane 10-5-2024 04:33 PM
Tak silap sulan puasa ritu dia ada keluar kat nasional fm, elok je cerita pasal shuben. I pun terkejut eh minah ni dah kawen rupanya. Sekali pakat ramai tertinggal keretapi noh.
Quote Mary_jane 10-5-2024 04:33 PM
Sulan pun boleh.
Quote dewi_rina 10-5-2024 04:46 PM
Oh dah kawin dia ni eh? Nampak mcm budak lagi sbb suara dia halus kecik je
Quote Kancilkering 10-5-2024 07:37 PM
confuse dia ngan sarah hahahaahahaaha
anyway tahniah
Quote caca_eric 10-5-2024 07:58 PM
dewi_rina replied at 10-5-2024 04:46 PM
Oh dah kawin dia ni eh? Nampak mcm budak lagi sbb suara dia halus kecik je

Dia muda lg kan.. dalam 23/24 gitu..
Tp suara kecik
Quote sleepandream 10-5-2024 08:21 PM
kenapa muka laki dia mcm familiar....
Quote Carcosa 11-5-2024 07:29 AM
Budak2 kerja Watson mana ni?
Sekor2 aku xkenal. Kau sorok kawin aku xtau, kau sorok tak kawin pun aku xtau. Kau tgh bernafas skrg ni pun, aku xtau
Quote kuzaime 11-5-2024 07:40 AM
Manalah dia belajar..perkahwinan tu kena diwar2kan utk elakkan fitnah

Lihat semua komen(43)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-5-2024 09:27 AM GMT+8 , Processed in 0.195421 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top