CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Nampak Soft Je, Sekali Keluar Ayat Rempit Takde Class” – Didakwa Tak Jaga Hati Mentua, Netizen Kritik Fasha Sandha Mengamuk

16-4-2024 01:52 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 40692| Komen: 413

Description: Baru-baru ini, video dimuat naik oleh Fasha Sandha tentang dirinya dijangkiti Covid-19 menjadi bahan jenaka sesetengah netizen di Twitter.



Baru-baru ini, video dimuat naik oleh Fasha Sandha tentang dirinya dijangkiti Covid-19 menjadi bahan jenaka sesetengah netizen di Twitter.

Eh, sempat pula stop nangis nak cari button stop

Kata netizen, Fasha seperti beria-ia menangis sedangkan Covid-19 sudah lama wujud bahkan ada yang membandingkan ketika dia cedera di bahagian mata dahulu.

"Masa mata dia terhantuk tepi bucu katil sampai lebam tu pun tak nangis meracau macam ni."

Netizen mentertawakan Fasha yang dikatakan menangis hanya untuk content kerana di akhir video dia didakwa berhenti meraung untuk menekan butang ‘stop’ pada kamera.

Tak jadi hati mentua

Sementara itu, seorang wanita dipercayai ahli keluarga suaminya, Aidil Aziz sempat menyindir Fasha selepas aktres tersebut berkata dirinya dijangkiti Covid-19 ketika beraya di Rembau, Negeri Sembilan.

Kata individu bernama Ayu itu, kenyataan Fasha seolah-olah tidak menjaga hati keluarga mentuanya.

"Orang Rembau yang kena tuduh bawa penyakit kat dia. Sikit jaga hati mentua pun takde. Kau yang entah mana mana pergi shooting, pastu bawa balik penyakit."


Mengamuk, tapi dikritik netizen

Fasha dilihat tidak berdiam diri dan menyelat kenyataan wanita berkenaan serta turut menggelarnya ‘bodoh’ kerana tidak faham perasaan seorang ibu.

Malah, Fasha turut menegaskan bahawa orang Rembau tidak terasa hati dengan kenyataannya sebelum ini tetapi sebaliknya penduduk di sana yang beraya dalam keadaan tidak sihat sahaja yang patut terasa.

Aktres tersebut turut memuat naik gambar perkahwinan wanita itu namun suaminya menerusi Twitter berkata dia dan keluarganya dalam keadaan baik sahaja.


Dalam pada itu, segelintir netizen mengkritik Fasha kerana dikatakan ‘tidak rilek’ dan tidak menyangka aktres yang selama ini terkenal dengan imej sopan rupanya kasar orangnya.


Menerusi perkongsian terbaru daripada Fasha di Instagram story, dia memaklumkan sudah dapat kembali deria rasanya pada hari ini selepas beberapa hari dijangkiti virus tersebut.

SUMBER : Twitter/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cikatilia 16-4-2024 03:08 PM
bahahahahahha action.....n nangis2... andd cuttttttt

ni betol2 ugly cry ni..

btw kenapa tiba2 fesyen tudung tu dah mcm aneh2 aje
Quote Kurex 16-4-2024 03:11 PM
dari dulu lagi dia ni rempit. tetap jua jadi dewi sembahan jagat raya semata she dah kurus..
Quote edoraixora 16-4-2024 03:14 PM
mental ke pompuan ni?
lain macam punya merentan
Quote exclusive_vvip 16-4-2024 03:15 PM
napa org ramai terkejut dia mcm rempit..kemonnn, sheols  dulu kan kaki sondol boipren org.. x silap i la kan, antara yg dia try dulu, pierre, FK, abam yuci.. sejenis xleh tgk pompuan lain happy, saja je nak kacau daun..
Quote prizadane 16-4-2024 03:21 PM
Menyampah aku perangai manusia camni. Suka sangat blame orang lain n play victim. Acah acah dia terpaling teraniaya. Dah nak kena covid, terima je la dengan redha. Bukan mati pun kan?

Ni peel sebijik adik aku. Ada anak autism.. pastu bila anak dia nak main dengan cousin, dia bising bising kat anak dia kata kau tu tak normal. Pastu rentap tangan anak suruh masuk bilik. Walhal family members semua layan anak dia dgn baik. Kau yang malas nak layan anak kau. Pastu post kat fb, ig n tiktok…. Sedih anak dia tak normal. Dia yang dok bandingkan anak dia dengan anak orang lain.

Elok la boleh geng dgn FS… saja nak buat orang sedih meratapi kepiluan yang mereka create sendiri.

Atau sebenarnya FS saja cari punca buat family rembau marah dia n paksa aidil ceraikan FS? Mungkin FS dah penat spedo aidil
Quote Fly_over 16-4-2024 03:30 PM
nk bgasak pulak dgn fam mentua. edel.. ko tgk je ke bini ko cmtu?
Quote telracs 16-4-2024 03:31 PM
prizadane replied at 16-4-2024 07:21 AM
Menyampah aku perangai manusia camni. Suka sangat blame orang lain n play victim. Acah acah dia terp ...

Saya pun nak speku...
Speku tau... bukan fitnah...

Ada vvip yang tunggu dia kah?
So, cari pasal untuk berpisah dengan suami?

Semoga, speku ini tidak benar.

Semoga semuanya kembali baik, aman damai dan diberkati sehingga ke akhirnya ... Amein.
Quote Fly_over 16-4-2024 03:35 PM
dia siap list kn nama2 yg tanya kabo dia. attention seeking pmpn ni..
Quote TabletSusu 16-4-2024 03:36 PM
prizadane replied at 16-4-2024 07:21 AM
Menyampah aku perangai manusia camni. Suka sangat blame orang lain n play victim. Acah acah dia terp ...

dulu dgn jejai pun dia suka keluarkan stetmen mcm menyindir mentua kan. x terkejutlah klu skrg pun perangai dia gitu. budak2 skrg baru kenal dia yg skrg.. x kenal dia yg dulu. sedangkan dulu ke, skrg ke.. dia sama saja aku rs
Quote Masukkeluar 16-4-2024 03:39 PM
TabletSusu replied at 16-4-2024 03:36 PM
dulu dgn jejai pun dia suka keluarkan stetmen mcm menyindir mentua kan. x terkejutlah klu skrg pun ...

Aku ingtkan dh berubah..sbb geng dia yg umur batch dia smua dh tone down kot..smua buat hal sdri..dia je asyik dk meroyan. Kalau dulu takpe laa sbb muda lagi mgkin xbrp nk matang..skrg dh msuk 40 kot
Quote Cyempaka 16-4-2024 03:44 PM
Xbleh raya pun meroyan. Menangis mcm budak bodoh. Dah tua pun xmalu.. nangis nganga2 depan kamera. Yuckk
Quote DottieDot 16-4-2024 03:59 PM
TabletSusu replied at 16-4-2024 03:36 PM
dulu dgn jejai pun dia suka keluarkan stetmen mcm menyindir mentua kan. x terkejutlah klu skrg pun ...

Masa kahwin dan selepas cerai dengan Jejai, kan Nora & family dia pun x abis² kena provoke/perli bukan mentua je yang kena..
Pastu dah kena sama 20juta dgn Nora, Nora pulak yang terima permohonan maaf Fasha pastu tarik balik kes..
Fasha buat 'aku janji' kat mahkamah x kan provoke Nora & family dia lagi.. Tapi yang bestnya last post tu tetap nak perli cara halus jgk sambil gunakan anak..
Rupanya posting cmni, dulu masa kena COVID pun dia pernah buat.. Maknanya mmg perangai terpaling & justify etc dia tu xkan hilang kecuali ada libatkan mahkamah lol

I nak tanya yang 'aku janji' Fasha tu khas tuk isu waktu tu atau memang selamanya dia dah xleh nak provoke/perli² Nora?
Quote Purplehaz 16-4-2024 04:03 PM
Perangai lagak Diva dia ni actually
nak dpt title Diva rempitt kah? ?
Quote _blackbird 16-4-2024 04:08 PM
pasha ni lawa tapi ntah kenapa perangai dia ntah apa2 mcm bini2 kesepian dan desperate perhatian sgt. kalau dlm circle aku biasa nya bini / perempuan jadi gini sebab current spouse tu way more downgrade dari former spouse pesal over nau nau bitter kan ex tak kenang dia langsung wakakakakakaa
Quote sharlenetexas 16-4-2024 04:19 PM
Edited by sharlenetexas at 16-4-2024 04:23 PM
exclusive_vvip replied at 16-4-2024 03:15 PM
napa org ramai terkejut dia mcm rempit..kemonnn, sheols  dulu kan kaki sondol boipren org.. x silap  ...


Gosip zaman tok kaduk sheols mabuk masa fiesta media idola nk try que. Sib baik que tak layan.


Quote red_velvet 16-4-2024 04:40 PM
Over gila menangis sambil ternganga2 sebab kena covid.. hello sangka baiklah.. ada hikmah Allah takdirkan ko kena covid n terpaksa quarantine kt rumah time raya ni... Allah masih bagi kau rezeki selamat dalam rumah.. mana tau kalau tak kena covid n otw ke perlis tu ko accident ke apa ke .. tenang2 sudah... Raya kan sebulan, bukan setakat 3 hari je ...
Quote TabletSusu 16-4-2024 04:48 PM
DottieDot replied at 16-4-2024 07:59 AM
Masa kahwin dan selepas cerai dengan Jejai, kan Nora & family dia pun x abis² kena provoke/perli  ...

rasa mcm selamanya dia x boleh petik langsung nama nora tu. nora tu baik hati sgt.. ptt teruskan je saman
Quote lilcountess 16-4-2024 04:53 PM
telracs replied at 16-4-2024 03:31 PM
Saya pun nak speku...
Speku tau... bukan fitnah...


mcm nak speku yg sama aja. kalau tak vvip pun, ex duda dia. jadi datin jugak. function istana perak confirm ada sbb waris org kaya bergelar negeri. kalah bertiang laki skrg dgn ex duda
Quote lilcountess 16-4-2024 04:55 PM
exclusive_vvip replied at 16-4-2024 03:15 PM
napa org ramai terkejut dia mcm rempit..kemonnn, sheols  dulu kan kaki sondol boipren org.. x silap  ...

sondol laki org pun ramai yg membekap dia kat forum ni dulu. konon sbb dia kenal jejai dulu dari nd. padahal perangai rempit, menyondol test market dia tu dari dulu lg

Lihat semua komen(413)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

31-5-2024 07:29 AM GMT+8 , Processed in 0.231510 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top