CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

‘Saya Minta Maaf, Saya Tak Berniat Nak Buat Awak Kecewa..’ – Aliff Aziz

11-4-2024 08:34 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 31595| Komen: 34

Description: Penyanyi Aliff Aziz memohon maaf kepada isterinya, Bella Astillah atas kontroversi yang berlaku disebabkan kenyataan dikeluarkannya semasa sesi temu bual, baru-baru ini.


Penyanyi Aliff Aziz memohon maaf kepada isterinya, Bella Astillah atas kontroversi yang berlaku disebabkan kenyataan dikeluarkannya semasa sesi temu bual, baru-baru ini.

Menerusi hantaran di Instagram, Aliff atau nama sebenarnya Mohammad Aliff Aziz akui dia langsung tidak berniat untuk mengguriskan perasaan Bella malah tidak sangka kenyataan tersebut membuatkan isterinya itu terasa hati.



"Kepada isteri kesayangan, dengan kekecohan yang berlaku beberapa hari ini, saya ingin meminta maaf sekiranya kenyataan saya semasa interview itu membuatkan awak terluka dan sedih. Saya tiada sedikit niat pun untuk buat awak kecewa."


Dalam kesempatan itu, penyanyi dan pelakon kelahiran Singapura ini menyifatkan Bella banyak mengubah dirinya menjadi seorang insan yang lebih baik. Tambah Aliff lagi, meskipun apa yang telah berlaku, dia percaya bahawa Bella masih mencintainya dengan sepenuh hati.

"Saya harap kita akan terbuka untuk mempelajari dan mengakui perbuatan kita."

Pelantun lagu Sayang Sayang ini berharap agar Allah SWT memudahkan urusan mereka untuk melalui waktu sulit bersama-sama.

Sumber: Instagram Aliff Aziz/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MsKathryn 10-4-2024 12:38 AM
Aah ghisau
Quote matjerk 10-4-2024 01:14 AM
Benerin nihhhhhh??????
Quote Nizleen86 10-4-2024 01:40 AM
Hmmm lepastu preggy anak ketiga pulak.
Quote jojie 10-4-2024 01:55 AM
Arrrr sudah….
Quote Nurdianah 10-4-2024 02:09 AM
Ulang… ulang. Ko idop single je lah brader! Sampai AJM lah ko dok manipulate kisah rumahtangga ko yg basi tu…. IMG_1445.gif
Quote AWEKSAMURAI 10-4-2024 02:15 AM
Ini bukan statement masa dgn Sopeah tu ka....bukan terbaru kan?
Quote Dolmat 10-4-2024 02:29 AM
Lepas niiiii BUNTING laaaaaagi...!!!!
Padiaaaapaaaaa....

Begitulahhhhh.. ..
Quote akuHavocczz 10-4-2024 02:48 AM
Bongok nya lah siapa yang up cerita lama ni.
Quote Hoola 10-4-2024 07:42 AM
Edited by Hoola at 10-4-2024 07:45 AM

kesian tgk ank2 tu
pak npsu ke kanan
mak plak ke kiri

bubarkan je lah oerkhwinan
korg kwin curang berkali 11x
seluruh rkyt jelata stress dan semak!!!
bodoo!!
Quote amyza 10-4-2024 08:18 AM
Takde poll ke nak undi tak jadi cerai, ini semua salah netizen lah ni
Nak undi adira pun tak jadi cerai jugak salah netizen kasi job dekat bured
Hahahaaa
Quote chilly 10-4-2024 09:34 AM
Dari mula sampai habis ayat narsis at it best. Dok beraya bawah ketiak mak kau sanaa!
Quote jalfa 10-4-2024 09:53 AM
Mintak maaf zaman jepun ke ni...bukan dah tak de rasa ke...har har har
Quote AWEKSAMURAI 10-4-2024 12:39 PM
Bella suh wartawan portal up citer lama ke tu? Sbb dh surut dh citer pasal dia... Haha
Quote Shayang 10-4-2024 01:00 PM
Ni cerita lama sudah2 la pasal dorang ni
Baik korang update gambar baju raya artis tema shimmer shimmer
Quote beatgirlX 10-4-2024 01:29 PM
Skg dedua x de hati dan rasa malu dah.. So move on je
Quote lanacondor 10-4-2024 04:23 PM
Nizleen86 replied at 10-4-2024 01:40 AM
Hmmm lepastu preggy anak ketiga pulak.

Kalau preggy lagi mmg bodoh la.
Quote sukacactus 10-4-2024 05:12 PM
Hahaha...gasak korang
Yg nak mengadap pun korang
Yg nak bercekau pun korang...sukahati
Quote Pak.dolla 10-4-2024 05:29 PM
Edited by Pak.dolla at 10-4-2024 01:54 PM

.
.
.
muka BA ni sebijik muka anak ahmad dhani yg nama dul kan?
Quote Minami2013 10-4-2024 06:05 PM
Utk elak kena cancel ngan netizen ke? Selayaknya lah alif, bella, ruhainies ni terus tak muncul dikaca tv.

Lihat semua komen(34)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

31-5-2024 02:52 AM GMT+8 , Processed in 0.062026 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top