CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Bagi Saya Peluang Beraya Dengan Anak-Anak Untuk Kali Terakhir Sebagai Suami’ – Datuk Red

2-4-2024 05:43 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 12224| Komen: 12

Description: Usahawan Datuk Red meluahkan hasratnya untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri pada tahun ini bersama anak-anak.



Usahawan Datuk Red meluahkan hasratnya untuk menyambut Hari Raya Aidilfitri pada tahun ini bersama anak-anak.

Menerusi siaran langsung di TikTok, Datuk Red atau nama sebenarnya, Datuk Seri Adnan Abu berharap agar dia diberi peluang untuk beraya bersama isteri dan anak-anak sebagai sebuah keluarga.



"Bagi lah saya peluang untuk saya beraya bersama anak-anak. Andailah kata kalau jodoh kami tak panjang, bagilah saya peluang untuk raya dengan anak-anak untuk kali terakhir sebagai seorang suami.

"Jangan tunjuk dekat anak-anak. Anggap tiada apa yang berlaku. Kalau tengok pada atas kertas, mungkin tahun ini tahun terakhir saya beraya sebagai suami."


Dalam pada itu, Datuk Red memberitahu sengaja melewatkan kes perceraian dengan kedua-dua isterinya dengan harapan mereka berubah fikiran.

Dia juga akui meskipun dia cuba pertahankan tetapi perkara seperti ini tidak boleh dipaksa sebaliknya ianya memerlukan usaha kedua-dua belah pihak.

"Kadang-kadang kita nak pertahankan tapi sebelah pihak tak nak… nak buat macam mana. Benda macam ni tak boleh paksa. Saya melambat-lambatkan kes, saya cuba ambil masa.

"Kalau diorang dua (isteri) tak tarik, macam dengan Adira ni tarikh paling hampir. Hujung bulan 4 dah masuk hakam, bila dah masuk hakam memang saya tiada upaya. Saya tak boleh buat apa. Dengan Datin Red tarikh lambat sikit."

Terdahulu, Datuk Red mendedahkan dirinya diisytiharkan muflis dan menanggung hutang sebanyak RM5 juta sehingga dia terpaksa menumpang belas ihsan dua isterinya.

Tidak lama selepas pendedahan itu dibuat, dipercayai suami kepada penyanyi Adira Suhaimi itu menerima beberapa tawaran menjadi model jenama pakaian dan membuat review untuk beberapa jenama.

Imbas kembali, Adira dan Datuk Red berkahwin di Songkhla, Thailand pada 3 Disember 2015 sebagai isteri kedua.

Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan empat orang cahaya mata iaitu Anggrek, 7, Asan, 6, Anggun, 5 dan Ayob yang kini berusia dua tahun.

Sementara itu, Datuk Red juga memiliki tiga orang cahaya mata lelaki menerusi perkahwinan dengan isteri pertama Sharifah Norshafila Hashim.

Sumber: TikTok/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MadameOnion 2-4-2024 01:37 PM
awal sangat masuk...tapi i rasa hujung tahun atau awal next year adira n tokred akan menimang baby baru
Quote Purplehaz 2-4-2024 02:28 PM
Kalau ada diberi peluang beraya dgn anak tu nnti, peluang masih ada la tu.. mlm nnti cubalah bawak berbincang one by one bertentang mata..hahaa.
Quote rayna_raynes 2-4-2024 02:32 PM
MadameOnion replied at 2-4-2024 01:37 PM
awal sangat masuk...tapi i rasa hujung tahun atau awal next year adira n tokred akan menimang baby b ...

Adira dah ikat. 4x c-section

Quote epullipan 2-4-2024 02:35 PM
dasat berderet anak dia 7,6,5 tahun..kuat peluk bini takpe la
Quote razzia 2-4-2024 02:41 PM
tak jd nya cerai rasa i all.red pn dh femes
Quote manehnya 2-4-2024 02:55 PM
trick byk dia ni.. bini tu nekad dah pun...
Quote hokeypokey 2-4-2024 03:18 PM
raya pertama ko kt rumah adira ke kt rumah datin???
Quote winky1 2-4-2024 11:24 PM
Kaki kanan masuk dah ni ...
Quote MatDeghem 3-4-2024 12:22 PM
[ig]https://www.instagram.com/p/C5CIm0Myl3j/[/ig]


Quote Suchi 3-4-2024 12:27 PM
Kalau dira tak jd cerai pun lantaklaa

Umahtangga org, apa plak hak kita nk tentukan begitu begini
Quote jalfa 3-4-2024 12:31 PM
Serabut kisah dato bodo ni
Quote mawarika 3-4-2024 10:59 PM
Drama laki bini!

Lihat semua komen(12)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

20-4-2024 09:29 PM GMT+8 , Processed in 0.044674 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top