CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Nazim Othman Kongsi Video Badan Berotot Sambil Bertuala, Ruangan Komen 90% Penuh Perempuan ‘Miang’ & Bini Orang

1-4-2024 10:10 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 6725| Komen: 51

Description: Perkongsian di TikTok milik pelakon Nazim Othman mencuri perhatian apabila dia memuat naik video memperlihatkan tubuh badannya yang berotot.


Perkongsian di TikTok milik pelakon Nazim Othman mencuri perhatian apabila dia memuat naik video memperlihatkan tubuh badannya yang berotot.

Menerusi video berkenaan, memperlihatkan Nazim sedang berjalan sambil mengenakan tuala berwarna putih tanpa memakai baju.

Dipercayai momen itu dirakam ketika aktor itu pergi ke sebuah gimnasium.

Seperti dijangka, ruangan balas dipenuhi dengan pelbagai reaksi dalam kalangan wargamaya.

Menerusi pemerhatian OhBulan!, hampir 90 peratus yang meninggalkan komen adalah kaum wanita.

Antara komen tersebut, wargamaya memuji sosok tubuh badan Nazim yang begitu ‘fit’ dan berotot.

Malah, tidak kurang yang berasa ‘melting’ melihat ketampanan aktor itu.


Sumber: TikTok/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote menjad 1-4-2024 10:34 PM
Dihujung2 ramadhan ko saji kan ngan tubuh badan. Nak pancing sapo?
Quote missbigrockstar 1-4-2024 10:46 PM
Hari tu baru je nangis2 insof lepas balik umroh kan.
Quote Belibis 2-4-2024 12:03 AM
missbigrockstar: Hari tu baru je nangis2 insof  ...

Yang pi percaya dengan air mata pelakon watpe?[em:3:]
Quote riyadhK 2-4-2024 12:23 AM
Badan dah helok yummylicious. Tengok muka alahai ponen sesangat.
Quote Dolmat 2-4-2024 12:25 AM
Sam puting kuyu...  Nazim puting juling!

Quote anony-mous 2-4-2024 04:04 AM
Serba salah nk tgk tp TERtgk jgk. Mmg lawa bdn heols
Quote AbukRokok 2-4-2024 09:43 AM
akak harap terjatuh diatas dakapan supaya akak boleh nyonyot puting nazim

- yang palsu-
- @Kurex

Quote supernaturalee 2-4-2024 10:32 AM
puasa puasa puasa


Quote mamajawie 2-4-2024 10:38 AM
badan herlok tapi tu la nonox kuasa seribu
Quote Kurex 2-4-2024 10:43 AM
AbukRokok replied at 2-4-2024 09:43 AM
akak harap terjatuh diatas dakapan supaya akak boleh nyonyot puting nazim

- yang palsu-

dengan nazim pondan, TAKNAK! baru tegur pasal fondesen dia, terus kurex kena block. pondan sangat dia ni
Quote drivethru 2-4-2024 11:26 AM
Abang foodpanda tu pun, aku rasa gayah. Suka sangat tayang badan sambil pakai baju.
Quote iraizz 2-4-2024 11:55 AM
Helokk la badan nazim ni compare normiang... Geli tengok normiang tayang body
Quote songket_merah 2-4-2024 11:57 AM
macam mane nak dapat perut gitu eh
Quote intan_smsb 2-4-2024 12:18 PM
kalau tak tunjuk nati owang tak tahum plak
Quote syamzana 2-4-2024 12:22 PM
aurat secoet pun takleh jaga, tnjuk pusat kan main (mode setazah ramdan)
Quote makcun14 2-4-2024 01:30 PM
kemain yach. pancing bakal sugar daddy ke teww .
Quote sleepandream 2-4-2024 02:55 PM
dah penat buat badan takkan tak tayang...
Quote yusryimran 2-4-2024 04:13 PM
riyadhK replied at 2-4-2024 12:23 AM
Badan dah helok yummylicious. Tengok muka alahai ponen sesangat.

hahahaha
Quote Olumis 2-4-2024 04:14 PM
Dah badan helokkk haruslah tayang. Buat apa simpan. Gitewww. I likeee

Lihat semua komen(51)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

20-4-2024 10:25 PM GMT+8 , Processed in 0.051546 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top