CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Isteri Kasihan Dengan Suami, Dua Tahun Kahwin Masih Dara - "Saya Ada Satu Masalah Dimana Saya Tak Boleh Tahan Sakit"

28-3-2024 05:54 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 12030| Komen: 49

Description: Seorang wanita yang tidak mendedahkan identiti berkongsi kisahnya kepada seorang pengguna di aplikasi X tentang masalah kesihatan yang dihidapinya sehingga mungkin boleh menjejaskan hubungannya dengan ...
Sekadar gambar hiasan



Seorang wanita yang tidak mendedahkan identiti berkongsi kisahnya kepada seorang pengguna di aplikasi X tentang masalah kesihatan yang dihidapinya sehingga mungkin boleh menjejaskan hubungannya dengan suami.

Menerusi perkongsian tersebut, wanita yang berusia 26 tahun itu memberitahu dia sudah berkahwin tetapi apa yang mengejutkan ramai apabila dia mendedahkan masih dara meskipun usia perkahwinannya dengan suami sudah dua tahun.

"Saya ada satu masalah dimana saya tak boleh tahan sakit. Sampai sekarang saya masih dara.

"Saya kasihankan suami saya dah dua tahun menunggu. Setiap kali nak bersama, dan sampai dekat bahagian tersebut, saya tolak dia pakai kaki. Kadang-kadang nampak muka dia kecewa. Tapi suami selalu cakap tak apa, belum ada rezeki. Kita cuba lain kali. Saya dengan suami dan cuba macam-macam jenis lubricant tapi tak berjaya."


Bercerita dengan lebih lanjut, dia akui kasihan akan suaminya lebih-lebih lagi apabila melihat lelaki itu sangat akrab dan selesa bermain dengan kanak-kanak. Tambah wanita itu lagi, dia faham perasaan suaminya yang mahukan zuriat sendiri namun akui dia tidak mampu berbuat apa-apa.

"Kadang-kadang saya sampai terfikir ada tak apa-apa ubat yang boleh buat saya khayal. Jadi saya tak ada terasa sakit. Saya kasihannya suami dia selalu bergurau dengan anak kawan kawan dia. Saya pun nak anak tapi saya buntu."

Susulan daripada perkongsian tersebut, rata-rata wargamaya menasihati wanita terbabit supaya berjumpa dengan pakar kesihatan yang boleh membantu merawat sekaligus menyelesaikan masalahnya. Tidak kurang juga, ada yang berkongsi pengalaman sama yang dilalui mereka namun berjaya sembuh selepas mendapat khidmat dan bantuan daripada mereka yang pakar.

Sumber: Aplikasi X/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kakikuDibibirmu 28-3-2024 05:56 AM
Mula-mula memang sakit sis, tapi nanti lama-lama dia jadi sedappp sangat-sangat
Quote Decaffeinated 28-3-2024 06:19 AM
Perasaan ni dia tak boleh takut, you just have to face it.

- anonymous (bukan acik forum)
Quote Sesuatu… 28-3-2024 06:36 AM
Kesian dia. Gi la jumpa gynae. Mmg ade pykt x bole penetrate bwh tu
Quote pet_ayut 28-3-2024 06:47 AM
Mohon pegi dpt kan rawatan.. Tu nama nya penyakit vaginismus.. Mmg kesian pada dua2.. Baik suami.. Isteri.. Cuba lah dpt kan rawatan.. Mana tahu membantu..
Quote _blackbird 28-3-2024 10:54 AM
kasi lah laki tu kahwin lagi 1. boleh tak jgn selfish. mendera mental pasangan. toxic & selfish nya. 2 thn langsung tak inisiatif nak pi jumpa gynae. maigoddddddd... laki nya pon takda otak ke tak bawak bini check up. padanlah korg kahwin, sekufu
Quote tungkai 28-3-2024 11:19 AM
kakikuDibibirmu replied at 28-3-2024 05:56 AM
Mula-mula memang sakit sis, tapi nanti lama-lama dia jadi sedappp sangat-sangat {:shy ...

Eh..kenapa ayat ni sama seperti yg ditulis oleh junior I kat asrama dedulu lepas kantoi main bontot..??
Quote hyie 28-3-2024 12:32 PM
yes, vaginismus. Meols ada baca kisah macam ni jugak kat twitter, tapi versi baru kahwin 6 bulan la. Baik jadi andartu je dikkkk dah ko malas sangat nak pegi jumpa doktor
Quote she 28-3-2024 02:19 PM
Tak baik lah dia aniaya suami begitu
Quote imanjannah 28-3-2024 02:21 PM
gi la jumpa doktor, dpt kan rawatan
Quote Suchi 28-3-2024 03:36 PM
Dia pun nak juga tu lelagi bila waktu subur mengelitat tp time laki nak masuk je dia mengepit ngn kuat.

Penah baca kat porem ni gak pompuan ni 1st sekali kena kosongkan fikiran dia.
Kalau berjaya yg tu step seterusnya jd mudah dan lancar.
Apapun berjumpa la gynae jgn laa malu dan takut,sbb 2 tahun tu lama sgt kena sidai dik.
Syukurlah dapat suami yg baik dan bertimbang rasa, kena yg gelojoh tak memasal dah kena dogol bini dah lagi trauma binik tu nnt.
Quote margo20 28-3-2024 03:37 PM
Nasib baik la laki tak makan luar
Quote Kurex 28-3-2024 03:41 PM
acik2 porem sampai bila nak jadi bodoh percaya cerita dari xtwitter ni????
Quote kaedahnya 28-3-2024 06:30 PM
entah entah cerita jaman dulu ada pompuan kawin banyak sebab laki tak jumpa rongga nak penetrate lalu kena cerai tu sebab penyakit ni tak?
Quote MissYouSayang 28-3-2024 06:39 PM
Padahal cepik busuk...
Quote kakikuDibibirmu 28-3-2024 06:50 PM
tungkai replied at 28-3-2024 11:19 AM
Eh..kenapa ayat ni sama seperti yg ditulis oleh junior I kat asrama dedulu lepas kantoi main bonto ...

Takes one to know one agayttewww
Quote krustykrab 28-3-2024 07:06 PM
Pekata minum ketum slm mula..
Quote kakikuDibibirmu 28-3-2024 07:51 PM
Sia-sia jah berhabis duit buat hantaran kenduri kahwin RM20,000 ringgek, ujung-ujung dapat lobang faraj yang lagi ketat ketimbang lobang jubo
Quote clarizsa 28-3-2024 07:55 PM
laaa first time mmgla sakit gilaaaa wpun licin cmna pun , kena tahanlaaa , lepas tu mmg beberapa kali masih sakit2 x selesa .. lama2 lepas tu bru akan pandai merasa nikmat tu .. xtaula kot mmg ada yg first time dh rasa kenikmatanyaa tu .. i ambik masa lama juga dlu
Quote CiliPadiSedap 28-3-2024 08:33 PM
urm cuba pakai torchlight takut salah masuk. kadang ada kes salah masuk pintu belakang bukan masuk pintu sliding door

Lihat semua komen(49)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-4-2024 09:56 AM GMT+8 , Processed in 0.105617 second(s), 63 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top