CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Ini Jalan Terbaik Buat Kami” – Neelofa Hentikan Penjualan Inai NunHa Serta Merta Setelah Dua Tahun

19-2-2024 11:19 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 54018| Komen: 239

Description: Pelakon dan usahawan, Neelofa memaklumkan bahawa perniagaan kecantikan inai keluaran syarikatnya telah dihentikan serta merta.


Pelakon dan usahawan, Neelofa memaklumkan bahawa perniagaan kecantikan inai keluaran syarikatnya telah dihentikan serta merta.

Perkara itu dimaklumkan Neelofa menerusi satu hantaran di Instagram di mana dia mengumumkan bahawa pihaknya tidak akan mengeluarkan lagi sebarang produk inai di pasaran.


"Kita akan buat clearance, kita akan habiskan stok. Tidak akan ada lagi signature Brown Innai di pasaran daripada NunHa. Semua kita akan keluarkan untuk buat ‘clearance’."

Isteri kepada ustaz selebriti PU Riz itu turut mengucapkan terima kasih buat penjual dan juga pembeli produk itu sepanjang kewujudannya di pasaran.





"Kita tidak akan lagi keluargkan innai daripada NunHa. Mungkin inilah peluang terakhir untuk dapatkan innai yang terakhir dan penutup segala penceritaan inai-inai yang akan dan pernah wujud. Mungkin ini jalan terbaik buat kami."

Sekadar info, produk innai NunHa itu mula dipasarkan sejak tahun 2022 dan turut mendapat sambutan hangat terutamanya daripada peminat aktres jelita itu.

Sumber : Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote solarlunar 19-2-2024 11:33 PM
Lelong-lelong
Quote riyadhK 19-2-2024 11:37 PM
Dah boleh kambus belakang rumah macam kek sabariah

Quote meah_kelabu 19-2-2024 11:43 PM
tah iye la tuu
nk push sale stok yg xhbes je kan
dan2 esk ade lg xhbes ckpla atas permintaan ramai, kami dh upgrade yada yada
buat packaging baru
Quote Cleocatra 19-2-2024 11:48 PM
Macam mak dia la si tini lembam tu. All out dok jual kucate, pondesen sheol. Hari2 dok merapu live, sambil kelentong orang betapa hebatnya pondesen sheol, betapa ajaibnya kucate sheol. Dah la kalau bercakap mata dok kiri kanan atas bawah, tengah dok pikir apa lagi nak menipu.. celaka punya orang tua
Quote jihyomelly 19-2-2024 11:50 PM
innalillah..tak panjang umur yinnai terpaling gothic di abad ini…2 thn je,..
Quote sayangselamah 19-2-2024 11:52 PM
Nanti muncul la yang lain pulek
Quote likilu 19-2-2024 11:54 PM
Gitu soundtrack bagai

Dah la jambang fake
Quote Minyakyuyi 19-2-2024 11:56 PM
Mana kak duda...dia selalu menginalillah kan brg jualan sskjp
Quote Minyakyuyi 19-2-2024 11:57 PM
sayangselamah replied at 19-2-2024 11:52 PM
Nanti muncul la yang lain pulek

Jgn xtaw benak dh bekap kata jah bnyk benda lg nk jual..dia stop ni dia jual tu..sentiasa ada produk katanyehhh...jgn x bekap benakkk
Quote I.K.A888990 19-2-2024 11:59 PM
siapa percaya dia mmg bodo hhahahahhaha
sesuai la nama kau jahlendir jahkambus
Quote Manusiabesa 20-2-2024 12:00 AM
Cleocatra replied at 19-2-2024 11:48 PM
Macam mak dia la si tini lembam tu. All out dok jual kucate, pondesen sheol. Hari2 dok merapu live,  ...

  
Quote Realpeople17 20-2-2024 12:06 AM
Edited by Realpeople17 at 20-2-2024 12:08 AM

Jennie lembam takde sepatah dua kata ke next product idolat dia da kmbali ke rahmatullah? Kata likes and view ig tinggi tp produk  trpaksa dikambuskan..apooo jennie lembam pnye ukuran kejayaan melalui likes view ig hanya propa semata
Mungkin bleh start counting days utk next produk ke kuburan, ISTERIX
Quote I.K.A888990 20-2-2024 12:11 AM
Realpeople17 replied at 20-2-2024 12:06 AM
Jennie lembam takde sepatah dua kata ke next product idolat dia da kmbali ke rahmatullah? Kata likes ...

jgn wei lembam tu bangga wei dengan tuan lembam berair spender dia hahaha...
produk ulang2 kambus takpe janji views followers byk wei
kau hado hahhahaahhahaha
Quote Realpeople17 20-2-2024 12:26 AM
I.K.A888990 replied at 20-2-2024 12:11 AM
jgn wei lembam tu bangga wei dengan tuan lembam berair spender dia hahaha...
produk ulang2 kambus  ...

Sejenis bodo dan baghal mmg camtu la. Tu mesti tak kisah kalo dompet kosong asalkan likes kat ig tinggi. Mungkin dia rasa kenyang kot dgn likes and views yg tinggi. Klakar ek kepercayaan bodo si lembam tu. Dok tuduh seteru tak relevan la flop la apa la. Tuhan bayar cash weiii.. tgk2 produk idolat yg flop kmbali ke rahmatullah. Tula jennie busuk sgt hati
Quote Dolmat 20-2-2024 12:41 AM
Muka berniqab.. perangai harrrrrrrey betol!

Quote I.K.A888990 20-2-2024 12:43 AM
Realpeople17 replied at 20-2-2024 12:26 AM
Sejenis bodo dan baghal mmg camtu la. Tu mesti tak kisah kalo dompet kosong asalkan likes kat ig t ...

haha kan sama mcm lembam tu tutup mata tang tuan lembam dia berlendir siap ckp pakai spender bnda2 private dpn benaks kannn..tapi tetapndpt pujian gitu..eh cuber kalau kak km tu melucah berlendir pergh kena hentam wooooo...apa beza kak km dgn lofakspenderberair ni

kita tgu isterix pulak wei..buat countdown siap2 hokay jgn lupa..lps ni dia keluarkan spender pulak kut...ayik duk berspender je
Quote doubleA 20-2-2024 12:46 AM
So macamana sale produk putik jah? Takda acik porem beli buat testimoni ke?
Quote Realpeople17 20-2-2024 01:07 AM
I.K.A888990 replied at 20-2-2024 12:43 AM
haha kan sama mcm lembam tu tutup mata tang tuan lembam dia berlendir siap ckp pakai spender bnda2 ...

Hahaha jgn bagi idea weiii.. kang jah r&d spender utk merangsang nafsu plak. Takyah susah2 nk bancuh nk shake bgai. Pkai je spender zassss trus bergelora napsu. Buat utk laki bini. Samaw naik napsu pkai spender memasing.  Ewwww
Quote I.K.A888990 20-2-2024 01:18 AM
Realpeople17 replied at 20-2-2024 01:07 AM
Hahaha jgn bagi idea weiii.. kang jah r&d spender utk merangsang nafsu plak. Takyah susah2 nk banc ...

tah2 dah standby brg tu ni inai kambus dah kan..lps ni kau tgu dia umum spendex pulak keluar haha..
spendex version islamik punya keluaran couple lembam...kau hado tah...aku risau dia tunjuk cara sekali kang time live..kang dah biasa berlendir berair si lofak laki lembam depan2 benaks tu kan haaaaa

kau tunguuuuuuuuuuuuuu

Lihat semua komen(239)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 10:29 AM GMT+8 , Processed in 0.087166 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top