CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

‘Alhamdulillah Rezeki Allah Bagi Tahun Ini’ – Izreen Azminda Hamil Anak Keempat

16-2-2024 11:25 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 41084| Komen: 148

Description: Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba pelakon, Izreen Azminda berkongsi berita gembira dirinya kini sedang hamil cahaya mata keempat.

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba pelakon, Izreen Azminda berkongsi berita gembira dirinya kini sedang hamil cahaya mata keempat.

Menerusi perkongsian di Instagram, Izreen memuat naik sekeping foto memperlihatkan bentuk perutnya yang hamil (baby bump) beserta kapsyen rasa syukur kepada Allah.

Bagaimanapun pelakon drama Hadiah Dari Tuhan itu tidak mendedahkan usia kandungannya.

"Alhamdulillah rezeki Allah nak bagi tahun ini".

Dalam perkongsian sama, aktres berusia 38 tahun itu turut mendoakan para wanita di luar sana yang berjuang untuk mendapatkan cahaya mata agar tidak berputus asa.

"Bagi yang tengok gambar ini, saya doakan buat awak semua pejuang TTC (trying to conceive) supaya dikurniakan malaikat-malaikat kecil satu hari nanti, insya-Allah".

Sementara itu, rata-rata wargamaya yang singgah ke ruangan balas menitipkan ucapan tahniah buat Izreen.



Sekadar info, Izreen mendirikan rumah tangga dengan pemuzik Muhamad Radzi Abdul Wahid atau lebih dikenali sebagai Ude pada Ogos 2017.

Mereka dikurniakan dua cahaya mata iaitu Aaron Ibrahim dan Ali Idrees.

Izreen juga mempunyai seorang cahaya mata lelaki iaitu Adrian Umar hasil perkahwinan terdahulu.

Sumber: Instagram

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote epal_putih 17-2-2024 12:18 AM
Awai pulok datanggg
Quote zuriey 17-2-2024 02:05 AM
Dlm dok bercekau dgn yintan pun gigih ko memantat ye
Quote ReginaGeorge 17-2-2024 02:13 AM
Harap2 bila nampak post gem ira jering, bonda tak la balas balik dengan kata sinis atau tersakiti. Jadi kerja netizen pulak bersedekah utk tabung guaman. Sendiri mulut mcm jubo ayam tak reti diam… Kalau kalah, rugi la. Kalau menang bagus. Pas ni tak payah lg jadi jubo ayam.
Quote princessmiang 17-2-2024 08:49 AM
Suri rumah kan..xde buat apa mengangkang beranak jela kerja
Quote mamastoney 17-2-2024 09:12 AM
ReginaGeorge replied at 17-2-2024 02:13 AM
Harap2 bila nampak post gem ira jering, bonda tak la balas balik dengan kata sinis atau tersakiti. J ...

Aku tak memihak pada yizreen sbb mmg salah perbuatan dia sontot laki org utk bina masjid dia sampai masjid org runtuh; dan aku tak membenci yintan juga tp mmg betul la yintan ada memerli yizreen dan bila kena saman tau plak dia sedih nangis2 sbb xdak duit, so pollowers dia kesian dan bg cadangan bukak tabung, kejap je bjaya kutip puluh2 k utk bayar lawyer. Untung ramai pollowers ni, senang2 je dpt kumpul duit. Tp herannya dia ckp xdak duit tp boleh plak berholidays satu pamili dia gi Bali, gi jalan sana sinun. Dan aku pcaya je pollowers dia yg menyumbang duit tu pun, ramai je yg belum pernah jejak kaki ke luar negara. Buat Yintan, kalo dah tau ko xbanyak duit, baik ko jaga mulut dan tangan ko jangan duk memerli sgt….dah tau bekas madu ko tu suka menyaman…..kang nnt kena saman lg in the future, takkan nak bukak tabung derma lagi sekali???
Quote mojarean_X 17-2-2024 09:19 AM
Iols rasa ada sbb nape umah tangga seseorang tu mudah disondol
Quote Manusiabesa 17-2-2024 09:20 AM
Lps sondol, laki terjaga elok, mmbiak ramai, body pun menten.... baloi la jugak sondol mcm jering...  tp klu pas sondol xberanak2 mcm irakahak.... muka xubah2 masih hodoh..., masalah puki berulat pulak, risk to be mandul forever, pahtu siap kena cerai lps nikah xsmpai 6bulan... malangnya betina itu..... dunia dh dpt neraka..akhirat pun neraka jua....
Quote ReginaGeorge 17-2-2024 09:29 AM
mamastoney replied at 17-2-2024 01:12 AM
Aku tak memihak pada yizreen sbb mmg salah perbuatan dia sontot laki org utk bina masjid dia sampa ...

Betul sis. Salah tetap salah. Somdol tetap sindol. Jering pin terima kifarah bertimpa2. Tp bunda sah kawen dah ada anak, jaga jugalah hati somi dia kan? Ni tak, asal ada peluang nak jentik, dia jentik. Kalau byk duit takpa. Tak pasal2 buka tabung. Mcm sis ckp, yg bersedekah kat dia tu jgn kan bali sis, silap2 menara kl pon tak jejak lagi.
Quote marchikobonzo 17-2-2024 10:34 AM
Apasal bukak benang dia kat bod retis, she's nobody la nowadays
Quote Suchi 17-2-2024 10:57 AM
Selagi tak dapat anak pompuan selagi itulahh
Quote Fazzbulous 17-2-2024 11:10 AM
Manusiabesa replied at 17-2-2024 09:20 AM
Lps sondol, laki terjaga elok, mmbiak ramai, body pun menten.... baloi la jugak sondol mcm jering... ...

mana birah eh?senyap btul dia...
Quote epal_putih 17-2-2024 11:12 AM
Kuda suka anak ramai kut
Quote Manusiabesa 17-2-2024 11:20 AM
Fazzbulous replied at 17-2-2024 11:10 AM
mana birah eh?senyap btul dia...

Baru2 ni adik gone kt ig stori up pic latest ik, ik tgh mnum kopi kt rumah yg buruk b40.... dgn laki..laki tu abg angkat ik. Mmg muka ik dh mskin, kan baru diceraikan sol. Pakai spek bentuk petak..... muka unhappy, but still witch vibe. Huduh tu jgn ckp lah..mmg huduh sbjik kazar bertudung... genetik kaza mmg xkn lawa dh smpai kiamat. Aku lupa nk ss pic tu. Maap
Quote ezacbee 17-2-2024 11:40 AM
Dia ni berlakon best klo watak gila2 sesuai sangat.
Quote abadi84 17-2-2024 11:42 AM

Tak payah nak berlakon balik eh
Hang focus membiak jahh
Tahniah
Quote ReginaGeorge 17-2-2024 12:06 PM
Fazzbulous replied at 17-2-2024 03:10 AM
mana birah eh?senyap btul dia...

Rindu ker tu? Jap kita up balik tered dia ye… agaknya pak kazar dlm usaha pujuk memujuk… klu tak malu la. Terlepaslah merasa duk banglo…
Quote doubleA 17-2-2024 12:15 PM
mamastoney replied at 17-2-2024 09:12 AM
Aku tak memihak pada yizreen sbb mmg salah perbuatan dia sontot laki org utk bina masjid dia sampa ...

Khen. Buka tabung tu paling epik. Sejak buka tabung tu pandangan iols kt yintan dah tak sekesian dulu sebab nampak sgt yintan masih berdendam dan tak move on. Kot ye pun pikir la perasaan laki baru. Tak guna nak gaduh dgn kude lagi anak2 pun dah besar malu kt anak2
Quote Rogue98 17-2-2024 12:21 PM
Harap suami kerja lah nak sara isteri dan anak2 ramai.
Quote Parit.Hilton 17-2-2024 01:09 PM
mesti takut dapat anak pompuan kan? takut terima nasib sama mcm dia buat kat org

Lihat semua komen(148)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-4-2024 01:44 AM GMT+8 , Processed in 0.116239 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top