CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Siti Nurhaliza Salam Mak Salmah Sambil Hulur Duit Belanja Raih Pujian, Netizen Terus Rindu Mak Di Kampung

16-2-2024 06:10 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 26286| Komen: 85

Description: Baru-baru ini, penyanyi tersohor negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza sempat pulang ke kampung halaman yang terletak di Kuala Lipis, Pahang.


Baru-baru ini, penyanyi tersohor negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza sempat pulang ke kampung halaman yang terletak di Kuala Lipis, Pahang.

Terbaharu, tular sepotong video memperlihatkan Siti atau nama lengkapnya Siti Nurhaliza Tarudin, 45, sedang bersalaman dengan ibunya, Siti Salmah Bachik sebelum pulang ke Kuala Lumpur.

Dalam video berkenaan, Siti yang mengenakan baju kurung berona biru muda sempat menghulurkan wang belanja kepada ibunya.

Seperti dijangka, rakaman tersebut bakal menuai pelbagai reaksi wargamaya yang rata-ratanya memuji sikap Siti yang sentiasa mengutamakan ibunya.


Sementara itu, ada juga segelintir netizen yang meluahkan rasa rindu untuk melakukan perkara sama dengan ibu mereka yang berada di kampung.


Selain sifat baik yang ada pada pelantun lagu Cindai itu, netizen yang singgah ke ruangan balas turut bercerita tentang sifat rendah diri yang dimiliki Siti Salmah atau mesra dengan sapaan Mak Salmah.

Sumber: TikTok/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote alieyrina 16-2-2024 07:00 PM
Kalau aku xlehla. Mak mesti duk dekat dgn aku gak
Quote annadonna 16-2-2024 07:01 PM
Alohhh biasalahhh tuhhhh. Semua org buattttt... Makin tua dah mak Salmah ya.
Quote Binodino 16-2-2024 07:39 PM
Netizen yang kemain memuji tu tak pernah hulur duit kat mak ayah ke?
Quote papadomku 16-2-2024 07:41 PM
Binodino replied at 16-2-2024 07:39 PM
Netizen yang kemain memuji tu tak pernah hulur duit kat mak ayah ke?

Kannn.. normal lah tu bagi mak ayah duit. Nak² kalau dah kaya raya tu kan.. memang patutla hulur duit kat mak ayah
Quote matjerk 16-2-2024 07:44 PM
Kurus pulak dlm ni
Quote Fly_over 16-2-2024 07:46 PM
yg rekod ni sama mcm pemenat she sibuk merekod tokti masa nak withdrawal duit. kalau yg ni org dekat2 lagi la hauk nk mrekod moment tu.
Quote EncikRhoma 16-2-2024 07:49 PM
Binodino replied at 16-2-2024 07:39 PM
Netizen yang kemain memuji tu tak pernah hulur duit kat mak ayah ke?

Kaaannn....lain la kalau siti hulur duit kat seluruh warga lipeh. Hari tu siti pegi pasar malam pun dikata siti humble. Biasa la pegi pasar malam pun. Lain la kalau siti pegi palestin
Quote September14 16-2-2024 07:55 PM
Apoo bnda biasa la tu
Quote gekkou 16-2-2024 08:16 PM
korg yang muji ni memang jenis tak balik jmpa mak ayah
tak pernah hulur duit kah?

yelah2 dia no 1 negara
semua dia buat jadi perhatian
tapi jangan la jadikan seolah2 perbuatan itu rare
Quote NonaNaga 16-2-2024 09:13 PM
biasalah tu....semua org buat kan....hulur kat mak pak
Quote noor2 16-2-2024 09:30 PM


[youtube]L0L9W9J1LY4?si=kAERIys_dPo1ygUh[/youtube]

Riben sama kat kepala Afiyah
Quote che-cikL 16-2-2024 09:51 PM
Keras aje Piah dgn Nek Salmah
Quote asamfish 16-2-2024 09:53 PM
mungkin sbb dia siti nurhaliza.  kalau dia tu siti aishah or siti hajar, org tak heran pun hulur2 duit dari dompet mcm ni.
Quote katakauu 16-2-2024 09:53 PM
gekkou replied at 16-2-2024 08:16 PM
korg yang muji ni memang jenis tak balik jmpa mak ayah
tak pernah hulur duit kah?


kan….
xpnah hulur la tu

xpnah naik bot la tu
bak kata bdk melaka dgn otam blur hahahahah
Quote Kurex 16-2-2024 09:53 PM
sian ye.. sebab ketara sitot lebihkan belag kedah laki bewak
Quote swimswim 16-2-2024 10:12 PM
Lantak pi la dia g psr mlm. Bkn royal blood pun nak pelik. Mmg dia asal org kg gak kot
Quote sharlenetexas 16-2-2024 10:32 PM
che-cikL replied at 16-2-2024 09:51 PM
Keras aje Piah dgn Nek Salmah

Berapa kali je cucu tu balik lipis. Bapak kertunya taknak bergaul dgn orang.

Quote sharlenetexas 16-2-2024 10:32 PM
Nak kaber balik segala gosip lebihkan family jiwa ke?

Quote LaskarHijayu 16-2-2024 10:39 PM
Salam camtu je? Takde peluk cium? Ke rekod time hulur tu je? Hehehe

Lihat semua komen(85)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 11:07 AM GMT+8 , Processed in 0.056523 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top