CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Terlajak Kata, Buruk Padahnya..” – Puteri Sarah Liyana Tayang Surat Saman Fitnah Tuduh Dia Ambil Dadah & Bela ‘Andy’

15-2-2024 09:52 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 21462| Komen: 139

Description: Lama tak dengar cerita pelakon sensasi tanah air, Puteri Sarah Liyana yang kini sibuk menguruskan perniagaan dan kariernya sebagai pelakon.


Lama tak dengar cerita pelakon sensasi tanah air, Puteri Sarah Liyana yang kini sibuk menguruskan perniagaan dan kariernya sebagai pelakon.

Terbaru, pelakon cantik manis itu ada mengemas kini perkembangan saman fitnah yang dikemukakannya sebelum ini terhadap seorang pegawai pemasaran.

Sebelum ini, Puteri Sarah didakwa telah menipu dalam urusan perniagaan seperti didakwa individu tersebut sekaligus telah menjatuhkan reputasinya sebagai selebriti dan ahli perniagaan.


Bukan sahaja difitnah menipu, aktres itu juga dituduh mengambil bahan terlarang, bodoh sombong dan ‘membela’ seorang lelaki bernama ‘Andy’ serta dilabel ketua yang tidak bertanggungjawab terhadap para pekerjanya.

Difahamkan, tuduhan tersebut dikeluarkan individu tersebut menerusi hantaran Instagram dan WhatsApp Stories.

Berikutan itu, Puteri Sarah menuntuk ganti rugi sebanyak RM1 juta selain perintah injuksi terhadap individu tersebut.

Sebelum ini, individu berkenaan telah ditemui media dan mendakwa dirinya telah ditipu oleh seorang pelakon wanita yang juga merupakan rakan perniagaannya.

Katanya lagi, dia sudah berusaha untuk berjumpa dengan aktres berkenaan untuk berbincang namun tidak dilayan.

Dia juga mendakwa pelakon berkenaan telah memutar belit cerita dan mengeluarkan kenyataan tidak benar di laman sosial.

Sumber : Beautifulnara


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ezacbee 15-2-2024 09:55 AM
Pekes ni? Juta2 saman
Quote acepark 15-2-2024 10:07 AM
apa kes ni?ke awal sangat masuk?
Quote matjerk 15-2-2024 10:13 AM
ezacbee replied at 15-2-2024 09:55 AM
Pekes ni? Juta2 saman

[youtube]ZgtNuF_etzY?si=O36uUK63XtOJATMl[/youtube]
Quote lilacomot 15-2-2024 10:14 AM
pehal lak dia nk membela si andi yg kaya raya tu...kot andi yg membela dia logik gk la kan
Quote sleepandream 15-2-2024 10:14 AM
selain jadi politician, jadi lawyer pon satu kerjaya yg masyukkkkk yach
Quote likilu 15-2-2024 10:29 AM
Puan??

Quote nena9042 15-2-2024 10:38 AM
sleepandream replied at 15-2-2024 10:14 AM
selain jadi politician, jadi lawyer pon satu kerjaya yg masyukkkkk yach

Tidak melainkan anda big name
Quote likilu 15-2-2024 10:47 AM
sleepandream replied at 15-2-2024 10:14 AM
selain jadi politician, jadi lawyer pon satu kerjaya yg masyukkkkk yach

Dia bukan regular customer abedeen ke?
Ke dah give up nak layan bukak tutup kesnye?
Payment masyuk je kan, nampak mcm ps ni honor the business tak kisah berbelanja, bukan jenis mintak free seperti anak didik dia
Quote _blackbird 15-2-2024 11:03 AM
hanya mampu tersenyum sinis kepada semua penyembah karen toxic

Quote anony-mous 15-2-2024 11:07 AM
Xrilex lgsg... skit2 saman. Patut la protege dia ikut “sy ambil statement puan ye”
Quote VespaSilbe 15-2-2024 11:10 AM
Yg songlap2 tu kes lain eh..  nak tunggu polis siasat ke apa
Quote dewi_rina 15-2-2024 11:30 AM
Saman aje kejenya, harap tak tarik separuh jalan ye...
Quote dewi_rina 15-2-2024 11:33 AM
Kenapa kakak sebelah ps kat gambo atas tu mcm muka acik rebecca
Quote Sesuatu… 15-2-2024 11:38 AM
Tindakan reveal nama penuh org yg dia nk saman buleh dicounter saman x? Cubala senyap2 sikit menyaman tu. Dh mng bole la flip tudung canang kt org
Quote abadi84 15-2-2024 11:41 AM
likilu replied at 15-2-2024 10:47 AM
Dia bukan regular customer abedeen ke?
Ke dah give up nak layan bukak tutup kesnye?
Payment masy ...

Kali ni cari yg rate rendah sikit.
Quote akuMNdia 15-2-2024 11:46 AM
bior ler dia saman..xkisah la ujung2 dia uturn ke tak sbb guna duit dia.
lgpun ada sesetengah org mmg kena dapat surat dr court baru kenal langit tu tinggi.
Quote MissVixen 15-2-2024 11:56 AM
Sikit2 saman. Tapi buat kerja separuh jalan. Dengan rakyat marhaen bukan main lagi, tapi dengan birah tarik balik saman. Pfft.
Quote noor2 15-2-2024 12:19 PM
Hidup x pernah tenang ....cubala ignore dah kalau x betul..yg penting di mata tuhan
Quote Fly_over 15-2-2024 12:38 PM
mastura tak saman?

Lihat semua komen(139)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 11:36 AM GMT+8 , Processed in 0.200244 second(s), 63 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top