CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Hadiah Hari Kekasih Pertama Untuk Gauri Khan, Shah Rukh Khan Dedah Hanya Mampu Beli…

14-2-2024 05:11 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 14010| Komen: 9

Description: Tak dinafikan kisah cinta antara Gauri Khan dan Shah Rukh Khan sangat popular. Walaupun kisah cinta mereka pada awalnya mendapat tentangan, kini mereka hidup dengan bahagia dan rumah tangga bertahan l ...


Tak dinafikan kisah cinta antara Gauri Khan dan Shah Rukh Khan sangat popular. Walaupun kisah cinta mereka pada awalnya mendapat tentangan, kini mereka hidup dengan bahagia dan rumah tangga bertahan lebih tiga dekad.

Baru-baru, Miss Murai ternampak sebuah posting daripada Shah Rukh Khan yang membalas pertanyaan peminatnya di platform X. Berdasarkan pertanyaan tersebut, seorang individu bertanyakan apakah hadiah pertama yang diberikan oleh Shah Rukh Khan kepada isterinya sempena Hari Kekasih.


Menjawab pertanyaan itu, Shah Rukh Khan meninggalkan sebuah jawapan yang tidak dijangka oleh semua orang. Daripada memberikan hadiah yang mahal hargaya, Shah Rukh Khan hanya memberikan sebuah anting-anting kepada Gauri.


Mengejutkan orang ramai, hadiah tersebut adalah anting-anting plastik dalam warna merah jambu, diberikan kepada Gauri 35 tahun yang lepas.


Sekadar info, Shah Rukh Khan bertemu Gauri Khan buat pertama kalinya ketika dia berusia 18 tahun dan isteri 14 tahun, dalam sebuah parti di Delhi. Katanya, Gauri adalah gadis pertama yang bercakap dengannya lebih daripada 3 saat.

Sumber : Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BoongaKertas 15-2-2024 12:32 PM
kalaulah iols tak terbaca rumours psl priyanka dgn heols tu (tak sure betul ke tak), iols akan cop, sweetnya couple ni.
Quote Pumpkinhead 15-2-2024 02:02 PM
boleh la kan daripada takde
Quote prince_marhaen 15-2-2024 04:58 PM
34 tahun kawin lain agama... btw, anak laki heols mmg muka spoil brat ye...
Quote chipsmoremore 15-2-2024 05:56 PM
lama bertahan... tp ank perempuan dia sebijik muka jantan SRK x leh blah aku , anak lelaki hensem ikut betui bapak dia
Quote Nizleen86 15-2-2024 07:36 PM
Bertahan for the sake of name je tu. Sbb gauri pun ada pengaruh jgk dlm industri. Maybe srk akan hancur kalau dia buat hal tinggalkan gauri.
Quote putericahaya999 16-2-2024 07:51 PM
Abram si kecik tu dna gauri jugak ke x
Dna srk je melalui ibu tumpang
Suka tgk dia
Quote shida81 17-2-2024 12:54 PM
chipsmoremore replied at 15-2-2024 05:56 PM
lama bertahan... tp ank perempuan dia sebijik muka jantan SRK x leh blah aku , anak lelaki hensem ik ...

Mcm muka srk pakai wig cite duplicate
Ank sulung dia mmg hensem tp muka berlagak yg Abraham tu mcm ada vibes abah dia nampak mesra
Quote nurul_akmar 20-2-2024 02:00 PM
dulu aku tgk gauri ni mcm x sesuai sgt ngan SRK ni. nk tua berumur.. dgn rambut pendeknya. time zaman2 kegemilangan SRK. bila dh tua2 ni, cantik pulak gauri ni.. kulit bersinar2, nampak muda,.. sesuai pulak ngan srk ru
Quote Sazreena 22-2-2024 01:34 PM
Spoil brat pun mesti xde hal pasal muka helok ssgt...stok kerang tak putus punya.

Lihat semua komen(9)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

20-4-2024 11:47 PM GMT+8 , Processed in 0.059622 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top