CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Sajat Bidas Komen Netizen Pertikai Tubuh Badannya?-“Ini Body Pondan Ngok…”

14-2-2024 12:11 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 14614| Komen: 50

Description: Usahawan sensasi, Nur Sajat sentiasa menjadi bualan netizen apabila sering memuatnaik foto dirinya yang hanya menggayakan pakaian dalam wanita atau bikini.


Usahawan sensasi, Nur Sajat sentiasa menjadi bualan netizen apabila sering memuatnaik foto dirinya yang hanya menggayakan pakaian dalam wanita atau bikini.

Baru-baru ini, Sajat kembali mencuri perhatian netizen selepas berkongsi beberapa foto dirinya yang mengenakan bikini hitam ketika berjemur di Pantai Bronte, Sydney, Australia.

“The funniest thing about Valentine’s Day this year is my love life.”-kapsyen Sajat di Instagram


Walaubagaimanapun, salah seorang netizen dilihat memberikan komen, yang mempertikaikan bahawa tubuh badan Sajat tidak menyerupai tubuh seorang wanita yang sebenar.

“Ikhlas cakap Sajat, body tu bukan body perempuan sebenar. Tak real Jat. Tak menjadi tu. Tutuplah semula elok-elok tubuh badan. Pakai biasa-biasa dan kembalilah ke pangkal jalan Jat. You can do it. InsyAllah.”-komen salah seorang netizen di Instagram



Tidak berdiam diri, Sajat membidas komen netizen berkenaan dengan menyatakan dirinya mahu menjadi seorang pondan yang cantik.

“Ini body pondan ngok. Ko ini pun macam tak habis belajar! Sapa nak jadi perempuan..Kita nak jadi pondan cantik! Dah dah lah. Pi sana jauh jauh!.”-bidas Sajat



Terdahulu, Sajat pernah mendapat kritikan netizen selepas memuatnaik foto bikininya di Instagram yang disifatkan tidak menghormati bulan mulia di saat umat Islam sedang menunaikan ibadah Haji serta Wuquf di padan Aradah pada akhir Jun 2023.

Apa komen anda?

Sumber : Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pearl.silver 14-2-2024 12:13 PM
Bodo netizen ni
Gi berkumtum kt socmed pondan mental tu
Quote sepora 14-2-2024 12:18 PM
Berani berani ya netizen membidas bang jat. pondan-pondan ni semua kita mana boleh lawan, diorang je yang betul.
Quote ezacbee 14-2-2024 12:19 PM
Pelik body dia. Bukan sexy, seksa tengok..

Quote jejai 14-2-2024 12:38 PM
Tang pinggang ngan bontot terover besar jadi macam cacat
Quote adra5028 14-2-2024 12:47 PM
alhamdulillah sajat da ngaku dia pondan lepas duk ostrolia..ms duk malaysia indenial je dia pondan..gigih ajak mak pak membohong kata dia perempuan..
Quote Moyangkucing 14-2-2024 12:52 PM
Owh.. sekarang dah ngaku pondan ya? Bukan lagi wanita sejati yg ada datang period tiap bulan ? Syabas ...
Quote acikbrown 14-2-2024 01:05 PM
Akhirnya bang jat menerima kenyataan bahawasanya dia pondan....
Quote liton 14-2-2024 01:12 PM
Edited by liton at 14-2-2024 01:14 PM

Mak bapak kau yg mengaku kau perempuan...

[youtube]si=Z4bYX9jzsQAwYeeu[/youtube]

https://youtu.be/p_PvngOpHgs?si=Z4bYX9jzsQAwYeeu
Quote epal_putih 14-2-2024 01:17 PM
Tak balik mlaysia dohko
Quote lilacomot 14-2-2024 01:17 PM
ngaku gak ko pondan ye jat....dulu bkn maen lg dok kata diri perempuan fuhhhh...

Quote fido_dido 14-2-2024 01:25 PM
dia ni patut dibagi silent treatment je..attention seeker ni..biar je dia mereput kt oz tu sorg diri
Quote jebatmaspunyer 14-2-2024 01:29 PM
Dok Malaysia dulu mati-mati kata dia perempuan. Siap pi Umrah pakai pakaian perempuan, solat kat saf perempuan. Dok Australia boleh pulak mengaku dia pondan.
Quote adelea 14-2-2024 01:30 PM
Moyangkucing replied at 14-2-2024 12:52 PM
Owh.. sekarang dah ngaku pondan ya? Bukan lagi wanita sejati yg ada datang period tiap bulan ? Syaba ...

Bukan je dah ngaku pondan
Dia siap ngaku dulu dia muhammad sajat
Ada video tu berkeliaran kat X (twitter) dia komen pasal video hot daddy …
Quote adelea 14-2-2024 01:32 PM
Org macam sajat ni dia akan berubah sendiri balik kat fitrah dia … dia lagi ko suruh dia tobat dia lagi rebel … so korang bolayan kan je dia … x yah kutuk2 dia , and tambah dosa korang …. Sbb tu laa patah kata cakap baik2 doa baik2 … haaa
Quote adra5028 14-2-2024 01:39 PM

kan dia ada waran tangkap..
Quote Yaya04 14-2-2024 01:45 PM
jebatmaspunyer: Dok Malaysia dulu mati-mati ka ...


Kan punyelah smpai acah ckap kat ic dia perempuan lah. Dasar fonennn keparatttt
Quote Yaya04 14-2-2024 01:48 PM
Sajat keje ape kat aussie. Jd promoter ke? video dia sembang dgn anak dia mcm tgh break dlm staff room je.
Quote Manusiabesa 14-2-2024 02:23 PM
Tetek pondan mmg ada bump gitu sekali pakej puting mcm pempuan punya ke x eh. Ke puting xpenting.just nk ada shape tetek tu jer
Quote bulalof 14-2-2024 02:59 PM
dia mana pernah datang bulan. itu bukan darah kotor. itu darah buasir. memunggung sangat.

Lihat semua komen(50)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 06:13 PM GMT+8 , Processed in 0.259182 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top