CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

‘Muda, Cantik Pun Nak Jadi Nombor 2..Macam Dah Kena Minyak Dagu Je’ – Michael Ang

10-2-2024 10:16 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 32363| Komen: 50

Description: Kisah perkahwinan anak kepada pelakon Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania mendapat perhatian ramai termasuklah pengarah sensasi, Michael Ang.


Kisah perkahwinan anak kepada pelakon Norman Hakim dan Abby Abadi iaitu Marissa Dania mendapat perhatian ramai termasuklah pengarah sensasi, Michael Ang.

Menerusi satu hantaran yang dikongsikan di Instagram, Michael Ang meluahkan rasa kurang setuju dengan tindakan Marissa yang didakwa berkahwin dengan seorang lelaki berstatus suami orang. Lebih parah apabila perkahwinan tersebut didakwa tidak mendapat restu keluarga.

Meskipun tidak menyebut nama mana-mana individu, tetapi ianya seakan merujuk kepada situasi kini yang membabitkan Marissa.

"Muda-muda, cantik-cantik pun nak jadi nombor 2. Kalau aku la cantik macam tu dan muda, lambat lagi nak kahwin awal dan jadi penyondol. Kalau jantan tu elok dan kaya raya boleh lah dipertimbangkan. Ini muka macam masih minta duit dari mak bapak lagi."

Sementara itu, Michael berkata, sekiranya dia menjadi gadis tersebut yang memiliki wajah yang lawa dan masih muda, dia lebih memilih untuk menikmati kehidupan bujang.


"Macam dah kena minyak dagu je. Jantan tu tak ada otak atau berhati perut ke, senang-senang je kahwin. Kasihan bini dia. All i can say is bod*h…!"

Hantaran tersebut turut mendapat pelbagai reaksi daripada wargamaya yang rata-ratanya bersetuju dengan pandangan Michael. Malah tidak kurang juga ada di antara mereka, menitipkan doa agar Norman dan Abby diberi kekuatan dan dipermudahkan urusan untuk menyelesaikan isu tersebut.

Sumber: Michael Ang/OhBulan


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote imransulaiman 10-2-2024 12:40 PM
Minyak dagu macam tak ngam.. Baik guna minyak leher kau tu mike.. Yihhhh! Terpaling!
Quote annadonna 10-2-2024 01:05 PM
Memang cantik marissa ni sampai semua org terkesan dgn tindakan dia. Cuba yg buat ni pompuan muka tak lawa. Harus tak dapat perhatian sebeginnihhhh
Quote jejai 10-2-2024 01:13 PM
Mic pun tau minyak dagu haha
Quote ezacbee 10-2-2024 01:16 PM
Pasni apek boleh tarik dia jadi pelakon.. kayu pun kayulaaa.. janji rating tinggi.
Quote mamastoney 10-2-2024 01:16 PM
Dah kalo dua2 nya mmg dah miang nak bernikah, tak perlu minyak dagu or ubat guna2 drp bomoh tersohor pun mike oiiiii
Quote alesandra 10-2-2024 01:30 PM
Aku x kesian  langsung bini 1st.bini dia tu lagi bodoh.dah meroyan serata X  dan serata alam... alih2 rujuk balik.bodoh kuasa 2
Quote Alvida 10-2-2024 01:44 PM
alesandra replied at 10-2-2024 01:30 PM
Aku x kesian  langsung bini 1st.bini dia tu lagi bodoh.dah meroyan serata X  dan serata alam... alih ...

semua ahli forum kesian kat bini pertama biasalah tk mampu hidup tanpa jantan ok
Quote wikedsaikel 10-2-2024 01:45 PM
Kannnnn. Baik dia pilih abe Mekel dari budak tu.
Quote anakkerengga 10-2-2024 02:04 PM
Tak perlu minyak dagu pun kalau dah sama2 suka
Quote hashashes 10-2-2024 02:12 PM
Camni baru betul, nak sound, sound depan2 setepek kena muka heheh. Untuk elak kena saman, nama jangan disclose
Quote Jajuli 10-2-2024 02:13 PM
Tenggok marisa ni review barang di tik tok, mcm takde idea je nak cakap cakap pun nak taknak,  takda daya penarik kalau nak menjual, komen pun dia kasi off
Quote caramel_cloud9 10-2-2024 03:09 PM
Jajuli replied at 10-2-2024 02:13 PM
Tenggok marisa ni review barang di tik tok, mcm takde idea je nak cakap cakap pun nak taknak,  takda ...

Kan...tergagap gagap. At least buat la skrip dulu sblm nak promote.
Kira buat kerja harap muka cantik je tp hapah pun tadak
Quote Tunakimchi 10-2-2024 04:06 PM
Anak yebby ni bkn kena minyak dagu. Dah buta hati cinta punya pasal.
Quote anakkerengga 10-2-2024 04:30 PM
Marissa ni muka mmg lawa tp bila berckp nmpk mcm tak bijak.. aku ada pernah tgk dia live dgn adik dia.. mcm kosong je
Quote Shayang 10-2-2024 04:43 PM
alesandra replied at 10-2-2024 01:30 PM
Aku x kesian  langsung bini 1st.bini dia tu lagi bodoh.dah meroyan serata X  dan serata alam... alih ...

Ko kena ingat bini2 ni meroyan bukan sbb nak bg tau satu dunia laki dia tu curang tp nk bg tau satu dunia org ketiga sondol laki dia, kacau laki dia.

Dalam cerita dia hanya org ketiga je yg bersalah sementara laki dia insan yg lemah lagi tidak berdaya.
Quote Shayang 10-2-2024 04:47 PM
Edited by Shayang at 10-2-2024 04:50 PM

Btw kan marissa ni satu2 nya penyondol yg selamba mengaku kesalahan dia
Nak harapkan senior2 penyondol lain jgn harap nk ngaku dia sondol laki org

Ada yg bitau konon kenal lepas org tu bercerai la padahal ko yg dudakan laki org tu
Ada yg kata konon dia kekasih lama la dan mcm2 tp hakikatnya mmg sondol laki org, mmg punca keruntuhan umah tangga org.
Quote alesandra 10-2-2024 04:52 PM
Shayang replied at 10-2-2024 04:43 PM
Ko kena ingat bini2 ni meroyan bukan sbb nak bg tau satu dunia laki dia tu curang tp nk bg tau sat ...

Aku benci drama dari pompuan bodoh.titik
Quote esbok 10-2-2024 04:53 PM
Kisah anak dia ni mcm kisah budak2 sekolah bermasalah. Cuma ni kisah yang bukan mak pak nya orang introvert hujung kampung.
Quote Madel 10-2-2024 05:09 PM
Bukan kena minyak dagu
tapi dah kena batang pel*r., dah rasa sedap tu yg ketagih n teringat2.
Kalau tak, tak kan berani checkin hotel atas nama dia.

Lihat semua komen(50)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 06:50 PM GMT+8 , Processed in 0.061089 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top