CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Awalnya Ingatkan Sajat Tetapi Rupa-Rupanya Che Ta,” - Wajah Che Ta Disamakan Vida, Sajat

3-2-2024 11:55 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 14512| Komen: 36

Description: HANYA disebabkan memuat naik sebuah video solekan dalam TikTok, wajah pelakon Rozita Che Wan disamakan seperti usahawan sensasi, Datuk Seri Vida dan Nur Sajat.



HANYA disebabkan memuat naik sebuah video solekan dalam TikTok, wajah pelakon Rozita Che Wan disamakan seperti usahawan sensasi, Datuk Seri Vida dan Nur Sajat.

Kedengaran lucu tetapi persamaan tersebut menghujani pelakon yang mesra disapa sebagai Che Ta itu.


“Wah macam kembar Datuk Vida!

“Awalnya ingatkan Sajat tetapi rupa-rupanya Che Ta,” seloroh netizen.

Sedar dengan komen-komen netizen, Che Ta meminta orang ramai memberitahu bahagian mana pada wajahnya yang dikatakan mirip Vida dan Sajat.


“Amboi! Disebabkan video tiada solekan, tergamak anda kata wajah saya sama seperti Vida.

“Umur, tinggi, bentuk muka dan berat kami tidak sama. Bahagian mana yang anda kata sama sangat itu?

Bagaimanapun, menurut segelintir netizen, Che Ta dalam video tersebut menggunakan ‘filter’ dan bukannya tanpa solekan seperti didakwa sesetengah individu.

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote alesandra 3-2-2024 12:28 PM
2nd video..pakai make up tu mmg mcm sajat pun
Quote nolya 3-2-2024 12:55 PM
Wah, hebat juga peranan makeup yg boleh menyerupakan seseorang dgn seseorang yg lain.  Bahaya ni, boleh timbulkan fitnah.
Dikatakan mcm Sajat, sekilas boleh keliru.  Tapi mcm Tok Vida..... tak lah.  Tok Vida mukanya montel kedepan.
Quote imransulaiman 3-2-2024 01:24 PM
Sajat mula-mula muncul dulu memang ada iras Che Ta
Quote Rachel_Green 3-2-2024 03:01 PM
“Amboi! Disebabkan video tiada solekan, tergamak anda kata wajah saya sama seperti Vida."

hina tok vida dimata cik ta ek
Quote noor2 3-2-2024 03:19 PM
Dah filter dan pakai apps filter tah apa2..mmg la muka lain...
Quote delia3003 3-2-2024 03:23 PM
Edited by delia3003 at 3-2-2024 03:28 PM

Betul ke tak pakai mekap? Buat tutorial pakai serum tapi muka pun dah berkilo mekap. Muka nampak keras kejung sebab tu nampak sama pattern je dengan jat

Dia founder produk timbang kilo jugak ke sekarang? Tak tau pun.
Quote Dolmat 3-2-2024 04:16 PM
Edited by Dolmat at 3-2-2024 04:18 PM

Takmo pakai produk NekTa nanti effect nyer muka jadi membapok mcm NekTa dan Vida!

Choiiiiii!!!!!!


Kiwakssss menipu berfilter!
Quote Diamondmoney 3-2-2024 05:15 PM
Sapa suruh buat bibir. Tak pepasal dpt bibir tok bida

Bhgian lain yg sma dgn bidah th kt mata. Mgkin solekan mata
Quote she 3-2-2024 05:30 PM
NekTa ni ada mix mamak ke eh
Kening rapat
Anak2 dia pun muka mamak
Padahal ex laki chinese look
Quote zuriey 3-2-2024 05:55 PM
Yistana kokdiang masih belum siap sepenuhnya kan
Haritu i tertgok.live zain
Dia tunjuk kolam berkeladak berlumut
Kat bahagian luar tu mcm rumah hantu
Che ta tunjuk bahagian yg cantik je
Quote Fly_over 3-2-2024 06:05 PM
sentap nekta disamakan dgn tokbida
Quote CurangLagi 3-2-2024 07:16 PM
Tp mmg ada satu Pinoy ni serupa cheta kan. Hahaha
Quote jihyomelly 3-2-2024 08:04 PM
awat bibiaq cik ta hat bawah tebai baru lps cucuk ka???
Quote Afifi82 3-2-2024 09:28 PM
Kemain tebal mulut diaaa.
Quote cmf_premierleag 3-2-2024 10:22 PM
Tp mmg muka cheta mcm pondan pun..so sesuai sgt la seiras dgn sajad
Quote BethlehemStar 3-2-2024 10:28 PM
Muke 3 in 1 ka?
Quote royaldanish 3-2-2024 11:02 PM
hetty koes endang sesuai
Quote azimodin 4-2-2024 09:49 AM
Che ta ni lawa. Masa first time tengok che ta dalam diari ramadhan rafiq tu iouls macam "wow, siapakah wanita yg anggun berbaju kurung itu". Tapi x dinafikan bila makeup tebal akan nampak macam geng2 susu sejat. Sama jugak dengan uqasha.
Quote ketambangkang 4-2-2024 11:06 AM
kat ig ade bapok nama Erina lagi la muka sebijik mcm che ta

Lihat semua komen(36)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 05:45 AM GMT+8 , Processed in 0.067002 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top