CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

‘Saya Masih Berdendam Dekat Dua Orang Bodoh Tu’ – Fathia Latiff Marah Siapa Pula Tu?

31-1-2024 10:13 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 33125| Komen: 267

Description: Pelakon Fathia Latiff meluahkan rasa kecewa apabila namanya digugurkan dari menghadiri sebuah acara jenama fesyen mewah antarabangsa.

Pelakon Fathia Latiff meluahkan rasa kecewa apabila namanya digugurkan dari menghadiri sebuah acara jenama fesyen mewah antarabangsa.

Menerusi siaran langsung di TikTok, Fathia kelihatan sebak dan berang apabila mengenang kembali ketika dirinya tidak dibenarkan ke majlis tersebut.

"Awak tahu tak betapa sukarnya perkara ini? Ibu saya belikan baju.

"Ibu dan kakak saya siapkan saya untuk acara itu.

"Saya kelihatan sangat sempurna tetapi tiba-tiba mereka ‘buang’ saya. Jadi ia sangat tak adil".

Dalam pada itu, pelakon drama Ariana Rose ini juga mendakwa punca mengapa dia tidak dapat hadir ke acara tersebut adalah kerana dua orang individu serta pekerja jenama fesyen berkenaan.

"Sebab tu saya masih simpan dendam dekat dua orang bodoh tu dan orang-orang yang bekerja di bawah jenama besar tersebut".

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet menggesa supaya segelintir pengguna media sosial tidak lagi membuli Fathia dengan meninggalkan komen yang boleh mengganggu kesihatan mentalnya walaupun dia pernah mencetuskan kontroversi sebelum ini.


Terdahulu, kecoh diperkatakan tentang Fathia yang bertindak menyindir pasangan selebriti, Zahirah dan Aiman Hakim Ridza menerusi sesi siaran langsung di TikTok.


Fathia dengan berani mengecam rupa paras Zahirah yang dikatakan seperti pembantu rumah selain mendakwa pernah mendapatkan rawatan kecantikan di Australia.

Walau bagaimanapun, Zahirah dan Aiman dilihat tidak memberikan sebarang respon berhubung isu berkenaan malah meneruskan kerjaya dan kehidupan seperti biasa.

Sumber: TikTok/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 31-1-2024 10:21 AM
ko tak cerita pulak masa tu nama kau dah busuk dengan kes kepala ting tong, botak rambut, muka sembab, tayang susu goyang, cakap merapu macam sekarang? kau 24jam delusi yang kau masih hot... gamar kat jepun pun dah macam minah gelandangan, main sauk je mana2 jantan tepi jalan buat selfie..
Quote anilanil 31-1-2024 10:38 AM
Drpd dok berdendam baik ko baca Bismillah 787 kali mcm tokma kartini. Yg dua org tu aman2 je pindah rumah baru & tunggu baby baru.
Quote gorlgonewhat 31-1-2024 10:44 AM
prince_marhaen replied at 31-1-2024 10:21 AM
ko tak cerita pulak masa tu nama kau dah busuk dengan kes kepala ting tong, botak rambut, muka semba ...

Yelahtu. Lepas itu pergi Osaka semua tempat2 macam dark places. Dia tak buat research dulu ke tempat mana nak pergi. Tempat2 sheols pergi semua cokia punya tempat.
Quote Beribear 31-1-2024 10:45 AM
Hmmm entahlah. Yg pasti dia ni memang dah over si aiman tu. Aku still ada belas kasihan kat dia ni, bukan sebab dia pernah cantik atau ariana rose... Tapi aku faham perasaan dia, apa yg boleh aku doa ialah semoga dia dapat lepaskan diri dari socmed dan abaikan apa org kata supaya dia tak jadi lagi ego nak menang dgn manusia yg acah² lebih tahu dari tuhan
Quote kotakominami 31-1-2024 11:12 AM
Yang duk komen live die tu sudah2 la tanye soklan pelik2......pakat ramai2 pujuk dia balik melesia...kalau mati kt sini pon at least kebumi cara Islam....kalau buat nye mati sorang2 kt jepun tu camne la keadaannye....
Quote bbalik 31-1-2024 11:18 AM
Beribear replied at 31-1-2024 10:45 AM
Hmmm entahlah. Yg pasti dia ni memang dah over si aiman tu. Aku still ada belas kasihan kat dia ni,  ...

depa pisah sbb apa...
bukan ke aiman pun xleh move on ke ms tu
Quote miss_perfect 31-1-2024 11:20 AM
Dia ada kakak rupanya.... ada second child syndrome ke dia ni sebenarnya ?
Quote Hypothetically 31-1-2024 11:25 AM
Ia lah semua org  yg salah,  if u r so righteous, u wldnt be on the path of self destruction. Ko bangkit and jadi lebih baik. Janna pun bipolar but she has a rational side, takde pun nak jahanamkan diri sendiri.
Quote pocongkiutss 31-1-2024 11:40 AM
Beribear replied at 31-1-2024 10:45 AM
Hmmm entahlah. Yg pasti dia ni memang dah over si aiman tu. Aku still ada belas kasihan kat dia ni,  ...

Dia siap dah boipren lain dh sebelum ni..dia & lizzy tan weng pun lepas jantan tu yg dump diorg..tibahh nk bitter dgn eman & jahirah. Mgkin uols tak pernah jumpa dgn org camni kut..horror ok..semua org salah..dia sendiri tak salah hr tu yg dia main petik laki heliza tu padahal takde kena mengena pun dgn dia
Quote pocongkiutss 31-1-2024 11:40 AM
Hypothetically replied at 31-1-2024 11:25 AM
Ia lah semua org  yg salah,  if u r so righteous, u wldnt be on the path of self destruction. Ko ban ...

LOUDERR
Quote missHaidiD 31-1-2024 11:42 AM
Power sgt eman dgn bini smpai bole buay ko kena kansel kn tekya
Quote missHaidiD 31-1-2024 11:44 AM
Versaci ke versace

Aku salah ke tekya yg salah ni
Quote buapakperut 31-1-2024 11:46 AM
dah kenapa muka tu macam kene tampar malaikat
Quote cm_vungtau 31-1-2024 11:46 AM
Edited by cm_vungtau at 31-1-2024 11:49 AM

Stop making netizens your friend. Tak perlu cerita pada mereka. Simpan aje dendam dalam hati, dan forgive but never forget. Netizen pun jahat. Jangan ler provoke dia.
Quote vanillaninja 31-1-2024 11:47 AM
Sheols memang dah tak bertudung kah?
Quote bitterchoc 31-1-2024 12:00 PM

Elo patiya, uols ignore je lah deyols tu. Uols fokus on biznes je lah.
Quote azimodin 31-1-2024 12:09 PM
Pemenat dia pulak buta2 blame eman, konon tekya depress sebab eman rembat duit & dump dia. Bukan tekya ke yg dump eman? Bukan tekya ke yang rela hati buat investment? Investment memang risky business. Ingat lagi masa zaman semua berebut nak beli saham Serba Dinamik, last2 kecundang jua. Jangan main saham kalau takut rugi.
Quote seri_mawr 31-1-2024 12:13 PM
terlampau simpan bnyk dendam..sudahnya diri sendiri yang jadi entah apa2...
org yang di dendami elok jek menjalani kehidupana...happy2...

move on jek la....
x dapat masuk..itu maknanya bukan rezeki kamu nak pi tempat tu..
x dapat kawen dgn aiman ...itu bermakna dia bukan jodoh kamu...

gmbar fathia atast tu x lawa....make up mcm org baru lepas kena dera dgn laki...
Quote BoongaKertas 31-1-2024 12:19 PM
buapakperut: dah kenapa muka tu macam kene tampar malaikat



ya Allah, iols mengekek dgn komen ni.

Lihat semua komen(267)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 06:34 PM GMT+8 , Processed in 0.084669 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top