CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Tak Sedar Dah Berusia 10 Minggu, Kamu Dah Sempurna Bentuknya,"-Balkisyh Semundur Khan Keguguran

6-12-2023 06:43 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 25693| Komen: 11

Description: Balkisyh Semundur Khan mengalami keguguran bayi yang sudah berusia 10 minggu.Dia memaklumkan dia tidak mengetahui bahawa dirinya sedang hamil kerana tiada sebarang tanda.Foto: IG“Tak sedar dah berusi ...
Balkisyh Semundur Khan  mengalami keguguran bayi yang sudah berusia 10 minggu.

Dia memaklumkan dia tidak mengetahui bahawa dirinya sedang hamil kerana tiada sebarang tanda.

Foto: IG

“Tak sedar dah berusia 10 minggu… kamu dah sempurna bentuknya.

“Maafkan mama & daddy sebab tak perasan akan kehadiran kamu yang tiada apa-apa tanda,” luahnya di IG Story.

Untuk rekod, Balkisyh berkahwin dengan Mohd Nazri pada 26 Disember 2020 di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI).



Hasil perkongsian hidup bersama, mereka dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Muhammad Nor Qaiyfaal Khan, 1.

Menerusi perkahwinan sebelum ini, Balkisyh juga mempunyai dua orang anak iaitu Nur Qalesya dan Muhamad Nor Qaisyh Khan. -CARI

Sumber: XTRA

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mamajawie 7-12-2023 11:01 AM
baru nak tanya bila si Atul ni kawen rupanya da menikoh da..salam takziah atul
Quote cik_ingeniare 7-12-2023 11:13 AM
salam takziah
Quote bedahmenjuyah 7-12-2023 11:23 AM
Takziah buat beliau. Moga tabah dan kuat. Soalan iols kenapa org melayu suka kasi anak pangkal huruf Q. Kenan kat cheta ka sbb dia kalau memgeja semua huruf k wajib jadi Q
Quote VespaSilbe 7-12-2023 11:36 AM
Kawan baik kaka kimk
Quote I.K.A888990 7-12-2023 01:30 PM
salam takziah
Quote iolss 7-12-2023 05:54 PM
takziah... insyaAllah ada rezki lain nnt tu.. i suka dia ni belakon. natural je
Quote prince_marhaen 11-12-2023 03:25 PM
..meols teringat sheols jadi ninja dulu.. ehehehe.. Alhamdulillah dah kembali cantik & bahagia!



Quote AnnaSendin 11-12-2023 08:05 PM
prince_marhaen replied at 11-12-2023 03:25 PM
..meols teringat sheols jadi ninja dulu.. ehehehe.. Alhamdulillah dah kembali cantik & bahagia!



Iols taboleyh blah tengok bideo sheols tendang ex sheols.
Quote Themilo 12-12-2023 07:42 AM
gambar kat tepi sawah tu masa raya lepas. sheols ada datang beraya rumah weols time tu
Quote nanasno 13-12-2023 04:09 PM
patut la badan nampak naik dalam cerita surat tuhan apa tah tu dengan janna nick tu
Quote edayildiz 13-12-2023 04:11 PM
dia ni lawa jgk dlu kn masa umo awl 20an...ada rupa tp kurang aura kot xfamous

Lihat semua komen(11)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

26-2-2024 11:12 PM GMT+8 , Processed in 0.111414 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top