CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Dah Bercerai, Nina Ismail Sabri Masih Bagi Jovian Mandagie Kongsi Akaun Netflix

6-12-2023 04:41 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 12674| Komen: 20

Description: Berita perceraian Datuk Jovian Mandagie dan Datin Nina Ismail Sabri mengejutkan ramai pihak.
Berita perceraian Datuk Jovian Mandagie dan Datin Nina Ismail Sabri mengejutkan ramai pihak.

Di Instagram, Jovian berkata, dia dan Nina yang juga anak bekas Perdana Menteri Ke-9, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob itu berpisah secara baik.


Foto: IG

Menurut Jovian, mereka akan kekal sebagai sahabat selain menjadi ‘co-parenting’ demi kebahagian anak tunggal, Jeanelle Nika Mandagie, 6

Sementara itu, menerusi hantaran sama, Nina dilihat meninggalkan komen dengan berseloroh mengatakan bekas suaminya masih boleh menggunakan akaun aplikasi Netflix miliknya.



Jovian turut membalas komen tersebut dengan mengatakan dia juga mahu bekas isteri menaja produk mandian jenama miliknya kepada dia sepanjang hidup.



Rata-rata netizen yang membaca komen tersebut meluahkan rasa terhibur dengan gelagat mereka.


Sekadara info, Jovian dan Nina mendirikan rumah tangga pada 11 Disember 2013. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote I.K.A888990 6-12-2023 04:53 PM
oh kongsi netflix
ingatkan kongsi apa tadi
byknya benang pkacik kunyit ni
Quote Buritan 6-12-2023 05:02 PM
Bijak anak dia...
Quote prince_marhaen 6-12-2023 05:51 PM
patutlah ponen jovi dah berkerja keras demi kelangsungan hidup....ATM machine dah takde..ehehehehehe..
Quote eyansss 6-12-2023 07:02 PM
mahal sangat ke netflix ni sampai nak share segala?
Quote salimrock 6-12-2023 07:19 PM
dah dapek bini , anak menteri pn tak boleh tinggal perasaan gayah nye ye...

kuat tul penangan jd gayah ni


bapak wa pernah nasihat,


jgn main judi no 1

jgn jd gay

jgn cari awek dan seks bawah umur....




Quote kalchi 6-12-2023 07:43 PM
Siap nk guna shampoo, argan oils kalau org luar tak paham lagi xtau lah   nina nye shampoo bukan shampoo biasa, bemacam2 jenis yg prmpuan jaga rambut salu guna tu. Jantan asli mana nak kisah memenda gini
Quote sleepandream 6-12-2023 08:07 PM
haiyoo... video dalam lif haritu tu takde follow up dah ye
Quote Rogue98 6-12-2023 08:25 PM
Tahan malu agaknye sebab dah kantoi gaydar. Cover supaya anak tak tau.
Quote Carcosa 6-12-2023 09:16 PM
Edited by friedfishsoup at 6-12-2023 09:25 PM

Sebelum isytihar Mendoggy kena cerai (Yelah, dia kan girl), selalu nmpk dia live jual brg2 tak laku dia. Terdetik jgk. Nak bankrupt dah ke, si poyo ni.
Rupanya dah kena cerai.
Quote SpyLeman 6-12-2023 09:21 PM
Sehari dua ni kemain dok jual mask dia yg bertimbun tak habis tu. Tokti mana Tokti? Dulu beria jual mask dgn Mendoggie ni
Quote lasagna 7-12-2023 09:20 AM
salimrock replied at 6-12-2023 07:19 PM
dah dapek bini , anak menteri pn tak boleh tinggal perasaan gayah nye ye...

kuat tul penangan jd ga ...

xpe laa abam salim..
at least dia ada juga hati kat ppuan, walaupunnnn..

Quote salimrock 7-12-2023 09:31 AM
lasagna replied at 7-12-2023 09:20 AM
xpe laa abam salim..
at least dia ada juga hati kat ppuan, walaupunnnn..

wa da kenal sorang cabin crew, wa igt pompuan sekali lelaki lembut, dia kata dah kawin..

dia ada 2 fon dia kata utk skandel, wa tak sampai hati nak tanya laki ke perempuan pada mulanya, tp wa tanya juga, awek ko mcam mana ok tak?

ehhh bukan awek la... jantan , dia ok dia tau i kawin ni sebab pilihan kelluarga...

wa ada soalan lagi, tp tak sampai hati nak tanya, sebab wa jupe dia pn atas urusan bisnes...


wa nak tanya ko ada buat sex tak dgn bini ko? kalo tak buat kesian dia batin tak dapek...

wa takut nnti dia offer plak hahaha...


wa loss contact dah dgn cabin crew tu...takut pulak nnti terjerumus ke lembah lgbt hahaha






Quote sayurmayur88 7-12-2023 10:32 AM
netizen tahu sebb apa
Quote cikatilia 7-12-2023 10:32 AM
ahh no wonder tgh2 malam gigih beliau live di tiktok
Quote Burong_Hantuk 7-12-2023 10:40 AM
asalkan x kongsi punai dgn stock kunyit,,gitew
Quote red_borris 7-12-2023 10:58 AM
kesian jugak kat JM, dia ade plan nak tambah anak lepas jeanelle, or itu propa semata.. huhu
Quote Sazreena 7-12-2023 11:28 AM
Kekayaan, kemasyhuran dan kehebatan runtuh akhirnya akibat kesongsangan. Lenkali kalau dah gayah tu xyah kawinlah. Ko cuba menjadi bi tapi tak sampai. Ujung-ujung emotional damage to your kid and family.
Quote blekkep 7-12-2023 01:24 PM
kalchi replied at 6-12-2023 07:43 PM
Siap nk guna shampoo, argan oils kalau org luar tak paham lagi xtau lah   nina nye shampoo buka ...

Ntah2 siap share foundation n kotex
Quote srihannah 7-12-2023 01:56 PM
blekkep replied at 7-12-2023 01:24 PM
Ntah2 siap share foundation n kotex

HAHAHA motip share kotex???

Lihat semua komen(20)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 07:21 AM GMT+8 , Processed in 0.050058 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top