CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Fazura Sukar Bahagia Terkenang Derita Palestin

6-12-2023 11:49 AM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 12534| Komen: 188

Description: Hiba mengenang nasib kanak-kanak di Palestin, pelakon Fazura mengakui sukar untuk dirinya berasa gembira ketika ini.Fazura, 39, berkata, hatinya memikirkan hal tersebut apabila melihat puterinya, Fati ...
Hiba mengenang nasib kanak-kanak di Palestin, pelakon Fazura mengakui sukar untuk dirinya berasa gembira ketika ini.

Fazura, 39, berkata, hatinya memikirkan hal tersebut apabila melihat puterinya, Fatima tersenyum riang sedangkan ramai kaum ibu di Palestin menderita dan sedih kerana anak mereka terkorban akibat kekejaman Zionis.


“Anak saya tersenyum sedangkan saya memikirkan kaum ibu di Gaza yang telah kehilangan anak.

“Kini, mereka sedang menghiburkan anak-anak mereka yang cedera akibat serangan berterusan oleh Zionis.

"Sukar untuk benar-benar rasa bahagia hari ini,” katanya dalam satu hantaran InstaStory baru-baru ini.

Selain itu, dia juga turut turun padang ke perhimpunan solidariti termasuk mengibar bendera Palestin ketika hadir menyaksikan konsert Coldplay baru-baru ini.

Fazura merupakan antara selebriti tanah air yang tidak berhenti berkongsi tentang penderitaan rakyat Palestin dan segala kejahatan Israel menerusi Instagram.


Sejak perang yang bermula 7 Oktober lalu, lebih 15,500 orang terbunuh di wilayah tersebut, manakala lebih separuh daripada mereka ialah wanita dan kanak-kanak. 


Sumber: Kosmo! Online







Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Burong_Hantuk 6-12-2023 11:54 AM
Parking sini dulu....
Quote Geeayden 6-12-2023 11:57 AM
Dari igs pun boleh jadi gosip.
Quote kalchi 6-12-2023 12:04 PM
Ni thread memgundang cercaan ni. Kalau lofa cakap srupa ni pon kene kutuk, fazura cakap mcmni pon kene kutuk   bodo la artikel cmni. Nothing new.
Quote zuriey 6-12-2023 12:58 PM
Yuckssssssss
Quote Manusiabesa 6-12-2023 12:59 PM
Lahhh paz ke.. skli pndang ingtkn poziah gous
Quote OsHiN_hOnEy 6-12-2023 01:04 PM
dia baru tahun ni into the scene ker?
sepanjang 74 years tu dia kat mana?

Allah takkan jadikan atau izinkan sesuatu tanpa sebabconsert coldplay pun can't do without, nak cerita pasal kesengsaraan anak2 palestin?
Quote emilyrose 6-12-2023 01:17 PM
faz.. sikit2 dah laa..
ni mcm dah over nak terpaling palestine pulak..
nak meluat la pulak dah..
Quote I.K.A888990 6-12-2023 01:25 PM
lawa pic faz kat atas tu...
Quote apedehal 6-12-2023 01:51 PM
Ot sket..ok la konsisten lg la faz ni terus bckp pasal palestin..si lemak dlu duk pumpang2 maki2 setanyahu bagai skang senyap dah eh dia skang...myb da buat pilihan la lebih sng kelek beg, up to toe dior kat body dr citer pasal palestin..aku bkn apa kelakar senanya dia duk maki2 tu nmpak sgt mmg srlalu cursing in kelate
Quote dua_chzy 6-12-2023 02:07 PM
Haiyoh Faz simpan2 la fake tu sementara orang masih suka.

Tapi memang hada kot orang boleh depressed fikir pasal isu Palestin Israel. Macam kawan @ kelig aku. Padahal dia kapir. Over thinking plus anxiety suma bercampur.2
Quote stingergrumpy 6-12-2023 02:08 PM
OsHiN_hOnEy replied at 6-12-2023 01:04 PM
dia baru tahun ni into the scene ker?
sepanjang 74 years tu dia kat mana?


Posting berani mati...

Kahkahkahkahkahkah
Quote stingergrumpy 6-12-2023 02:09 PM
Macam aku nak ludahkhen je....

Iteww je buat waktu ini...

Lu org carry on dulu
Quote stingergrumpy 6-12-2023 02:11 PM
Lu tengok wajah nyanmanyambek lu terkenang nasib palestina...anak lu  tunggu adik sampai usia nyer dah nak tumbuh puting....tak jugak timbul2..adiknyer

Puiiiiiiii
Quote stingergrumpy 6-12-2023 02:12 PM
Sukar bahagia konon...

Pi ler mintak laki ko ceraikheun ko...

Nikmat Tuhan yg mana satu keww yg ko nak kufuri?

Dasar FAKE
Quote Tudungpink 6-12-2023 02:16 PM
Sikit2 dah la pajura... Post je mcm slalu tp tak yah nak main emosi berlebihan ..
Quote AbdulSmokeyy 6-12-2023 02:17 PM
Atleast sheol konsisten since day one..hari2 igs awareness dn tkde pulak tibahhh duk post Dior head to toe..pastu sat lg post balik palestine la terpaling boikot bagai! Itu baru terpaling fake!
Quote stingergrumpy 6-12-2023 02:18 PM
Tudungpink replied at 6-12-2023 02:16 PM
Sikit2 dah la pajura... Post je mcm slalu tp tak yah nak main emosi berlebihan ..

Macam see yal kheunz?

Quote Nurul_007 6-12-2023 02:19 PM
Msih tk puas hati lgi ke reput2 ni nk dia kena hentam share igs besa2 je pn kemain diputar belit kn dibuat thread.share sikit dkt igs pn kena buat thread?
Quote Nurul_007 6-12-2023 02:21 PM
Tudungpink replied at 6-12-2023 02:16 PM
Sikit2 dah la pajura... Post je mcm slalu tp tak yah nak main emosi berlebihan ..

Chill lh hak dia nk post dia pn ttp consistent share psl gaza mybe x ni dia terasa sb dh jdi ibu kn.meols tgk dia share igs sikit je tk lh emosi berlebihan.reput ni je sja nk bt dia di hentam

Lihat semua komen(188)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 09:46 AM GMT+8 , Processed in 0.052733 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top