CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Afiyah Dan Afwa Bergaduh Main Gigit Dan Tampar "Bukti Anak Artis Pun Macam Anak Orang Lain"

29-11-2023 03:48 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8697| Komen: 83

Description: Anak-anak Siti Nurhaliza, Afiyah dan Afwa jadi perhatian selepas videonya berebut penggelek tular di media sosial.
Anak-anak Siti Nurhaliza, Afiyah dan Afwa jadi perhatian selepas videonya berebut penggelek tular di media sosial.

Rakaman menyaksikan Afwa yang mengigit tangan Afiyah sebelum ditampar olehnya.


Situasi itu kemudiannya ditenangkan oleh pembantu rumah mereka.

Foto: IG

Gelagat adik-beradik itu nampkanya mencuit hati ramai dan mengatakan bahawa anak-anak artis sama seperti anak mereka apabila tengah bergaduh.

“Maknanya gaduh gigit tampar menampar tu normal adik beradik hahaha”



“Ni buktinya anak selebriti pun macam anak orang biasa juga”

“Selalu artis tunjuk moment indah, Tokti tunjuk reality kehidupan”


“Aunti saksi, Afwa start dulu gigit Afiyah”-CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote orenmango 29-11-2023 03:49 PM
They are just normal kids
Quote dewi_rina 29-11-2023 03:58 PM
Retis lain tunjuk sweet moment je, benda ni mana mau nya nak up kat medsos
Tulah kita tak nampak
Quote prettyuglybabe 29-11-2023 04:08 PM
nasib baik fiyah tampo je..
buatnya dia kedekuk rolling pin tu kat kepala afwa, dah benjol
Quote A-Are 29-11-2023 04:10 PM
tp betul la...lepas nampak afiya buat afwa gitew i olls terus lega...so bkn anak i olls jela gitu
Quote telracs 29-11-2023 04:11 PM
La...
Memang la...
Dah tentu artis pun manusia, bukan alien...
Quote supernaturalee 29-11-2023 04:15 PM
hahaha
memain dgn kak long
kan dh kena


Quote doubleA 29-11-2023 04:30 PM
Habis tu anak retis top top meletop korang ingat berak keluar emas ke walaupun makan fine dining wagyu bagai? Sama jela manusia juga berak busuk juga   they are normal kids takkan nak behave protokol diraja pulak kan
Quote lyza2474 29-11-2023 04:35 PM
Nama pun manusia kan
Quote QueenIsolde 29-11-2023 04:41 PM
Ya Allah, retis tu bukan manusia ke netizen oii? Pelik bebenor la tgok gelagat netizen yg bodo2 alang gini, sejenis taksub
Quote freyayong 29-11-2023 04:44 PM
haha comel je siti marah anak gitu je. kalau aku lah. habis jiran pun sama terkejut dgr aku terpekik marah anak. nampak sgt aku xsesabar siti
Quote _kelly 29-11-2023 04:45 PM
bodoh nya lah sapa yang komen tu..ko ingat anak retis tu indigo child ke tak behave macam budak2 normal yang lain..heran betul netizen ni keluar dari ulu banat mana tah
Quote pembacagosip 29-11-2023 04:51 PM
artis pun manusia normal kan
berak taik busuk
korek hidung
apa yg jakun nooo netz ni
Quote I.K.A888990 29-11-2023 05:45 PM
anak retis je pun
apooooo netijon ni siap ada standard anak level retis bagai..
Quote noor2 29-11-2023 06:04 PM
Selama ni ko ingat retis tu darahnya warna biru ke cane sampai benda mcm ni pun nak pelik...
Quote anony-mous 29-11-2023 06:10 PM
Haha ganas piah. Bg i mmg sweet moment la mcm ni bilq besar suruh tgk balik
Quote AyeL87 29-11-2023 06:56 PM
sume anak² retis behave ke nokkk
Quote sleepandream 29-11-2023 07:39 PM
harap dedua ni membesar dgn normal la... and kebal kalis kecaman macam ibunya...
sampai ke tua nanti ko jadi perhatian media dikkkk
Quote YomiuriLandMae 29-11-2023 10:06 PM
ujung2 maknya dah belikan roller tu sorg satu katanya utk mengelakkan pergaduhan di masa akan datang..
Quote zuriey 29-11-2023 10:14 PM
Ank org lain mmg normal ank che ta je tak normal merengek sbb tak dpt pg wedding yihhhh

Lihat semua komen(83)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-2-2024 12:36 AM GMT+8 , Processed in 0.048554 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top