CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Mampuih Mummy," Rozita Che Wan Pening Aaisyah Meraung-Raung Nak Ikut Pergi Kenduri Nabila Razali

27-11-2023 05:56 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 11757| Komen: 112

Description: Rozita Che Wan berkongsi video anak perempuannya, Aaisyah Dhia Rana yang menangis gara-gara ingin pergi ke majlis resepsi Nabila Razali.
Rozita Che Wan berkongsi video anak perempuannya, Aaisyah Dhia Rana yang menangis gara-gara ingin pergi ke majlis resepsi Nabila Razali.

Menurut Che Ta, dia tidak dapat membawa anak perempuannya itu kerana dikhuatiri tiada tempat duduk.


Foto: IG

Tidak termakan dengan pujukan itu, Aaisyah kelihatan menangis meronta-ronta kerana tetap ingin pergi ke majlis penyanyi tersebut.

“Mampuih (mampu) dah mummy. Qeyay (menangis) nak ikut ni,” tulisnya.




Dalam perkongsian lain, Che Ta sempat memuat naik reaksi anak perempuannya itu selepas berjaya menghadiri majlis resepsi Nabila.




Segak mengenakan baju tradisional berwarna hitam bersama selempang batik, rata-rata warganet tampil memberikan respons mencuit hati selepas melihat gelagat si kecil itu di ruangan komen. -CARI

Sumber: XTRA

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote belilies 27-11-2023 06:03 PM
Kalau kawen prince mateen berbaloi ler ko meraung cenggitu. Ni dah sama level sora ko dgn hakak nabila chipmunk ko tew
Quote bukan_ustazah 27-11-2023 06:14 PM
Sayang budak ni dah hilang aura innocent budak budak tu
Quote marla69 27-11-2023 06:21 PM
tuA sebelum waktu but then i was wandering kenapa jemputan for cheta n ammar not hubby?
Quote esteryen 27-11-2023 06:21 PM
bukan_ustazah replied at 27-11-2023 06:14 PM
Sayang budak ni dah hilang aura innocent budak budak tu

ya and tgk rambut dia sebelum ni elok je kepok2 tebal2 skrg dh menipis siap ada garisan dah mcm wanita dlm 30s, ni sbb mcm2 chemical hair products used.
Quote jambatannetizen 27-11-2023 06:30 PM
Kesian budak ini. Tua sebelum usia. I tak suka Che ta didik anak perempuan ini. Memang tak setuju. Kecil2 dah ajar anak2 barang skincare, make up semua.
Quote jihyomelly 27-11-2023 06:31 PM
memang jenis suka kluar bleh melaram make up kot tu yg sampai nangis tak dpt pi kenduri..sayang cantik tapi skarang mcm too much for her
Quote orkid_amani 27-11-2023 06:36 PM
jambatannetizen replied at 27-11-2023 06:30 PM
Kesian budak ini. Tua sebelum usia. I tak suka Che ta didik anak perempuan ini. Memang tak setuju. K ...

Tapi ank dia tak masuk pulak yaa contest ratu cantik tuu..ank kawan aii masuk competition mcm2 peragaan utk budak2..siap ada group lg utk mak2 update event kat mana..tema apa..
Quote hanihan16 27-11-2023 06:44 PM
marla69 replied at 27-11-2023 06:21 PM
tuA sebelum waktu but then i was wandering kenapa jemputan for cheta n ammar not hubby?

maybe rsvp che ta & plus 1, pastu che ta bawak ammar sebab laki dia tak available. i serkap jarang jah
Quote noor2 27-11-2023 06:48 PM
Mak dia buat filter muka kartun ke atau mmg muka aisyah ni mcm anak patung mata beso...

Quote noor2 27-11-2023 06:49 PM
Tapi cantik sungguh muka budak niiiii...

Quote DeLuna85 27-11-2023 06:50 PM
Dia sepatutnya cantik dengan baju kurung tu tapi filter kemain. Budak2 kenapa nak bg filter.
Quote kotakominami 27-11-2023 06:51 PM
Che ta ngan mek janna selalu dpt jemputan kawin...mesti diorang ni jenis boleh masuk je ngan semua..
Quote Sesuatu… 27-11-2023 07:48 PM
Awat muka anak dia mcm katun? Jadi pelik dan tak cantik
Quote one_aiman 27-11-2023 07:57 PM
Che ta ni selalu muncul kat wedding2 artis..nampak dia disenangi
Quote bedahmenjuyah 27-11-2023 08:04 PM
hanihan16 replied at 27-11-2023 06:44 PM
maybe rsvp che ta & plus 1, pastu che ta bawak ammar sebab laki dia tak available. i serkap jarang ...

Aku pun rasa mcm tu. Kalau pi dgn anak laki, cheta tak yah drive. Lagipun kan dia ckp dgn aishah budak2 tak pi wedding
Quote heythere123 27-11-2023 08:11 PM
dulu2 iols tak kisah dengan anak nekta ni, tapi makin lama makin annoying pulak. Dengan perangai tak semenggah mak tu dah turun ke anak.

rugi la nekta anak perempuan sorang digroom sampai nampak cam birah to be pulak
Quote de_ikea 27-11-2023 08:33 PM
Ini filter kan? Kalo muka betoi, x nmpk tua mcm tu dak ecah ni kan?
Quote missHaidiD 27-11-2023 08:38 PM
Nangis tu cm fake je. Takde air mata pun


Tibe baju siap mekap.

Propa much ank beranak
Quote pavlovachoc 27-11-2023 08:39 PM
one_aiman replied at 27-11-2023 07:57 PM
Che ta ni selalu muncul kat wedding2 artis..nampak dia disenangi

Royani yg paling jarang g wedding artis ... Ke iols x follow dia ,so xtau

Lihat semua komen(112)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 09:50 PM GMT+8 , Processed in 0.062939 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top