CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Alif Teega Dan Fatin Umairah 'Kantoi' Nikah Di Pejabat Agama Songkhla? – "Empat Hari Sebelum Anniversary Dengan Aisyah"

27-11-2023 11:58 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 16853| Komen: 155

Description: Alif Teega mengakui telah berkahwin dua bersama wanita dikenali sebagai Fatin Umaidah Ramli.
Alif Teega mengakui telah berkahwin dua bersama wanita dikenali sebagai Fatin Umaidah Ramli.

Terkini, tular satu foto yang tertulis ‘gambar pasangan berkahwin’ memaparkan perincian pernikahan Alif dan Fatin yang dikatakan telah berlangsung di Pejabat Majlis Agama Islam Wilayah Songkhla, Thailand.


Foto: IG

Foto tular tersebut telah mengundang pelbagai spekulasi ramai pihak terutamanya mengenai tarikh pernikahan Alif dan Fatin yang tertera pada surat tersebut bertarikh 21 November 2023, beberapa hari sebelum ulang tahun perkahwinan bersama isteri pertama, Aisyah Hijanah.

Hal ini demikian menimbulkan persoalan sama ada Alif berkahwin secara senyap dan tidak dapat restu daripada Aisyah kerana dia memaklumkan kepada umum telah berkahwin dua pada 18 November 2023.



Sebelum ini, Alif atau nama lengkapnya Mohd Hazalid Mohd Hazani tampil meleraikan segala spekulasi dengan mengakui telah berkahwin dua demi mengelak sebarang fitnah berterudan terhadap dirinya, isteri dan keluarga.




Sementara itu, Aisyah pula seakan reda atas nasib menimpanya ifu serta mendoakan kebahagiaan suaminya bersama madu, Fatin Umairah dan berharap ramai pihak tidak terus bercakap buruk mengenai rumah tangga mereka. -CARI

Sumber: XTRA

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BoongaKertas 27-11-2023 12:06 PM
public statement 18.11.2023, anniversary pertama: 25.11.2023, kantoi pics: 21.11.2023. amboi alep, kemain dia. jgn sampai iols buat kronologi dates. lol.
Quote hokeypokey 27-11-2023 12:17 PM
lepas abg tesla, skrg alip teega pulakkkk.. ntah sapa haram tak pernah kenal sblm ni jadik kenal sbb kawen 2, alip syukri patut buat konten mcm ni sure letop, netizen dh boring konten gaduh n beranak
Quote sayurmayur88 27-11-2023 12:38 PM
ermmmmmmmmmmmmmmmmm
Quote hayati_hassan 27-11-2023 12:47 PM
so berskandal time keja ?
Quote airmineral 27-11-2023 12:49 PM
nyampah pulak tgk gambar pakai jubah tutup mata seakan terlalu menghayati tu
Quote doubleA 27-11-2023 12:50 PM
Ingatkan diceraikan di hari lahir (nanas-kaknab) dah kejam, ni dimadukan beberapa hari sebelum anniversary ke 6 oleh so called couple islamik. Tegar sungguh, apa la yg jantan betina ni pikir. Sekuat ecah cuba potray diri dia, sakit hati tak boleh tipu, dah la dia muda lagi, masa muda dah korban mcm2 dalam rumah tangga ingatkan panas hingga ke ptg, tgh pregnant dimadukan plak. Anak2 kecil lagi.
Quote weezerfan 27-11-2023 12:55 PM
Choppp..si aisya ngan tenuk ni dah kawen brapa lama?
Quote jihyomelly 27-11-2023 12:56 PM
makin lama jantan2 ni makin perangai cam sial…geram pulak aku
Quote MissVixen 27-11-2023 01:16 PM
Sanggup ye pergi songkhla nikah baru. Sia2 je aishah tu korbankan masa muda jaga laki, beranak ramai. Baik la enjoy dan habiskan masa berjalan. Akhirnya jadi mangsa kena tipu nikah siam dan kena paksa redho. Syurga bawah tapak kaki suami kekdahnya.
Quote rbmy 27-11-2023 01:40 PM
nak tau mana fatin tu gmbar jelas takde ke
Quote Mary_jane 27-11-2023 01:44 PM
Amboi sakan typo.
Quote awex^returns 27-11-2023 01:55 PM
ni lah aku benci jantan kawen je kata Sunnah Nabi
solat pon tunggang langang tak pernah tepat waktu
ngaji jauh sekali
nikah pon lari kat Siam nun
ko claim Sunnah Nabi
benda basic yang Nabi buat pon ko tak mampu nak buat
sembang serupa babi terbang
Quote BoongaKertas 27-11-2023 02:06 PM
weezerfan replied at 27-11-2023 04:55 AM
Choppp..si aisya ngan tenuk ni dah kawen brapa lama?

kalau ikutkan posting dia, 2017. so nov 2023 = 6 years
Quote Sazreena 27-11-2023 02:11 PM
Awam sangat ghopa madunyerr..
Quote babynina30 27-11-2023 02:51 PM
I pon noticed smlm terpampang dia canang 18nov kawen.

Tibe pic bertebaran arini 21nov

Post smlm terus takde date dh. Smpt edit ketuuu
Quote weezerfan 27-11-2023 03:15 PM
BoongaKertas replied at 27-11-2023 02:06 PM
kalau ikutkan posting dia, 2017. so nov 2023 = 6 years

Ya baru perasan ada kat thred sebelah.
Quote b00nzzk 27-11-2023 03:18 PM
Bini kedua dia punyalaa muka basic tak cukup spec..siap perangai pun kuat scam n aniaya orang.
Quote honam 27-11-2023 03:20 PM
sampai 58k komen

fuhhhhh dah sama level ronaldo
Quote NazRysha 27-11-2023 03:23 PM
b00nzzk replied at 27-11-2023 03:18 PM
Bini kedua dia punyalaa muka basic tak cukup spec..siap perangai pun kuat scam n aniaya orang.

kuat kemut la tu wei
tak pun pandai blowjobb

Lihat semua komen(155)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 09:23 PM GMT+8 , Processed in 0.070287 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top