CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Lupa Pakai Inner Ke?" Fazura Dikutuk Pakai Blouse Putih Jarang, Nampak Singlet Di Dalam

27-11-2023 11:21 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12930| Komen: 221|Original author: Saiful

Description: Fazura dikutuk selepas memuat naik foto koleksi baru tudung jenamanya yang berkolaborasi bersama stesen TV3 di Instagram.
Fazura dikutuk selepas memuat naik foto koleksi baru tudung jenamanya yang berkolaborasi bersama stesen TV3 di Instagram.

Ramai yang perasan foto kurang menyenangkan disebabakan Fazura kelihatan memakai baju putih yang jarang.


Foto: IG

Apa yang menjadi perhatian adalah isteri Fattah Amin ini seakan-akan hanya memakai singlet di dalam.


Namun jika dilihat dengan teliti Fazura ada memakai inner panjang di bahagian dalam tetapi mungkinwarna kulit.



Di ruangan komen ramai yang menasihati pelakon terbabit untuk memakai inner panjang  agar tidak  menimbulkan sebarang fitnah. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ezacbee 27-11-2023 11:23 AM
Ait xde sapa komen...

Quote missHaidiD 27-11-2023 11:34 AM
Netizen ni kain sndiri pun koyak agaknya sibuk naw hal org
Quote hatikutertutup 27-11-2023 12:00 PM
Lately ni banyak btol cerita2 busuk pasal Fazura.
Mcm ada org yg kerja  belakang tabir
yg busukkan nama she LOL
Quote Tudungpink 27-11-2023 12:03 PM
Ada je dia pakai inner color nude.. Ada je nampak garisan bahu inner tu kat baju putih tu.. Yg mana buat tak nampak kompom abaikan.. Tp kalau dah dia pun guna baju mcm ni 100% peluang dihencap memang ada je.. So terima je la pajura ..

Happy Anniversary pasangan herlok
Quote stingergrumpy 27-11-2023 12:06 PM
Tudungpink replied at 27-11-2023 12:03 PM
Ada je dia pakai inner color nude.. Ada je nampak garisan bahu inner tu kat baju putih tu.. Yg mana  ...

Lazimnyer yg bersinglet bagai jenis teks nasi lemak bungkus ujang RM2 kheunz? Aku dulu pun umur upsr dah mula pakai singlet ini...padahal baru puting je yg menyerlah...

Wat say you....?

Wakahkahkahkahkahkah
Quote Tudungpink 27-11-2023 12:08 PM
hatikutertutup replied at 27-11-2023 12:00 PM
Lately ni banyak btol cerita2 busuk pasal Fazura.
Mcm ada org yg kerja  belakang tabir
yg busukkan ...

Ada yg suke dia dihencap berterusan... Mcm contoh TV3 share gambo collection jv tudungfazura vs TV3 tu byk je gambo lain dorang boleh share dlm collection tu tp TV3 pilih gambo yg ni.. So?  sama jugak mcm pajura byk je baju boleh guna tp dia nak jugak pakai baju mcm ni.. sama2 memberi...  Mungkin betul pajura kabo zaman bodoh dia.. suke memberi peluang utk dihencap
Quote stingergrumpy 27-11-2023 12:09 PM
hatikutertutup replied at 27-11-2023 12:00 PM
Lately ni banyak btol cerita2 busuk pasal Fazura.
Mcm ada org yg kerja  belakang tabir
yg busukkan ...

Dah overloaded sangat kebusukheun ...storage dah melinpah ruah....kena cleansing ler....sikit sikit...

Kahkahkahkahkahkah
Quote stingergrumpy 27-11-2023 12:10 PM
missHaidiD replied at 27-11-2023 11:34 AM
Netizen ni kain sndiri pun koyak agaknya sibuk naw hal org

Retis jilatan ko tak boleh ditegur keww bangsat?

Burrrppp

Kahkahkahkahkah
Quote missHaidiD 27-11-2023 12:13 PM
Happy anniversary faz & fattah

Cm2 citr tak elok utk faz skrg. Tak tau la samada org saja cari silap ke apa sb dia da buat comeback kan berlakon sana sini

Tp kalau betol dia silap apa nk buat.telan je la faz. Yg penting laki herlok kt sblh. Dan laki herlok dia lg kenal dia luar dlm berbanding acik2 yg pndang luaran je
Quote missHaidiD 27-11-2023 12:14 PM
Netizen pun baik jgk la cek ank memasing pakai apa. Ada yg sibuk hencap faz padahal ank sndiri pakai skrit betol2 paras garisan montot
Quote stingergrumpy 27-11-2023 12:18 PM
missHaidiD replied at 27-11-2023 12:14 PM
Netizen pun baik jgk la cek ank memasing pakai apa. Ada yg sibuk hencap faz padahal ank sndiri pakai ...

Yg harus ditegur kita tegur seperti mana bangsat bangkai nak harom macam ko  kutukz  spesis yg berlabuhan menyapu lantai kheunz?

Jgn jadi macam see yal boleh tak bangkai?

Kahkahkahkahkah





Quote stingergrumpy 27-11-2023 12:21 PM
missHaidiD replied at 27-11-2023 12:13 PM
Happy anniversary faz & fattah

Cm2 citr tak elok utk faz skrg. Tak tau la samada org saja cari sila ...


How long can you HIDE YOUR FAKENESS?

iteww persoalan anak jiran aku yg 3 tahun?

TUHAN NAK TUTUP AIB KO sekelip mata...DIA nak bukak aib ko pun sekelip mata juga.....suffice KUN FA YA KUN.....

Tak mustahil retis jilatanz ko ini dlm golongan yg mengkufuri nikmat sehingga sedikit demi sedikit aibnyer dia sendiri yg terbukak?

Quote Frangapini 27-11-2023 12:23 PM
Happy 6th Anniversary Fattzura. Semoga berterusan bahagia, berkasih sayang, aman tenteram, kaya raya dengan akhlak & wang ringgit, banyak beramal ke Jalan Allah,
‎آمين
Quote stingergrumpy 27-11-2023 12:41 PM
Frangapini replied at 27-11-2023 12:23 PM
Happy 6th Anniversary Fattzura. Semoga berterusan bahagia, berkasih sayang, aman tenteram, kaya raya ...

Akhlak for now very much to be desired....hakiskheun vibe FAKENESS iteww ....portrayal diri much much room for improvement...

Jgn belakangkheun laki...mentang mentang laki iteww jenis kejong....

Bakal bersambung...

Quote Burong_Hantuk 27-11-2023 12:42 PM
banyak pulak thread psl fazura
Quote stingergrumpy 27-11-2023 12:45 PM
Edited by stingergrumpy at 27-11-2023 12:50 PM
Frangapini replied at 27-11-2023 12:23 PM
Happy 6th Anniversary Fattzura. Semoga berterusan bahagia, berkasih sayang, aman tenteram, kaya raya ...


SEMOGA tidak terus dekatkheun diri pada perlakuan menyekutukheun ALLAH...bila hilang pertimbangan demi mengejar dunia....(NAUZUBILLAH)

Berani utk berkata benar bukan setakat slogan yg ko laungkheun utk nanpak diri ko suci...tapi perlu walk the talk...jgn gadaikheun akidah diri hanya kerana takut atau tak mahu kecilkheun hati abam botak yg mengajak berduet dlm setting patung patung berhala yg mengelilingi  diri ko...

Nauzubillah....
Quote stingergrumpy 27-11-2023 12:46 PM
Burong_Hantuk replied at 27-11-2023 12:42 PM
banyak pulak thread psl fazura

Again......you cannot hide your FAKENESS forever...kata anak jiran aku yg 3 tahun
Quote QueenCaramel 27-11-2023 12:46 PM
6 thn da? Cptnye mase berlalu..cantek faz dlm promo tudung tuuuu..
Quote stingergrumpy 27-11-2023 12:49 PM
QueenCaramel replied at 27-11-2023 12:46 PM
6 thn da? Cptnye mase berlalu..cantek faz dlm promo tudung tuuuu..

Cantik lagi inner singletnyer yg makin menyerlahkheun teks nyer yg nan hado....#nasilemakujangRM2...

Kahkahkahkahkahkahkah

Lihat semua komen(221)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

23-2-2024 11:55 PM GMT+8 , Processed in 0.077305 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top