CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Status Rumah Tangga Aisyah Hijanah Terjawab, Aliff Teega Mengaku Dah Kahwin Dua

26-11-2023 09:03 PM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 17727| Komen: 197

Description: Khabar angin mengenai kisah rumah tangga pempengaruh media sosial, Aisyah Hijanah dan suami Aliff Teega akhirnya terjawab selepas lelaki itu mengaku telah bernikah lain.Menerusi perkongsian di Instagr ...
Khabar angin mengenai kisah rumah tangga pempengaruh media sosial, Aisyah Hijanah dan suami Aliff Teega akhirnya terjawab selepas lelaki itu mengaku telah bernikah lain.

Menerusi perkongsian di Instagram, Alif atau nama sebenarnya Mohd Hazalif Mohd Hazani mengumumkan perkara tersebut kepada umum bagi mengelak sebarang fitnah terhadap dirinya, isteri dan keluarga.



"Mungkin selama in ada yang terdengar atau memang tahu berita mengenai sava sudah bernikah. Baik Alhamdulillah berita tersebut adalah benar. Saya sudah pun bernikah. Saya harap tidak dipanjangkan lagi isu ni," katanya.

Dalam kesempatan itu, Alif meluahkan rasa syukur dan berterima kasih kepada isteri pertamanya, Aisyah kerana bersabar dan tabah menghadapi ujian sepanjang mereka bersama. 

Alif juga akui, Aisyah seorang isteri yang sempurna di matanya malah tiada sebarang kekurangan pun pada diri wanita itu.


"Aisyah tabah dan masih kuat berada di sisi menemani saya walaupun saya tahu perit bagi mana-mana wanita untuk menerima hakikat ini. 

"Doa saya agar Allah hanya kekalkan kami sehingga ke syurga Tapi percaturan Allah buat saya & Aisyah adalah berbeza.

"Terima kasih atas doa daripada kalian semua buat saya dan Aisyah. Aisyah adalah wanita pilihan Allah yang subhanallah kuatnya luar biasa dan saya juga takjub dengan kekuatannya dalam hadapi setiap ujian yang datang. Saya tak rasa wanita lain sanggup berada di tempat dia," ujar Aliff.

Alif berharap agar tiada mana-mana pihak membuat sebarang spekulasi tentang isu tersebut sebaliknya titipkan doa buat mereka sekeluarga.


Sumber: Oh Bulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)


ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matjerk 26-11-2023 09:06 PM
Sapa pulak ni? Dok bertebaran kisah depa kat fb
Quote cikdumbo_92 26-11-2023 09:14 PM
matjerk replied at 26-11-2023 09:06 PM
Sapa pulak ni? Dok bertebaran kisah depa kat fb

Influencer & founder tudung bang mat
Quote rosevelvet 26-11-2023 09:17 PM
matjerk replied at 26-11-2023 09:06 PM
Sapa pulak ni? Dok bertebaran kisah depa kat fb

Aiol susah nk berhusnudzon dgn pihak2 suka buat content ni. Dua2 aiol x suka. Segala mnde nk share. Ramai sgt org suka jual hidup ye. Hilang privacy. Pastu bila ko dh jual, xthn dgn cemuhan mula la minta ruang privacy. Tgk le mcmn hidup anak KD tu. Yg kawen ngn laki nm atta tu. Segala sudut ada kamera. Yg x lawak pun gigih utk dilawakkan. Pastu netizen plak mcm xde life. Duk bersidai tgk hidup org
Quote Suchi 26-11-2023 09:22 PM
Kat thread sebelah adik ecah kata alip pukul kakak dia.

Dasat juga yaaa

Seram laaa hai, makin takut bbnu nak kawen.
Taktau mana lelaki yg bebetul baik
Quote Suchi 26-11-2023 09:24 PM
rosevelvet replied at 26-11-2023 09:17 PM
Aiol susah nk berhusnudzon dgn pihak2 suka buat content ni. Dua2 aiol x suka. Segala mnde nk share ...

Anak KD tu beranak lagi kan? Aritu hat sulong czer kan? Rasa mcm baru lg beranak tup2 beranak lagi huhu

Quote Addrianna 26-11-2023 09:33 PM
meluatnya baca asal kawin dua tiga empat sembang misti selitkan pasal agama padahal sebab nafsu.aku x boleh dah nak husnozon jantan2 yang potray diri terpaling beriman soleh ni last2 kau sakiti orang yang sayang dan percaya dekat kau.

Quote ctamira 26-11-2023 09:39 PM
rosevelvet replied at 26-11-2023 09:17 PM
Aiol susah nk berhusnudzon dgn pihak2 suka buat content ni. Dua2 aiol x suka. Segala mnde nk share ...

setuju gak dgn statement ni.. baru beranak mcm x de pantang2. mayb muda2 x percaya pantang2 ni agaknya.
Quote hareeeesah 26-11-2023 10:06 PM
Ada kwn iols pn br kantoi laki kena sondol dgn janda ank 2, sbb laki tu berduit. Kawin pn kat seberang, jauh beza umur si penyondol dgn laki kwn iols tu tp tgk rupa mcm tua benor. sy€ tan btul. Kalo laki tu keje office biasa xrasa pn penyondol ni nk sbb rupa sgt la desa je
Quote lanacondor 26-11-2023 10:26 PM
Korg yg suami geng t20 ni rajin2 la buat pemeriksaan kesihatan. Aku kenal geng2 t20 ni bini dah 2 Pon still hadap g Thailand cari pelacur.
Quote minahmanja 26-11-2023 10:26 PM
Di sondol staff sendiri katanya. Kemain baik siap bawak gi umrah.. penyudahnya amik laki boss .. apoo..
Quote penguingemok 26-11-2023 10:29 PM
Siapa penyondol tu
Quote prettyuglybabe 26-11-2023 10:30 PM
tak pasal-pasal hantu yang kena tuduh..
padahal gatal ciknek nak mencelup lubang baru..
Quote putericahaya999 26-11-2023 10:32 PM
Suchi replied at 26-11-2023 09:22 PM
Kat thread sebelah adik ecah kata alip pukul kakak dia.

Dasat juga yaaa

Mana nak dibaca
Quote VespaSilbe 26-11-2023 10:36 PM
Sempurna serba serbi dek ecah tu.. tapi sebab apa ko kawen dua.. sebab boleh kan dekkkk
Quote Thunderclouds 26-11-2023 10:41 PM
So yg kecoh kt live tt ritu pasal dia bengang dpt 'adik' la kan? Kan? Kan?
Sah kawen kt seberang dulu patu soh bini redho.
Mau xhangin bini sampai g kirai dirty londry kt tt.
Quote Suchi 26-11-2023 10:45 PM
putericahaya999 replied at 26-11-2023 10:32 PM
Mana nak dibaca

Kat thread blogger ada
Tp kalau ada tt uols cari je adik aisyah hijanah byk la tt org duk post ss drpd igs dia tu.
Quote doubleA 26-11-2023 11:07 PM
Dia kawen dengan sape? Staf yg dikatakan penyondol tu ke? So berubat ustaz buatan org tu propariah alip ke sebab dah kawen?

Begitu lah dunia instapemes. Sanggup perjudikan privacy demi validation netizen yg mengkayakan deme dengan produk deme
Quote Galgadot22 26-11-2023 11:27 PM
Check ig adik dia. @mirul@dnirust@m. Aku xpandai nak tepek kat sini
Quote timah03 26-11-2023 11:33 PM
[quote]Thunderclouds: So yg kecoh kt live tt ritu pa ...[/quote
Ni yang kes mana... Yg bawa pergi berubat tu ke...

Lihat semua komen(197)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 10:23 PM GMT+8 , Processed in 0.282067 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top