CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

"Terlihat Ceria Padahal Hampir Gila," -Isteri Pertama Abang Tesla

24-11-2023 06:59 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 7239| Komen: 54

Description: Isteri pertama Abang Tesla iaitu Nurmajdina Jamari, memberi bayangan tentang keadaan dirinya
Isteri pertama Abang Tesla iaitu Nurmajdina Jamari, memberi bayangan tentang keadaan dirinya

Dia memuat naik video diiringi dengan kenyataan ringkas bertulis 'terlihat ceria padahal hampir gila' dengan memaparkan dirinya sedang berada di dalam kereta.


Foto: IG

Sementara itu, ayat pada bahagian kapsyen pula bertulis: "I'm okay, i'm fine Gwenchana, teng neng neng neng."

Tindakannya itu membuatkan warga maya berteka-teki mengenai luahan isi hati isteri pertama pempengaruh media sosial itu.


Di ruangan komen ata-ratanya memberikan kata-kata semangat dan mendoakan wanita tersebut.

"Allah ada Kak Maj. Bersandar pada dia, insyaAllah semuanya akan baik-baik saja.


"Doa akak untuk awak. Semoga terus kuat, semoga Allah tiupkan malaikat kecil ke rahim Maj.

"Moga Allah kirimkan rasa tenang dan kekuatan untuk melalui ujian ini,"demikian antara komen netizen.



Sementara itu, Abang Tesla atau nama sebenarnya, Muhammad Kahl Iltizam Yusry dalam masa yang sama turut memuat naik satu video di akaun TikTok, memaparkan dirinya dan Nurmajdina menikmati makan malam romantis di Johor Bahru.

"Isteri untuk dihargai," tulisnya pada ruangan kapsyen.

Menerusi video itu, Abang Tesla turut berkongsi luahannya sebagai seorang suami yang mengamalkan poligami dan berjanji untuk memainkan peranan terbaik buat kedua-dua isterinya. -CARI

Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 24-11-2023 09:17 AM
dah hadap sangat si jongos tu....ko tahan je la nok...janji popular kan.... walaupun berkongsi kotey masham celup sana celup sini.....janji duit masyukkk kannn....masyukk betul ke propa tewww??? ahahahhahaha
Quote Dwdrum 24-11-2023 09:21 AM
If sendiri financial stabil angkat kaki lah dik... Sekarang ini jaga mental sendiri penting.. If boleh keluar dari crisis... Toklaki ko gila glamour kongsi penis saja
Quote midori888 24-11-2023 09:23 AM
percubaan nak fofular balik ke?
Quote Suchi 24-11-2023 09:25 AM
Amboi abang tesla kalau dating ngn bini no 2 plak kira caption “isteri untuk dicintai” ke?
Dah jd tagline plak ye.

Madjina ni selalu wat live, dia byk abiskan masa ngn kwan2 pompuan dia.
Penah gak nampak dia live ngn abang tesla sekali sekala.

Dah tak pakai spek sbb buat lasik.
Quote dua_chzy 24-11-2023 09:27 AM
Broke down juga sheols akhirnya.
Quote B40tastePosh 24-11-2023 09:49 AM
Hampir gila? Kenapa tak gila terus??
Quote kucingitam 24-11-2023 09:50 AM
toksah layan la dia ni..itu hari eksen sgt
Quote myakayina 24-11-2023 09:53 AM
poligami tak seindah yg disangka..
Quote mejaputih 24-11-2023 09:53 AM
Both attention seeker
Quote nolya 24-11-2023 10:27 AM
myakayina replied at 24-11-2023 09:53 AM
poligami tak seindah yg disangka..

Poligamy ni mcm ramalan cuaca juga.  Ada masa laut bergelora, ada masa petir melanda, ada kalan hujan dn panas silih berganti, so yg bermadu2 tu, siap sedialah menjaga hati.
Quote sukacactus 24-11-2023 10:27 AM
Ko yg hadap sgt, so terima sj la
Quote shida81 24-11-2023 10:35 AM
Ak mls nk kesian2 org mcm ni.. Ko yg cari penyakit...
Quote Daftpunk_shine 24-11-2023 10:56 AM
Wei berambus la gosip nate abe tesla ni
Quote tipah89 24-11-2023 10:57 AM
ntah da hadap sgt kan.... go on jelah
Quote rospinki 24-11-2023 10:59 AM
ni binik nomot 1 ke 2?
selalunya yg bernombo ni bukan betul sgt jadinya
mana bole share2 gear bole eksiden oo...hahaha
Quote annehuda 24-11-2023 11:03 AM
kate kawen no 2 sbb nak anak. takde pun anaknye.  so sape yg mandul sbnrnye ni lol
Quote Kitty_catz 24-11-2023 11:05 AM
alah.. muda lagi

mintak la serai.. pi cari laki baru.. make sure berjenih sikit naaa

bukan stock2 semua nak dibuat content, tipon berjahit di tangan
Quote syamzana 24-11-2023 11:11 AM
bkn ke selama ni happy beno lagaknya. sesuai la korang bertiga ni giler content.
Quote midori888 24-11-2023 11:16 AM
Kitty_catz replied at 24-11-2023 11:05 AM
alah.. muda lagi

mintak la serai.. pi cari laki baru.. make sure berjenih sikit naaa

popularity dah merundum sbb makcik kemboja tgh mendunia, jadi kenalah buat issue...

Lihat semua komen(54)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 04:27 AM GMT+8 , Processed in 0.181740 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top