CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"G*mpang, F*ck Off," Ramai Puji Puteri Balqis Bertuah, Mesej Dengan Ibu Macam Kawan-Kawan Je

6-11-2023 10:49 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9101| Komen: 96|Original author: Saiful

Description: Baru-baru ini Puteri Balqis mendedahkan mesej-mesej bersama ibunya.
Baru-baru ini Puteri Balqis mendedahkan mesej-mesej bersama ibunya.

Dalam paparan skirn yang dimuat naik di TikTok, Puteri Balqis dan ibunya dilihat berbalas mesej.

Foto: IG


Perkataan gampang dan f*ck off adalah normal bagi dua beranak ini.

Ada juga ayat di mana ibunya kata, "patut kecik-kecik dulu aku rendam kau dalam paya"


Di ruangan komen ramai yang kata aktres ini sangat bertuah kerana mempunyai ibu yang sangat sporting dan boleh dianggap kawan.


Namun ada juga yang tak senang dengan pemilihan perkataan yang dianggap terlampau biadab. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote anony-mous 6-11-2023 11:08 AM
I baca jgk haritu, patut la ank mcm tu. Tp tgk komen mmg ada yg ckp mcm ni antara mak n ank??
Quote Purplehaz 6-11-2023 11:10 AM
Kita tgok Sapelah jodoh dia ni nanti
Quote lea_kdo 6-11-2023 11:13 AM
terpaling urban
Quote prince_marhaen 6-11-2023 11:16 AM
terpaling best frend....esok2 share boipren yang ikut kulu kilir tu...pastu sama2 preggy..pastu play victim lagi.. dah tua nanti ni lah antara calon2 retis merempat mohon bantuan baitulmal.... cantik berbakat tapi otak takde tak guna jugak... daripada kecik mak dah ajar free lifestyle... acah2 cool la semua benda carut, pakai seksi semua tu.. kekonon open minded lah.. padahal mak tu dah mmg takleh go dah..
Quote Prickford 6-11-2023 11:19 AM
prince_marhaen replied at 6-11-2023 03:16 AM
terpaling best frend....esok2 share boipren yang ikut kulu kilir tu...pastu sama2 preggy..pastu play ...

Haha betul. Mak tu mmg dah tingtong, takleh buat apa dah. Mom figure mmg out!

Quote ketambangkang 6-11-2023 11:21 AM
so dulu yg kata dia sakit teruk tu sbnrnye dh baik ke
Quote seri_mawr 6-11-2023 11:22 AM
mak dia ni didik dia gitu....

lawa budak aqish ni...

Quote Minami2013 6-11-2023 11:27 AM
Rempit sungguh conversation.
Quote HoneyManjer 6-11-2023 11:32 AM
sayang seribu kali sayang
ajaran masing2 la ya...
jgn ngikut syudah
Quote _kelly 6-11-2023 11:34 AM
bertuah? nak jadi best friend anak bukan macam ni
heran netizen ni semua nak kagum
Quote bulalof 6-11-2023 11:36 AM
failed parenting.
Quote ninnamina 6-11-2023 11:37 AM
anak ni memang cerminan ibu bapa..
Quote botol_tritan 6-11-2023 11:39 AM
Definitely bukan bahasa yang sesuai utk mak n anak. Kenapa ramai puji? Even dgn anak2 pun, i normalizekan perkataan ‘tolong’, ‘terima kasih’ dan ‘sorry’. Dunia nak kiamat agaknya. Cakap f*ck off dgn mak pun ramai yang puji
Quote menjad 6-11-2023 11:42 AM
Suka hati kau lah qis

Manusia dibesarkan dengan adab tetap terbaik

Jangan nanti ko fuck off kat MIL pulak. Mati celik orang tuwo tu kang
Quote kotakominami 6-11-2023 11:43 AM
botol_tritan replied at 6-11-2023 11:39 AM
Definitely bukan bahasa yang sesuai utk mak n anak. Kenapa ramai puji? Even dgn anak2 pun, i normali ...

Yg puji tu fake...padahal diorang pon taknak org mcm ni masuk kuarge diorang melainkan diorang sendiri rempit sejati......
Quote LembingDayanti 6-11-2023 11:47 AM
aku paling shock kawan aku bercakap aku kau dgn mak dia depan muka aku. lepas tu dia kata kita org jawa kelang mmg mcm ni cakap. tu pun aku terngiang ngiang selalu. ni kalau ber foff gampang semua tak tau la aku nak cakap apa...... aneh aneh manusia ni
Quote uda 6-11-2023 11:49 AM
_kelly replied at 6-11-2023 11:34 AM
bertuah? nak jadi best friend anak bukan macam ni
heran netizen ni semua nak kagum

Itulah..semua nak kagum. Pastu tulis netizen terhibur!

Takda adap betul berbual dengan ibu dan orang tua.
Quote opie5662 6-11-2023 11:52 AM
LembingDayanti: aku paling shock kawan aku ber ...


Aku pon sama. Laki aku banjar. Masa dlu shock eh anak2 bahasakan diri aku ngan parent. Sebagai seorang yg dibesarkan dlm keluarga yg masa2 kecik nk ckp aku ngan kawan2 pon di anggap biadab, aku sgt terkejut ye. Tp now aku pon bahasakan diri aku ngan arwah PIL aku. Lulz. Tp takde la sebut kau tu ngan PIL. Cume kata ganta nama sendiri je jd aku. Ngan adik2 ipar leh la aku kau... Sumpah culture shock ye aku mula2 dlu..hahahhaha
Quote miss_strangers 6-11-2023 11:54 AM
Boleh join kazarian clansss Create wassup group, Rempit family. Admin : kazar

Lihat semua komen(96)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 01:39 PM GMT+8 , Processed in 0.058789 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top